131

Ахил

преди 11 години

Коментара ми е по-повод на случилото се с Доган вчера:Никой не отива да направи атентат с прашка /атентатите се подготвят/това всичко е един фарс.И този човечец Местан не си вярва колкото повече говори толкова повече бърка,явно и симпатизантите на ДПС са загубили дошерието ми.А тези зверове които се нахвърлиха само показаха на хората,какви *** са във властта безкруполни алчни човечета,но да не забравят че все някога се плаща ако не те децата им.

130

Бойко

преди 11 години

Затова приватизираме БДЖ - да се борим с терористите

129

русия

преди 11 години

Българите са мишена на гербористите

128

Киркорчо

преди 11 години

Днес в Русия гр. Казан, Татарстан 2 атентати. Ранен мюсюлмански муфтий и убит заместител на него. Война продолжава.

127

aaa

преди 11 години

dnes.bg, оправете си информацията - Тонко ФоТев, а не ФоКев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

126

Анонимен

преди 11 години

Не е трудно да се посочи защо а може би са сбъркали автобуса и са търсели руски граждани за да може Русия да помогне на САЩ и Израел да се справят с терористите, израелци и руснаци на едно място и капана щраква да ама не.

125

Поаро

преди 11 години

Заглавие в еврейския вестник"Хаарец""Нетаняху иска да обърне провалът на изр.разузнаване в България в повод да нападне Иран".Българските власти трябва да разследват доколко това е "провал"или какво.

124

Анонимен

преди 11 години

Руснаците първо да се справят с чеченците и тогава да приказват. Заглавието - пълна глупост. Атентат може да бъде извършен във всяка една страна на всяко едно място, независимо от мерките за сигурност.

123

xa xa komentar

преди 11 години

kakva mi6ena ste be tikvi izduxani,ne nasazdaite strax v BG stanaloto stanalo bog da gi prosti zertvite sega trebva da se sabudiat spec sluzbite i da gledat ot druga strana ne6tata za6toto tazi letargia koiato e v BG tia e vinovna za slu4iloto se.

122

Bobo

преди 11 години

Rusnazite da si gledat pianata nazia i samogonkata i da ne davat akul na horata . velikata sila s 300 evro zaplata na glava ot naselenieto...

121

Анонимен

преди 11 години

Хубава статия,вчера израелски вестник писа,че Борисов е заявил,че предупреждението е вдигнато преди два месеца и не е имало ново от израелците.

120

Анонимен

преди 11 години

Я па тоя!!! Значи безумната бедност и безработица ни носят щастие и радост? Затова трябва да ни избиват с бомбени атентати, че да ти падне сърце на място?

119

do 139

преди 11 години

на мен пък за първи път от доста време на сам ми хареса заглавието,дано само да е вярно,време е и българите да разберат,че има страдание по света,че така са се уяли и самозабравили,че представа нямат,че има хора по света,които страдат,иде видовден май и ще сложи край на дебелокожието на българите невиждащи по-далеч от носа,щом те са добре,значи всички са добре

118

Spacer до 150

преди 11 години

Поставянето на всички под общ знаменател е признак на ограниченост и простота. Къде си се хванал да коментираш неща, от които кратуната ти си няма никакво понятие. И споко...не те значим фактор, че ви забраняваме достъпа до български сайтове, просто сте жалки и смешни в опитите си да насаждате престави за дискриминация. Айде взимай налъмите и у банята , че много смърди вече...

117

Аз

преди 11 години

Според мен това е черна операция на МОСАД и няма замесени никакви терористи а агенти на МОСАД!Изказвам мнението си като свободен гражданин!Всичко се прави с цел да се започне война с Иран!Осъждам тази операция като поредното масово убииство на терористичната държава Израел и обявявам Израел за геноцид над палестинския народ,както и за масови убииства по цял сват!

116

@152

преди 11 години

За теб се досещаме, че нямаш много акъл в главата.. за турските служби обаче имам малко съмнения :).. повтарям.. само малко :)

115

@150

преди 11 години

В момента никой по добре от теб не оплюва турците..Продължавай в същия дух..А между другото.. според теб кой ще има най голяма полза от това което се случи вчера в Бургас.Не е ли именно Турция. А дали тя няма пръст. Вече знаем че хизбула и иран не поеха отговорност. Т.е., никой не е поел отговорност. Кой ли пък ще го е организирал това...?

114

до гурбетчия

преди 11 години

Хубавото е, че не сме съседи на Сирия и няма нашите момчета да гинат във предстоящата войната срещу Сирия и Иран. Още много червени байряци ще се веят по вашите гробища, и това не е злобеене, а чиста реалност. Пантюркцизма си има цена.

113

Me

преди 11 години

България - слабо звено :) Хе хе .. кой го казва. Присмял се хърбел на щърбел.Русия я скъсаха от атентати.. те ми говорят за слабост на БГ. Смешни журналисти..

112

Spacer до 145

преди 11 години

Къв си ти бе, ***? Кой ти дава право да мърсиш интернет пространството със смрадливи коментари?