21

митето

преди 11 години

Ние пак оправяме света и службите ,и т.н.! Защо на народи от рискови групи се разрешава изобщо да излизат от страните си,а на други безобидни наций е забранено - примерно Българи в САЩ , само ако ти одобрят виза?

20

podopa

преди 11 години

A kato e bulgarin kak taka se kazva Mustafa a ? Ili e s bulgarsko grazdanin a ? A moze bi tova e kamikadzeto a? Aman ot patrioti det samo pluiat pravitelstvoto

19

Marto

преди 11 години

До 21 е коментарът ми.

18

Marto

преди 11 години

Доста глупав коментар. Не знам какво общо има фирмата. Хората си вършат рутинна работа и си изкарват прехраната. Все едно някой да ти взриви колата и ти да си виновен. Не знам дали си виждал застрахователна полица в живота си, но там в повечето случаи ясно е написано, че застрахователите не поемат отговорност при форсмажорни обстоятелства като вийни и терористични актове. Тук си пописал колкото да не заспиш.

17

Мечока

преди 11 години

Господа,Как да има ред и спокойствие в държавата като и за атентата пак Станишев ще е виновен.Аз не знам колко години му трябват на бате Бойко че и той да е сбърка, и да поеме отговорност.Че ние нали затова го избрахмве - да оправи това което предните не успяха. А той само като ученичка от отделенията се оправдава със Станишев. Аз не знам господа колоко време трябва да търпим такива съсипници на държавата.

16

X

преди 11 години

Nasha rodna Bulgaria,za poreden pat se izlaga i e sram i pozor za celiq narod zashtoto nai mnogo strada!Samo tova ni ostana sega,da jiveqt horata v strah i ujas i da se 4udqt kude shte ima eksploziq sledvashtiq pat.Ne sprqha da govorqt za tezi izraelski grajdani,a zashto ne sa nashite sunarodnici,kakvo da kajat semeistvata im???Tapanari takiva,kak ne vi e sram,i premiera i toi ne se li vijda 4e ne e goden,ne zaslujava da jivee v Bulgariq dori!Izrael e nai konfliktnata durjava v Blizkiq iztok!!

15

КОКО

преди 11 години

Не знам дали да съдят държавата, но фирмата трябва да бъде съдена - да си заплатят застраховките за живота на хората. Ще видите обаче, че не са си направили труда да застраховат своя шофьор! И са били предупредени от анонимен...Наистина превозвачите ни не ни осигуряват сигурност, влизат въоръжени по рейсовете, палят се автобуси, а сега и допускат в багажа и взрив...Да ги задължат багажа да минава през устройства като на аеропортовете... Бог да ги прости загиналите!

14

българка

преди 11 години

Не зная какво сте съобщили ,но цяла вечер не чух медиите да говорят за загиналият шофьор.Мир на праха му!Той е БЪЛГАРИН и затова не си струваше да се говори за него.Нещастна България!!!!!

13

amanotbs

преди 11 години

В Щатите терористите убиха 3000 човека за по-малко от два часа, въпреки че ги предупреждаваха години наред. Забравихте ли Испания и Лондон? Това са събития които трудно могат да се предотвратят. Какво искате, полицай до всеки гражданин? "Пейтриът акт" като в Америка (затвор без съд и присъда)? И после да опищите квартала че полицията ви дишала във врата.

12

Анонимен

преди 11 години

Защо името на шофьора е изписано с инициали, както изписват имената на престъпниците в акциите на МВР?

11

ив

преди 11 години

Сети се мара да се побара в България се прави всичко много лесно само да имаш пари утре може и някои самолет да свалят.Хората по цял свят говорят за тероризъм и си охраняват летищата и всички ходове към държавата а в България се карат само кой ще управлява и кой ще може да краде най много

10

Анонимен

преди 11 години

Защо загина този човек?Защо няма сигурност?Роднините му трябва да съдят правителството!

9

ще си отмъщават

преди 11 години

Въпросът е кога и как израелските служби ще започнат да си отмъщават на иранците на българска територия? Ще започнат ли израелците да взривяват иранци по нашите летища?

8

Яко

преди 11 години

Бяхме предупредени от Израел за подобни намерения спрямо израелски туристи...Тогава Тиквата ни увери, че няма страшно, защото имаме изградена защитна система от дюнери...Извад: Всеки часовников механизъм издава звука "ТИК-ТАК, ТИК-ТАК". Българският часовников механизъм издава звука "ТИК-ВАк, ТИК-ВАк"...

7

отврат!

преди 11 години

браво бе, най важното беше да напишете че вие ПЪРВИ сте съобщили новината!!! това журналистите се оляхте вече, че не се и усещате даже...!?!

6

Стефан

преди 11 години

Българина наистина е с мюсюлманско име от Благоевградско село. Работил е като шофьор към автобусния превозвач. Снощи го чух по по БНТ, семеен с дете. Лека му пръст и нека тези *** по света знаят, че в БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ В МИР И ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ.

5

Анонимен

преди 11 години

По жалкия въпрос не е България кого да нападне, а с какво да го нападне. С не съществуваща армия, с мъже които не са ходили в казарма, с двата танка и единия самолет ....с какво ...недай боже едно военно положение да се наложи живи сме измрели

4

Анонимен

преди 11 години

Шофьорът е с мюсюлманско име, но с българска фамилия. Явно е българо-мохамеданин. Да не решат сега ония ,че това е българска работа ?!

3

анонимен

преди 11 години

Жалко за младия човек ! Прочетох някъде из нета ,че Израел щял да нападне Иран за да отмъсти за загиналите си граждани в атентата . А ,България кого да нападне за своята жертва !??

2

Свобода

преди 11 години

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ...А всички миски до прегракване повтарят подсказаната от палачите фраза, докато продават на мъртвите души оръжие:"Световен мир, световен мир, световен мир"... Кой е палачът.