40

любо

преди 11 години

относно миролюбивите евреи и тяхната миролюбива религия вижте товаа някои цитати от Талмуда: Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина. Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.

39

до 50

преди 11 години

Евреите не са ***, вярно е, но ги управляват политици, които от основаването на държавата Израел воюват с всичките си съседи и за тази цел населението на въпросната държава преминава задължителна военна мобилизация, а който води война, не брои жертвите... Аз лично не бих могла и не бих искала да живея в такава държава, колкото и икономически привлекателна да изглежда.

38

6 6 6

преди 11 години

Не разбирате ли че ЦРУ е виновно за взрива на Бургас,това е Американска провокация.Дадохме им База Борисов им лиже задниците.Ето ви Благодарността на Американците!!! Изпратиха Американец да Убие невинни хора дошли на море.За да нападнат Иран.Трябва да се свали това правителство и да се изгонят тези Американци от България.

37

do 50

преди 11 години

Точно щото не са *** като тебе и подобните облъчени естествено че ще се гръмнат явно не знаеш че в момента там ври и кипи познавайки психологията на евреите те много добре знаят че при атентата ортодокси и граждаНСКИ НАСТРОЕНИТЕ ЕВРЕИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ И НЕТАНЯХУ НЯМА ДА ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ а за да направиш омлет трябва да счупиш няколко яйца това е положението

36

Анонимен

преди 11 години

Това ми напомня атентатът на гара Буново и взривения вагон за майки с деца. Терористите са с издигнат паметник от ДПС! Организират чевстване на събитието и митинги, на който говорят на турски. Повод за размисъл колко добра съседка ни е Турция, какво ни замислят и що за политически елит имаме.

35

до tr

преди 11 години

евреите не са *** та да се гръмнат сами. Аман от хора дето не виждат по далече от носа си

34

tr

преди 11 години

Няма да се очудя ако евреите са се гръмнали сами, само за да имат още един повод да нападнат Иран.

33

истина

преди 11 години

много грешно като се намесва религията в такива слабопсихични действия на хра с лабилна психика и интереси нито една религия не проповядва насилие проблема е там че ХОРИЦАТА или на които им изнася така да обвиняват РЕЛИГИЯТА

32

До 43

преди 11 години

Акъла не ми го побира как хората не осъзнават всичко това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Нека никога не забравяме че комунистическата партия подготвяше арабски терористи дълги години в България. Мандатоносителите им от дпс организират празненства на ден в който са извършили тероризъм и на края от една трагедия всичките тия се опитват да постигнат нещо. *** долни!!!

30

Анонимен

преди 11 години

Как странно съвпаднаха терористичните актове и в Бургас и в Сирия, в един и същ ден. Само жертвите са от различен калибър - в Сирия - цялото военно командване отиде, а тук май повечето са небогати руски евреи. На САЩ и НАТО им трябва Сирия да падне, за да улесни достъпа до Иран, все пак война на два фронта не е лесно. В Сирия падането го правят чрез внос и финансиране на революция и терористични актове, а за Иран ще се представи като отмъщение за случилото се в Бургас. И всички тези ужаси точно пред заседанието на Съвета за сигурност в сряда, което се отложи за четвъртък. Трагикомедия с предвидим край.

29

Анонимен

преди 11 години

И Израел,и Иран са терористични държави.Израел даже имат много повече грехове.Жалко за обикновените хора,които загиват и жалко,че си изнасят конфликтите за територии и петрол в трети държави.Сега ни в тая криза ще търпим загуби заради чужда алчност и наглост,както и фанатизъм.Религията е най-голямото зло за човечеството-разделя хората и промива мозъци.

28

Ramona

преди 11 години

Какъв Иран, какви араби...тва са си наши скинари! :-)))

27

ттт

преди 11 години

Номер 30:"От както режимът на пожарникаря е на власт, не е заловен нито един чужд шпионин"Последния заловен шпионин, за който се сещам беше Иван-Асен Христов Георгиев. Екзекутираха го точно на Нова година, не помня 1963 или 1964.

26

about_blank

преди 11 години

5 искрено ме разсмя. :)

25

Анонимен

преди 11 години

Може може можеТо може и светия синот да е отговорен, та даже и папата ... Само си търкате пръстите с драсканици...

24

Анонимен

преди 11 години

***, ние сме християнска държава !!! Изтрийте пост 30.

23

Анонимен

преди 11 години

35 ***,каква държавна сигурност те гони-болен мозък

22

Анонимен

преди 11 години

Няма да се учудя, ако е дело на ДС. Все пка избори наближават.

21

до 27

преди 11 години

Петьо - ти форумна мишко, ти не можеш носа си да обършеш тръгнал да заплашва с осъкатяване. Гледай пийси млекцето и бегай в пясъчника да си играеш.