27

kireza

преди 11 години

до 25 anti NWOАбсолютно си прав!!!Младенов трябва да си отиде!Премиерът не е "специалист по всичко",за това министрите правят анализи и съветват премиера.А Младенов вкара България в такива ***,че трябва да си иде!!!

26

SECURITI

преди 11 години

Даваха по ТВ в болницата как една санитарка или мед.сестра дърпа от един ранен на носилка раницата му.Много вещи на ранени са изчезнали та тази искаше да му прибере раницата и да я отнесе в къщи крадливата *** българска.

25

до 25

преди 11 години

Сефте... винаги сме били пионки на чужди игри... Лошото е, че нашите хубавци ни намалиха армията... кой ще ни пази нас самите...

24

спас

преди 11 години

Не бих коментирал от уважение към жертвите и техните семейства, но доста от написаните вече коментари са изключително не на място. Преди всичко става въпрос за живот и тъй като ние хората сме дарени с него (без значение в какво вярвате: господ, еволюция, чужда намеса и т.н.) трябва да го ценим. Никой не е в правото си да го отнема.След това, самите причини могат да бъдат няколко и вместо да се обвиняват Израел, Иран, ЦРУ и още кой ли не, за да си чешем езика, по добре да се хващаме на работа.

23

Анонимен

преди 11 години

doide nato i pochnaxa garmejite v balgaria ,kadeto stapiat amerikancite pochvat atentatite i vinagi arabite sa vinovni,tva e zamisal na cerey i mosad ,kvi iranci kvi teroristi.

22

...

преди 11 години

Не ви ли е срам да пишете такива глупости?! Хора умират,има ли значение какви са...накъде отива този свят,загубен?

21

питащ

преди 11 години

Какъв ужас какви пет лева?НАБЛЮДАВАЙКИ ОТ СНИМКИТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА "ЖЕРТВИТЕ" РАЗБИРАМ, ЧЕ "АТЕНТАТА" Е РЕЗУЛТАТ ОТ ГРЪМНАЛА ПРЕДНА ГУМА НА АВТОБУСА.Слабо и зле подготвено и представено представление на МОСАД.НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ЗА ТОВА КОЕТО ИЗРАЕЛ ДНЕС НАПРАВИ В СИРИЯ ИЗБИВАЙКИ С БЕЗПИЛОТЕН САМОЛЕТ ЦЕЛИЯ СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА.

20

ФАШИСТ

преди 11 години

така и така , ясно е , че *** си правят P I ами да се дадем " ганьовската" версия - предлагам че от Варна правят мръсно на Бургас, може пък софетата да правят диверсията :)

19

Анонимен

преди 11 години

Който сее бури,жъне урагани -народна мъдрост

18

anti NWO

преди 11 години

за самия атентат-добре е да си спомним някои събития от последните 2-3 месеца:-изненадващото идване на г-жа Клинтън-краткото посещение на шефа на ЦРУ-тайната среща на сирийската опозиция на наша територия-непрекъснатите призиви на министър Младенов за военна сила срещу СирияСега свържете тези събития-според мен се оказахме въвлечени в чужда игра

17

кремена

преди 11 години

лицето на ужаса го няма на тези снимки.боко, още ли не си се фотнал захилен и тук?пълно е с 14 годишни деца, действай!

16

Бургазлиа

преди 11 години

Кви са тея глупости бе,имало хаос,имало ужас в Бургас!?!Глупости на квадрати,кръчмите са пълни,и всички си пият питиетата и си мезят мезетата,като всеки друг ден,даже ми се струва ,че клиентелата е с 30-40% повечко от обикновено!!

15

!

преди 11 години

Ужас- как можа да се случи това в герберския оазис на сигурността и спокойствието?! Боцко- утре мачле или тенисче?! Цуци- как вървят апартаменти на пазара на имотите?! А тези хора са спокойни и как не- Плевнята вика, че всичко е под контрол, поне в радиус на един километър в кръг него- няма страшно!

14

ФАШИСТ

преди 11 години

и да ми слагате минуси , ПЕРСИТЕ НЯМАТ И КОСЪМ ВъВ взрива на автомобила - ЧИФУТСКА РАБОТА е !

13

ФАШИСТ

преди 11 години

*** ни правят" мръсно "

12

Анонимен

преди 11 години

Израел няма да нападне никой който е на една ръка ръстояние. Ако можеха да нападнат Иран до сега да са го направили, но ги е страх от война понеже отговра ще е много, ама много бърз.

11

Анонимен

преди 11 години

A ми оня *** Б.Б. не да ходи на горе на долу да реже ленти ами да беше седнал да обърне внемание на предупрежденията на службите, а *** ней се ''НА ВСЕКИ ЪГАЛ В СОФИЯ ИМА ДЮНЕР, СПОКО ВСИЧКО Е НАРЕД'' прос ,прос до не *** и къде.Нли се прави на много голям полицай,и оня с апартаментите каде е сега.Нямам думи просто

10

Анонимен

преди 11 години

Господа министри ВДИГАЙТЕ БЯЛО ЗНАМЕ,че много по страшно да не ни налети.

9

Владо

преди 11 години

Пфф тва ЦРУ няма почивен ден... Маса народ изтрепаха.. Някой трябва да запознае пентагона с чудото на термоядрения синтез !

8

Vili

преди 11 години

What a terrible tragedy my prayers go out to all the victims and their families.