16

ИСТИНАТА

преди 11 години

Докладът на ЕК: "Цветанов! Вратата!"

15

Анонимен

преди 11 години

Те Българите се давят в собствената си простотия, не бери грижа...Както се казва - Ако сега беше жив Паисий нямаше да задава *** въпроси!

14

Анонимен

преди 11 години

А, гледахте ли Мигленчето Кунева при Славчо каква предизборна реклама си направи.Два от акцентите от предизборната и реч:За тройната коалиция не мога да кажа нищо лошо !"," Да оставим да се избирaт съдиите в ВСС директно!"-" Ама как директно,от народа ли ?"-"Не да правят избора сами, между тях !(съдиите) !?Изводите си правете сами,на кой е *** !

13

sauna-bg

преди 11 години

Журналистите,Думата "толеранс" не е това, за което я ползвате! ТОЛЕРАНТНОСТ ! За това говорим.Все едно да кажете "хармония" вместо "хармоника" или "аборт" вместо "абордаж"...

12

Анонимен

преди 11 години

Вижте ги тия четиримата на снимката! От ляво на дясно - син на дипломат-доносник, шефа на мафията в България - бивш комунист, дясната ръка и лявото мъдо на шефа на мафията, син на доносник, някакво жалко подобие на жена - и тя не знае каква е, но определено дъщеря на ДС! И ТАЯ *** ВИ УПРАВЛЯВА ВЕ ХОРАААААААААА!

11

90709

преди 11 години

цял ден стригал дядото една овца,стъмнило се и той се провикнал-бабо дай фенера до острижа набързо и другите десет.3 год.нищо някой друг е виновен,а в следващата 1,5 г.ще свършим всичко.че даже си вярват.

10

кико

преди 11 години

точно така, Тео, да хванат всички изброени и накрая да се самохванат и бутнат в панделата (ББ = СИК, ЦЦ - много грозен).. кой знае какви ги е дробил ББ през 90-те..

9

teo

преди 11 години

Бойко и Цецо, вие хванахте 660 банди, а не хванахте най-главната БАНДА ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ Доган-сергей, сава,ангелов, Симеон Сакс-крадеца, СерГЕЙ-ибрика, Иван Костов-мошенника, Местан-павел и още ..., КОИТО СПОКОЙНО И БЕЗНАКАЗАНО СИ ХАРЧАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ!!! Хванете ги и България ще процъфти, ОК?В противен случай те ще Ви вкарат в затвора, ОК?

8

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ,УПРАВЛЕНИЕТО ТИ Е СРАМ И ПОЗОР ЗА НАРОДА НИ--ВЪРВИ СИ.....

7

Смахон Дянков

преди 11 години

Правилно казва шефа - дава ни се толеранс, за да можем да се измъкнем по терлици, на гръб с окраденото и да си гледаме живота в чужбина. Мислите ли че след година и половина някой ще си спомня за ГЕРБ и зулумите които направихме.

6

Рени

преди 11 години

ЕК: Мащабите на организираната престъпност престъпност в България са "уникални"

5

Анонимен

преди 11 години

Тоя пак почна с оправданията ! Вместо да нарита няколко *** и да ги прати в Диар Бекир , отново търси араби с жълти бради !

4

Анонимен

преди 11 години

Оставка за неадекватното правителство на герб!

3

Бостанджиев

преди 11 години

ТИКВА и ПЪПЕШ.....

2

ПОЗОР ЗА БОЙКО

преди 11 години

Защо мълчат УПРАВНИЦИТЕ за терористичния акт?Има ли пилот в самолета България?

1

Червена тъпотия

преди 11 години

****ите така и не се усетиха, че Борисов досега не ги пипна защото мъдро чакаше карт бланш от Европа! Сега ще ги разбишка с кеф и ще настане едно врещене до небесата!