365

Йоойоо

преди 12 години

Едно такова умиление ме обзе,като прочетох тази статия... Почти се насълзих!

364

Анонимен

преди 12 години

ха тъй, арестува - пуска, арестува - пуска и така до края на света, и без това само тов аможе физкултурника

363

Анонимен

преди 12 години

KAZAH NA CVETAN:ARISTUVAI GI --NA6ITE SA W NARODNOTO SABRANIE...

362

IQ146

преди 12 години

Боевия юмрук на партията - мастурбаториума на БСП-то, водени от Путев и Контрабандиста Кирил Добрев, е превърнал всеки форум в Интернет пространството в КЛОАКА. Никакво смислено мнение не може да се прочете и така обезсмислят съществуването на тези форуми. Тук-там пробива по някое оригинално, неполитизирано мнение, но по правило са глас в пустиня.С бръщолевения по повод и без повод, понякога каращи те да се срамуваш, че си българин, тая *** убива демократизма и ефикасността на Интернет като място за свободен обмен. Няма как обаче това да остане ненаказано и тия *** ще пожънат най-накрая каквото са посяли. Мислете му, КОМУНОИДНА ***, Боко меката китка почва да разбира с кого си има работа и да се събужда. А ако той не ви окауши, ще си иде и ще търсим по-радикален ръководител, а защо не и диктатор, за да смаже главата на КОМУНОИДНАТА змия! Явно само този начин остава...

361

IQ146

преди 12 години

При Бойко Борисов няма 6-5, няма ВАШИ-НАШИ, ХВАНАТ ЛИ ТЕ В КРАЧКА-НЯМА ПРОШКА! Защото ГО Е ГРИЖА за държавата!; А с парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та и Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди-осъдени бяха братя Галеви; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При Бойко Борисов калпави строители преасфалтират; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

360

Анонимен

преди 12 години

?

359

Анонимен

преди 12 години

Oбянсявам за нищо неподозиращите читатели тук как платени ГЕРБЕРИ манипулират коментари с + и - :1) Написваш партийния коментар и НЕ гласуваш за него2) Копираш линка и отваряш толкова подпрозореца - колкото искаш3) От всеки подпрозорец гласуваш на коментара си и го затваряш. .4) Рапортуваш в кварталния клуб на ГЕРБ и ако те одбрят си вземаш хонорара от партийната каса на ФИДОСКА.Лупените и баламите четящи съпартиици се кефят и къпят в илюзия "колко са много". ОВЦЕ!!!

358

Марти

преди 12 години

За БСП-рите разбрахме как става номера.А сега кажи как става при вас,ГЕРБерите?Или викаш при вас няма нужда,вас Цвъкито си ви следи директно онлайн,хаха.А според мен няма значение дали си червен,син,турско-син или гербав платен драскач,все сте от много разпространената в последно време порода гъзолизец!

357

как става номера

преди 12 години

Oбянсявам за нищо неподозиращите читатели тук как платени червени коментатори манипулират коментари с + и - :1) Написваш партийния коментар и НЕ гласуваш за него 2) Копираш линка и отваряш толкова подпрозореца - колкото искаш 3) От всеки подпрозорец гласуваш на коментара си и го затваряш. .4) Рапортуваш в кварталния клуб на ОФ и ако те одбрят си вземаш хонорара от партийната каса на Позитано.Лупените и баламите четящи съпартиици се кефят и къпят в илюзия "колко са много". ОВЦЕ!!!

356

до този

преди 12 години

Ей този ли си онзи ли си....знай едно! Като Бойко лидер сме нямали! На такива като теб, или на този дето ти плаща да пишеш глупости, сигурно не им отърва, щото им спряха кранчето от дето цоцаха от общата каца и ги принудиха да мислят за легален бизнес! Съжалявам, че работодателя ти е *** и КУХ като жътварска стомна и НЕ е СПОСОБЕН да се справя в среда която не толерира КРАЖБИТЕ! НЯМА ДА ВИ МИНАТ НОМЕРАТА!

355

Анонимен

преди 12 години

Бойко гледа като нас...о дете майка си. Уж щеше да ни оправя

354

Анонимен

преди 12 години

Ще дойде и твоят ред ,*** ТИКВО!!!!

353

Мишо

преди 12 години

Арестувай Цветанов, ама що не почнеш по отрано - когато имаше злоупотреба с власт да не се проверява една бирена фабрика

352

Анонимен

преди 12 години

Компире,едно време и бай ти Тошо така се смееше,но дойде време и кребена му клюмна..Та внимавай със смеха си,който е ни в клинни в ръкав(както казват хората) Падането от високо е доста БОЛЕЗНЕНО!

351

Dimitrov - France

преди 12 години

Там е работата ,че арести има за пиар ,но арестуваните се пускат след това,защото съдебната система,както и властта са корумпирани!Най-големите престъпници-Маджо,Маргините,А.Петров,и т.н. са близки на властта ,която ни заблуждава,че иска да ги осъди !

350

teo

преди 12 години

Бойко и Цецо, вие хванахте 660 банди, а не хванахте най-главната БАНДА ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ Доган-сергей, сава,ангелов, Симеон Сакс-крадеца, СерГЕЙ-ибрика, Иван Костов-мошенника и още ..., КОИТО СПОКОЙНО И БЕЗНАКАЗАНО СИ ХАРЧАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ!!! Хванете ги и България ще процъфти, ОК?

349

Анонимен

преди 12 години

Така както е тръгнал безмозъчно РАПОНАна следващите избори релсите ще го отведат до черен коловоз.

348

Нахилен

преди 12 години

Нае-ана -утка как се хили? Е същата работа.

347

Анонимен

преди 12 години

Борисов е заградeн от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в България: бивши служители на ДС и останалата милиционерско-джандарска *** от режима на Тодор Живков.СРАМ МЕ Е!

346

този

преди 12 години

Този наглец, като не може да управлява държавата, ами да се махне! Само реве, като вдовица за -***! Другите му виновни! Ами, подай си оставката бе некадърник! То се видя и при таз вечерният атентат в Бургас, колко е сигурността в държавата!!!