56

ДЯДО ГРОЗ

преди 11 години

Като стана дума за Аврамов,та се сетих за един друг негов "колега-ковчежник"-оня заместник незнам-какъв си от Столичната община.Аз не му помня длъжността,а повечето са забравили и "подвизите" му.И за този ще забравим.Нали сме си овце с *** мозък-на това разчитат политиците!

55

Анонимен

преди 11 години

МАФИЯ

54

анонимен

преди 11 години

Този си е чист далавераджия, такива си ги търсеше Бойко да ги прави депутати да крадат и да му носят, но този явно се е унесъл и не му е занесъл и така му скроиха номера да го отстранят за престиж на партията, а какви ще са последствията не мога да предвидя защото Цецко пак се изцепи, арестуват го в къщи и намерили белязаните пари, не когато ги взема а в къщи, ами ако са подхвърлени от Цецковите хора, тогава какво ще чакаме ?

53

Строгост на закона

преди 11 години

Издънило се момчето....прескочило господарите си и само започнало "да търгува" с влияние! Ще бъде наказано с мъмрене за назидание!

52

Анонимен

преди 11 години

Пред домът му в Монтана,има три телевизий-бтв,тв7 и ввт.

51

бай Петко

преди 11 години

Не или 5000 лв. глоба/според закона/, а 6 години затвор ефективно, пак според закона. И други с имунитети да знаят какво ги чака, ако използват властта си за лично облагодетелстване ! Голяма част от народа преживява с минимална заплата, ако изобщо я взема, а такива като депутата, избран отсъщия народ, плюят в душите на хората. Да бъде осъден ефективо в затвора !

50

eastside

преди 11 години

Егати грозния ***!

49

какво да говорим

преди 11 години

абе само му вижте физиономията на тоя законотворец. падение

48

Анонимен

преди 11 години

Много пъти съм го казвал - да се забранят всички партии и да станем президентска държава или в парламента да има 28 депутата колкото области имаме в България-точно 28 депутата и само две коли на парламента.като не се справя депутата с проблемите на народа на съответната област хората му бият шута и идва друг чрез гласуване на всички жители.Депутата да бъде от народа

47

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Искам Иван Костов да вземе власта,само той е доказан истински политик и капацитет в аварийни моменти като в случая! Герб в зандана...БСП в зандана

46

Анонимен

преди 11 години

Братя Галеви използваха имунитета на ГЕРБ и се скриха.

45

БРАД МИТ продължение

преди 11 години

Да се криминизира деянието неизплатена заплата и управителя и собственика на фирмата да носят персунална съдебна и имуществена пряка отговорност .Лесно е и елементарно нали или предложенията ми са лобистки .....!?

44

jiko

преди 11 години

Tozi nash deputat ima vizualna prilika s Obama...afrikanska sleda?

43

БРАД МИТ

преди 11 години

Вместо да избирате *** депотати дето си вършат далаверите Трябва да се бориме за закони гарантиращи правата на трудещите се да си получават заплатите Защо депутатите да си получават парите на време а останалите не Вместо мошеници депутати да си измислят и гласуват лобистки закони и поправки в закони Да се приеме закон с който да се гарантира на сто процента изплащането на работните заплащания и закъснения в изплащанията да са в нормални периоди и задължителни Да се криминизира деянието неи

42

ДО 42

преди 11 години

Тези измамници брато ,са троянски коне от ----3-ната ламя/ако не си се сетил/,ама Боци ги усеща ,и както виждаш ,...шутове!

41

БОЖЕ,БОЖЕЕЕ,...

преди 11 години

А ТОЙ НЕ Е САМО ТОЙ ,МНООООГО ТАКИВА ИМА КАТО НЕГО ,........В СТОЛИЦАТА ,В ЦЕНТРАЛНИ ХАЛИ Е ....ГЪМЖИЛО !ВСИЧКИТЕ СА ПО 5-6 МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ В ДЖОБОВЕТЕ ,......А ПОЛИЦИЯТА НЕ ГИ ПРОВЕРЯВА -----ЗАЩО ?

40

Анонимен

преди 11 години

Гласувахме за Борисов, а покрай него ,колко много измамници

39

все питам....?

преди 11 години

До кога ,до кога ,до кога...................българите ,ще се ПРОДАВАТ НА ----*** ФЪФ--Бг!

38

МАНИ ,МАНИ!

преди 11 години

Какъв ти Аврамов .....?Той е ---АСАНОВ,ама депутат и ,....работодатееееел...!

37

Тъмничар

преди 11 години

Марш в затвора, *** крадлив такъв! Само като му видя физомутрата и съм наясно какъв долен *** е.Ама те всички в ГЕРБ и БСП са такива, тъй че не си намират много кусур.ХОРА, да изритаме тези *** от властта!И повече никакви комунисти, герберасти, поклонници на Симо - крадеца и ибрикчиите на *** Пръмова - Кунева!