79

ДО МРАЗЕЩИЯ

преди 11 години

Като видиш снимката на ПОЛИТИКА Костов и почваш да се делиш и хвърляш слуз само и само да забележат простотията ти.

78

до #86

преди 11 години

Какво искаш? Политика Костов да му свърши работата на РАПОНА и последния да се бие в гърдите,че той е направил всичко...Умре Марко на Косово полЕ.

77

МАФИЯТА

преди 11 години

Бойко е на власт за много тесен интерес - своя личен и на групата феодали и олиграси около него. И това го прави между другото, докато изпълнява същинската си цел - да ни отдалечи от ефектвното ни членство в ЕС, Шенген и ?-зоната.

76

Анонимен

преди 11 години

Бойко е въздух под налягане и нищо друго. Въпрос на време е хората да разберат, че парата му стига само за свирката. Има начин на говорене, който очевидно привлича една маса от елементарни хора, но и това няма да е вечно

75

LOL

преди 11 години

Какво е рецесия? Когато съседът ти остане без работа. Какво е депресия? Когато ти останеш без работа. Какво е излизане от криза? Когато Бойко остане без работа.

74

Анонимен

преди 11 години

България се управлява от инфантилен тип, страдащ от нарцистично разстройство...Имаме проблем с министър-председателя. Но още по-големият проблем е, че всички го виждат и по-голямата част от българите си траят. Някои даже се опитват да хитруват по политологическа линия и да съчиняват приказки за предсрочни избори, политически нагласи, обществено одобрение и прочие глупости, които обрастват със сериозност тази нелепица, която се води за български премиер...Ние следваме прищевките на един хахо, който смята себе си за изключителен футболист, за голям тенисист и незабравим държавник. Голяма част от българите, които гласуват за него, си мислят, че гласуват за политик, а всъщност си избират шут, който да ги радва вечер по телевизора и да ги краде, задоволявайки двете български ценности сеирджийството и мазохизма.

73

Спонги

преди 11 години

Мафията и олигарсите ще направят всичко възможно Костов да не управлява, защото ще стабилизира страната и за тях няма да има келепир. Когато ОДС беше на власт мутрите бяха спряни, рекетът намаля и икономиката дръпна нагоре. "Царят" спря това, а следващите две правителства просто унищожиха България. Ако има електронно гласуване, ГЕРБ са вън от Парламента.

72

Анонимен

преди 11 години

Само една черна нинджа, може да убие друга черна нинджа ! :-)

71

аз

преди 11 години

Подкрепям Иван Костов и не желая някакви безмозъчни да се изказват от мое име !

70

Анонимен

преди 11 години

" В парламента лидерът на ДСБ Иван Костов обяви, че Брюксел е отписал правителството на ГЕРБ " Иначе казано, присмял се одран на одраскан. Иван Костов е време да се оттегли в незаслужена почивка от политическата сцена. Мартин Димитров, може да му прави коктейлчета да не се обезводни отново.

69

гордо червено

преди 11 години

оф колко им се иска

68

АЗ

преди 11 години

Това означава "драги ми смехурко", че правителството ще бъде същото до края на 2013г.

67

Доктора

преди 11 години

Между Костов и Борисов, пак ще избера Борисов.

66

Анонимен

преди 11 години

И аз го отписвам за винаги.

65

До Petko

преди 11 години

Така е брат , чалгата не прощава.

64

Petko

преди 11 години

Боже колко мъка има по тая България, как е възможно да плюете по най- добрия ни държавник Иван Костов, наистина се убеждавам , че тоя народ си заслужава бедността и простотията. От тая чалга съвсем са психясали някои хора , жалко за хубавата ни страна . Някой го беше казал "Малък но изключително *** народ".

63

Анонимен

преди 11 години

Не знам Костов какво е откраднал, но по негово време имаше индексиране на заплати и пенсии два пъти годишно с по 10% - общо 20%. Всеки може да си изчисли загубите от 2001 до сега в личната кошница.

62

Потен и Бесен

преди 11 години

Иван Костов е наистина политик,тиквените избраници нямат и никога не са имали шанс пред него! Той е единствения който стартира и донякаде завърши реформите в Бг,но и той не е безгрешен разбира се! Само той може да ни спаси от тези *** и да ни изкара от помийната яма.....както го е правил един път вече!

61

ТОТО

преди 11 години

НЕ САМО БРЮКСЕЛ Е ОТПИСАЛ ГЕРБ, НО И БЪЛГАРИТЕ

60

хлъц

преди 11 години

Черната константа се е размечтала !