58

SELO

преди 11 години

KADE E TAZI KORUPZIA ,,,,,,,TIA E KATO NLO ZNAE SE 4E GO IMA ,NO NE E DOKAZANO.TUK V BULGARISTAN NE SE DOKAZVA , TAKA E.

57

Анонимен

преди 11 години

ЕС иска резултати - смятам че първите 5000-10000 побити глави пред МС на комунистите от Политбюро с техните семейства и деца, висшия ешалон от ДС, престъпниците, дето 20 г. стоят с висящи дела е добро начало. Дори в следващия доклад ще станем за пример.

56

гого

преди 11 години

На тоя хал сме от такива съветници като Барозу. Демокрация, права на човека, на *** помощи да раждат повече, престъпниците ги галете с перце, обикновения човек да живее в стрес... Докато давахте на разни държави да вземат заеми и да си правят купона, докато ние тънехме в мизерия. Ирландия има дълг 1500 % БВП! Къде спа, бе, Барозу?

55

тони

преди 11 години

искаме да видим убедителни резултати срещу корупцията и организираната престъпност. къв е тоя мине.чия искал да види?

54

Анонимен

преди 11 години

stanichev dogan caria ivan kostov i shaikata koiato v balgaria e 2 3 xiliadi sa prestapnicite korympiranite banditi koito tr. da badat gramnati s trotila.

53

мафиота

преди 11 години

искате ама няма. ние мафиотите избрахме Бойко и с него управляваме. Ние мафиотите сме против това да ни се мешате във вътрешните работи на държавата тя е на мафията а не на ЕС. Колкото и да се пънете и лаете ние ще се я владеем. Поздрави от Мафията.

52

за Витков!

преди 11 години

Този скапан лицемер докара ЕС до невиждана катастрофа седнал да ръси хули и да дава оценки! Кой го оценява него ми е много интересно?! Не ,че не е прав де , но е меко казано нагло да продължава да се прави на велик!

51

BBB

преди 11 години

АЛООУшефетарсяттьпомобифонь-койевеМИШО,МИШОБИРАТАА

50

dragunov7.62

преди 11 години

А вие какво очаквате от 66 годишно управление на комунисти , гласувайте за комунистосоциалисти и това ще продължава вечно .Ако ви харесва така, гласувайте смело.

49

Ники

преди 11 години

Резултати няма да има! Причината за това е обстоятелството,че тези от коиото зависят резултатите са корумпирани и нямат интерес да има такива резултати!

48

Анонимен

преди 11 години

Какво искаш бе , Жозе Барозу. Ние ти изпращаме самия шефа на организираната престъпност/ББ/ всеки месец , а ти го пускаш.

47

Dublin

преди 11 години

Искаме резултати срещу корупцията и престъпността!...Pratete sudii!!:))

46

Айде

преди 11 години

Като се има предвид , че в две от тези пет години мониторинг БСП бяха на власт и по тяхното време бяха спряни всички финансирания и ангажинемнти на ЕС към нас, то сегашния доклад си е направо хвалебствен! Колкото и да се опитват БСП да ни внушвата безизходност и немощ от страна ГЕРБ , фактите, доклада и макар и по бавното развитие на икономиката(предвид кризата) са си ФАКТ! Неоспорим факт! И, въпреки всичките безславни опити на БСП да фалират България , за да омаскарят и очернят ГЕРБ като некадърни, не им се случи на тези мерзавци!

45

до 41

преди 11 години

Много къса памет имаш.БГ се стабилизира след Виденовата зима САМО И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАЛУТНИЯ БОРД.Пет пари не даваха както и сега няма да дават управляващи ,че жизнения ни стандарт пада.Искрено се удивлявам как може да има такива наивници...

44

До Бароза

преди 11 години

Кв'о искаш ве оу? Казах на Цветанов: Арестувай, пощада за никой да няма!

43

Radiacionen tip

преди 11 години

Размазват от критика предишното правителство в доклада, измъкна се Борисов. Кво ви казах вчера- Станишев е виновен, ама вие- не, та не! Само не знам тия половин милион хора, подписвайки се за белене- кого размазват?

42

миро

преди 11 години

Др.34,няма как вече да няма някоя и друга козметика,някой и друг бушон да арестуват,щото народа все пак поотвори очи и ,не върви нещата да са както преди,пък и уж сме в ЕС ...Но факт е ,че това е поредното правителство без ясна визия за бъдещето,без добър екип(начело с физкултурника),лута се,отвлича общ.с някакви показни акции,нула реформи,нищо за дребния бизнес,да не говорим за социални придобивки...

41

Бай Ставри

преди 11 години

На днешния ден преди 175г. е роден Левски! Ако днес беше жив, най вероятно неговият поп Кръстю щеше да е Бодигарда от Банкя!

40

ард

преди 11 години

Абе,хора-и ти,45,не разбрахте ли ,че БСП-това са всички 22 години управлявали и продължаващи да управляват!?Независимо,как се наричат,те са просто нейни клонинги!Останалото е театър за наивници!

39

Агент Амфети

преди 11 години

ей Барозутоооо,искай си ги резултатите от предишното правителство. Разбра ли: ПРЕДИШНОТО