29

ано

преди 11 години

Има такава възможност в профила с един доста скрит бутон за преустановяване на профила. Якото е че след пълното му изтриване можете да си го върнете когато искате :) . Има и лесен начин: Просто спираш да отваряш страницата. Ако не можеш и това потърси помощ от психиатър ( не се шегувам ).

28

Анонимен

преди 11 години

къде в "100% ползваш IPHONE" видя нападка ?!? Ти в час ли си изобщо ? Повечето андроид ползватели знаят за гугъл + , за това предположих че този е с iphone ? От кога е нападка това? Факт е, че ти се включи веднага след това с приказки за бедняшки телефони и т.н. Мисля, че си много злобно и комплексирано човече, което така и не може да отговори на друг въпрос : защо при положение че ihpone е телефон за богаташи го имат толкова много хора ? Всички ли сме богаташи ?

27

Анонимен

преди 11 години

Моята логика идва от това, че нападаш човек, за който мислиш че ползва iPhone без той да те е предизвикал по никакъв начин. Това е не само комплексарско, но и грубо!

26

Анонимен

преди 11 години

по същата логика ти си заключил, че съм андроидски юзър ... Но единствено ти загатна за "финансова принадлежност", което те прави комплексар по моему !

25

Анонимен

преди 11 години

Но ти дори не знаеш, дали човекът ползва iPhone, а вече си си направил заключение за него. Типично за андроид юзър.

24

до 28

преди 11 години

не, комплексарчо, не съм с евтин телефон, благодаря. Половината ми приятели които нямат пукната пара в джоба си са с iphone. До тук с приказките как е телефон за богаташи...По въпроса, намирам за забавно съвпадението, че ползвател на iphone не знае за съествуването на друго освен FB, лично мнение!

23

Анонимен

преди 11 години

И какво ако ползва iPhone? Или и ти си от комплексарчетата с телефони за бедняци, дето се мъчат да се убедят как техния телефон е по-добър???

22

nebesnakrasavica

преди 11 години

Това Гугъл плюс е голяма глупост. Май пак се пускат разни платени слухове

21

до 23

преди 11 години

100% ползваш IPHONE!

20

Анонимен

преди 11 години

Това че за първи път чувате за мрежата на Гугъл може да го спестите, понеже показва колко сте "образовани"

19

Anton

преди 11 години

facebook gubi populqrnost prosto zashtoto nie xorata imame edna prikazka "vsqko chudo za 3 dni" i tova si e taka...kak beshe s Mirc , Skype sega i Facebook ... sled nego shte e neshto drygo i sled nego i sled nego ;)

18

Бягащ

преди 11 години

И аз искам да си закрия профила във фейсбук, но не намерих никъде възможността. Ако някой знае ще го помоля да ме насочи към вратичката.

17

тя

преди 11 години

Така и не разбрахте ,че ИНФОРМАЦИЯТА е тази която струва парите. Хайде сега да я потвърдите и Google +.Всеки/или почти/ си е направил профил от Вас и си написал и майчиното мляко, след години ще се чуди откъде имат всичко за него /нея/.

16

Анонимен

преди 11 години

Той Зукърбърг си направи милиардите вече му е все тая дали Фейсбук ще залезе или не.

15

Аз

преди 11 години

Малоумно заглавие. По-доволни да, но задоволени!?!

14

Анонимен

преди 11 години

Значи толкова си й информирана. Фейсбук има само 1 път и той е надолу, тъй като в белите държави масово ползват ифони, на които пък не излизат реклами и така приходите на еврейската книга падат.

13

или

преди 11 години

факт е,че фейсбук умира,бавно,но сигурно губи популярност

12

яна

преди 11 години

за първи път чувам за социална мрежа на Гугъл

11

Осведомен

преди 11 години

Толкова ли не разбрахте защо е там снимката? ...Любо Нейков е новия собственик на Фейсбук!...С парите, които е спечелил от Комиците, е купил компанията от Марк Зукърбърк :D:D

10

Анонимен

преди 11 години

Любо Нейков - т.е. типичния американец така ли :}