112

бивш син лидер

преди 12 години

АМИ ШУТ ОТЗАДЕ МУ И ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ ЗАПЛАТИТЕ С ЛИХВИТЕ ,. БИЛ МИ БЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ХАХАХАХ.

111

до 134

преди 12 години

разклатихте ми ръката

110

ВСЕКИ ДЕН СКАНДАЛНИ

преди 12 години

Общо 100 хиляди лева е получил задържаният депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов, за да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрация в Монтана при решаване на спор за земеделска земя. Това е установило разследването, съобщиха от МВР. Част от парите са открити в дома му. Аврамов беше задържан вчера при акция на ГДБОП и ДАНС в момента на взимане на 50 хиляди лева. П И С Н А Н И ОТ ВАС, МАХАЙТЕ СЕ, ИЛИ ЗОРЛЕН ЩЕ ВИ ГОНИМ, ТЯ ЗИМАТА ИДЕ, ВИДЕНОВ ПОМНИТЕ ЛИ

109

1 ПЪТ СЪДЕН,МОЖЕ ПАК

преди 12 години

ТЕПЪРВА, ПАЯ НАРОД ЩЕ СА В ЗАТВОРА, АМА ЩЕ ИМА "ВОЛЪТ РИЕ - НА ГЛАВАТА МУ ПАДА", ТИЯ СЪДИЛИЩА МАЙ ВАС ЩЕ ВИ СЪДАТ, И ТО ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПО СПЕЦИАЛИЗИРАНИ, КАТ СЕ ЗАМИСЛЯ ИИ КАК СТЕ СИ ПОСЛАЛИ В СЪДЕБНАТА И В ДР. СИСТЕМА, МАЛИЙЙЙ, ПЪК И СЛЕДВАЩИЯТ ШЕФ НА НАП, ЕДВА ЛИ ЩЕ Е ДОВОЛЕН ОТ СЧЕТОВОДНИ СТЪКМИСТИКИ ЗА ИМОТИ

108

О Т И В А Й_С И ВЕЧЕ

преди 12 години

"Наглите" и "Октопод" "перлите във фуражката" на МВРТричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) осъди вътрешния министър Цветан Цветанов за бездействие.Цветанов е осъден заради това, че не е издал заповед за определяне на размера, условията и реда за отпускане на безплатна предпазна храна и тонизиращи напитки на полицаите, които работят при специфични рискове за здравето или на смени.ВАС осъжда Цветанов да издаде заповедта в двумесечен срок от влизане в сила на решението.

107

КОИ СА ЖЕРТВИТЕ ЦЕЦО

преди 12 години

Докторите Димитър Сотиров, Стефан Лазаров, Михаил Милатович и педиатърът Катя Гецова нямат вина за смъртта на детето - това ще е заключението от медицинската експертиза, на база на която прокуратурата ще решава дали да им повдигне обвинения, съобщи "Правен свят", уточнява изданието. АЙ СЯ МЕ СВЕТНЕ, КАТ ГОВОРИШ ЗА ЖЕРТВИТЕ, КОИ СА ЖЕРТВИТЕ ТУК, ДЕТО ГИ ОМАСКАРИ ТИЯ ХОРА И ТАЯ ГИЛДИЯ КАТО ЦЯЛО, ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ААА, ЩО МЪЛЧИШ, ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА - ЗА КЛЕВЕТА И ДА ТИ КАЖА, ОТМА СА ВЪТРЕ ВЕЧЕ

106

ЦЕЦО НАГЛЕЦО

преди 12 години

СБОГОМ ТЕРГИНО, ДО ТУКА БЯХМЕ, БАЯ СЕ ОСРАХМЕ, СРАМА НЕМАХМЕ, И НЕКОЙ ОБРАХМЕ, А ДРУГИ ПРИБРАХМЕ

105

АНОНИМЕН

преди 12 години

Със силна вода и глупав човек трудно можеш да се разбереш.На много от мутричките им треперят гащичките защото с наш ЦЕЦО трудно можеш да се разбереш.По добре да върви с глупостта но да видим поне един вампир затворен на тъмно.

104

МОМЧЕТО СИ ОТИВА

преди 12 години

ЦЕЦИ ГЛЕДА ЛИ ГО ТОЯ ФИЛМ, А

103

Гюро Михайлов

преди 12 години

до 134 Кое точно и разклатиха!? Как точно се ограничи проституцията!? За трафикът на хора и фалшификациите- и това, ако го вярваш!!!

102

Анонимен

преди 12 години

В черновата за доклада също пишеше, че "организираната престъпност бе здраво разклатена, ограничиха се проституцията, трафикът на хора и фалшификациите", но това, който не му харесва не го чете.

101

turist

преди 12 години

шефетЬрсягтЬпомобифонЬ...-койВеамМишо,МИШОБИРАТЬ

100

Анонимен

преди 12 години

Тази шайка негодници от Гроб начело с Бойко и Цецо са за затвора! Аз не искам да чакам още 1 година да ме правят на *** разни *** с килийно образование, които знаят само да крадат! Когато някой им посочи правия път, те вместо да се замислят и го послушат, просто го смачкват. Всеки ден умират по 20 души от \\\"злополуки\\\" в БЪлгария ! Мачкайте ни , убивайте ни , газете ни , НИЕ скоро ще свършим годпода и дами политици! А тези които дойдат на наше масто ТЕ ЩЕ ВИ Е...Т МАЙКИТЕ ! С какво ще замените българския народ ? С *** , *** и емигранти ?

99

HA HA HAAAAAAAAAAA

преди 12 години

PRIZRAKA NA CVETANOV BRODI V SANI6TATA NA DRUGARITE DORI.

98

Анонимен

преди 12 години

Много хубава снимка!

97

обнадежден

преди 12 години

сега има политическа ситуация за смяна на властта- не ми се мисли какво ще бъде след тежката зима-дано този вот успее!!!!!!!!!!!Ако не- ще трябва да излезем със сопите!!!!!!!

96

Bob

преди 12 години

123 Насълзих се, човек.

95

жена

преди 12 години

до гласоподавател.Прекрасно!

94

Ама Цецо що го ???

преди 12 години

Трябва заедно със солташака му да ги таковат. Ще се обиди другаря Бойко Борисов.

93

Анонимен

преди 12 години

: Бойко не направи нищо смислено и полезно:)