95

Нео

преди 11 години

Големият проблем е, че куцо и сакато иска да влезе в политиката, за да направи бързо маса пари. Такива в реалния живот са пълни аутсайдери, но ето че като се създаде нова партия натоварена с определени рейтингови показатели, набързо аутсайдерите се засилват натам. В Бг освен това трябва да се приеме някакъв закон за политическото номадство, за независимите депутати ставащи такива в последствие.

94

Никола

преди 11 години

Е, крайно време е някой да измести "батмана" Бойко!!!

93

Костов

преди 11 години

Кунева-Пръмова, леко с бодрата крачка да се не препънеш! А Даниел Вълчев в партия НДСВ се разведе и ожени, дали да очакваме в новата партия същото да му се случи?И те са от "новия морал" и са много "устойчиви" на изкушения(по думите на Кунева-Пръмова).

92

Теди

преди 11 години

То това не е партия,ами сбирщина нехранимайковци...Нямат място в парламента и във властта Кунева и олигархията,която я финансира

91

рицар на словото

преди 11 години

партията на Кунева наподобява на рециклиран 50-годишен соцавтомобил...

90

Стария

преди 11 години

Кунева направи голяма грешка с тази партия. Отвътре ще я изкльопат за закуска. Ми тя ако не знаете, си направила една танцьорка в баровете за шефка на една от комисиите в нейната партия?Аферим, машшала. Да и имам кадрите прехвалени. Тя обаче малко късно ще се усети какво става, дано да е навреме защото накрая може да се окаже че от тези 500 000 гласа които взе на парламентарните избори, са и останали 200 000 и едво ще влезе в парламента, заради кариреристите с които се заобиколи

89

Анонимен

преди 11 години

кои са хората на Кунева - Колекция от счупени политически грънци

88

Bob

преди 11 години

Че то пари не останаха, тия пък какво ще крадат!?

87

Диди

преди 11 години

Надеждата как е изписана по лицата им...Надеждата за власт и мноооого пари....

86

Сандра

преди 11 години

Само бодрата им крачка ще остане! НЯма да гласуваме за тези ***! Не искаме лъжите им!

85

angela

преди 11 години

С бодра крачка към провала през 2013 година :). Тя сега трупа негативни впечатления и губи доверието на хората с всеки изминал ден, а си представям до догодина какъв резил ще бъде просто.

84

Bob

преди 11 години

Да ви таковам у бодряците, само тия ни липсват....

83

lelia_marche

преди 11 години

Само да не се препънат някъде по пътя, като са тръгнали така бодро, че ми се вижда, че няма да стигнат до входа на тия избори. А да не говорим за изхода. А да, и не забравяйте, това е бедна партия, Кунева НЯМА ДА ИМА предизборна кампания. :)

82

ива

преди 11 години

Мисля, че на Кунева и е крайно време да млъкне и най- добре направо да си ходи, че ни писна вече само от лъжи и мошеници .

81

Бургазлия

преди 11 години

При тази еврочиновничка и национална предателка се събраха само политически трупове като Зеленогорски,готови да продадат и майка си за едното депутатстване:)Аман от "новите" и лица и идеи.Народът няма да забрави предателството ти за АЕЦ "Козлодуй" пръмова!

80

perfektnata_burq

преди 11 години

Мача няма да бъде истински Даниелчо, защото точно вие вече го опорочихте с купените си социологически проучвания! Да не говорим за купуването на депутати от която партия им падне

79

twin_peaks

преди 11 години

Меглена Кунева е просто един политически егоисти, който го интересувамо единствено личните цели. Никога нищо не е направила за българския народ. Иска да вкара финансовите си благодетели Огнян Донев, Любомир Павлов и Иво Прокопиев във властта, че да си избият набързо парите, които са хвърлили по нея.

78

Анонимен

преди 11 години

С предстоящите промени в съдебната система нищо чудно госпожата да се окаже клиент на затвора! Прокуратурата отдавна трябваше да се заеме с нея! Цяла България никога няма да забрави как измамницата затвори двата реактора на Козлодуй, правейки услуга на "Париба" и ощетявайки народа с милиарди! За такова нещо отдавна трябваше да е разследвана и наказана!

77

JFC

преди 11 години

ДО 95 . АКО ЧЕТЕШ ТОВА КАЖИ КАК ИЗБЕГНА ОГРАНИЧЕНИЕТО ДО 500 ЗНАКА? ИНАЧЕ ТОВА Е ИСТИНА.КУНЕВА Е ОТ ПРЕСТЪПНО БОЛШЕВИШКО КОТИЛО И ДО КРАЯ СИ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА МОКРИ ПОРЪЧКИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГ.НАРОД!БОЛШЕВИКИТЕ СА ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ И НЯМАТ РОДИНА ,ТЕ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НАВСЯКЪДЕ,КЪДЕТО ИМ НАРЕДИ ИНТЕРНАЦИОНАЛА!НОВОСФОРМИРАНАТА ПАРТИЙКА НА КУНЕВА Е ПОДОБНА НА НДСВ И ГЕРБ-ЕДНОДНЕВКА,КОЯТО СЛЕД КАТО СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ЩЕ СЕ РАЗМИЕ И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ!НО ЗАД НЕЯ СТОЯТ МНОГО МОЩНИ ТЪМНИ СИЛИ,НАДНАЦИОНАЛНИ.

76

дедо гуйчо

преди 11 години

АБЕ ДЯЦА НЕКОЙ КАРАЛИВИ НАСИЛА ДА ОДИТЕ ДА ГЛАСУЕТЕ? КОГАТО ВИДИТЕ ЧЕ ОТ СЕЛСКИТЕ ИДИОТЕ НИЩО НЕ СТАЯ НЕМА ДА ГЛАСУЕТЕ ЗА НИКОЙ. ОТИВАТЕ ДО УРНАТА ПУСКАТЕ НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА И ИЗБОРИТЕ ФАЛИРАТ. ДОКАТО НЕ СВИКАТ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СУБРАНИЕ И НЕ ПРОМЕНАТ КОНСТИТУЦИАТА И ЗАКОНИТЕ КОИТО ДА СА В ПОЛЗА НА НАРОДА НИКАКВИ ИЗБОРИ. ТОВАЕ СПАСЕНИЕТО ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. ИНАК ВИ ЧЕКА НОГО ДЕБЕЛ ЧЕПАТ И КВАДРАТЕН СОС РАЗШИРЕНИ ВЕНИ ОЩЕ 22 ГОДИНЕ БЕЗ ПРАЗНИЦИТЕ. МАЛИИИИИИИИИИИ