98

SAVCHO1950gdg

преди 11 години

БОЖЕ ЗАКРЛЯЙ ПЕРСОНАЛНО ТОВА КРЪСТОВИЩЕ, ЗАЩОТО ТВОЯТ ВСЕВЛАСТЕН НАМЕСТНИК НА ЗЕМЯТА ГО ИЗОСТАВИ !!!

97

Анонимен

преди 11 години

Фандъкова е доста безлична жена, напълно в унисон с тъжния ни преход. Много добра е за илюстрация на баснята за охлюва, дето стигнал до върха с..пълзение

96

Борисов

преди 11 години

Фандъкова,да ми пазиш лентичката,ей!

95

do 117

преди 11 години

Bratle cheti po-vnimatelno cqloto krystovishte struva 8,8-miliona.Globata shte e 5 % ot tezi pari,sam si gi smetni kolko shte e

94

Дядо Петър

преди 11 години

Основната задача на "управляващите" ни разбойници е да УСВОЯТ (т.е. да ОТКРАДНАТ) колкото се може повече от НАШИТЕ ПАРИ и от ПАРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ.Като напълнят гушите на приятелчетата си и СИ ПРИБЕРАТ СЪОТВЕТНИТЕ КОМИСИОННИ.А за геноцидът, който упражняват върху нещастните софиянци с продължаващите години наред запушвания, задръствания и мръсотии - да не говорим.

93

Анонимен

преди 11 години

5% са 8 милиона леваПо мой сметки едно кръстовище ни излиза към 130 МИЛИОНА????130 МИЛИОНА????ГЕРБ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ??

92

Bob

преди 11 години

нон, е не искаш ли да видиш колко ни е грамотна главата

91

Бобо

преди 11 години

Ей, не се научиха тия ***, че градоначалник е полицейският началник на града, а не кмета. Аман от неграмотници. Има речницииии:(

90

До 111 нон

преди 11 години

Малко неточен ти е израза. По-добър при двама много слаби кметове, навява на други мисли. По-правилното е да се кажем че Фандъкова е по-малко слаб кмет от предшественика си.

89

Bob

преди 11 години

нон, че то кой беше преди нея...Искам да видя едно изречение, написано от Борисов.

88

цщцщ

преди 11 години

на трейс трябва да има 50 на сто санкция и да направят един надлез без пари

87

Bob

преди 11 години

Гейбери, всички ще се превърнете в Кина П. Жалко за вас.

86

Анонимен

преди 11 години

Безмисления мост е построен само за да премахнат пункта за изкупуване на метал върхо който минава моста. Сега ще прекарат и тролея 5-ца до колелото на 306. Чакаме и там безумен светофар. Чиновническа тъпота.Другата безмислица е, че трасето Сахаров - Киприян щяло да минава под терасите на живущите в Младост 2 и да стига до ИКЕА.

85

Nabuco

преди 11 години

А, забелязах точно на средата на пътя между Младост и Дървеница, че има една допълнителна лява секция на светофара, но кръстовище на две нива не видях. Да безсмислено е там да има сложен възел, при целия хаос на Билата.

84

maca

преди 11 години

е, има го, как да го няма. Че и се пресичат булевардите. Виж поне maps-a

83

Кина Проектантката

преди 11 години

До 103Ти от кое село си, друже? :)))

82

До 103 Nabuco

преди 11 години

Пресичат се горе-долу по средата на пътя между Младост и Дървеница /Ляпчев/. Просто там е толкова ненужно да се прави детелина, че никой не се сеща за това кръстовище.

81

Nabuco

преди 11 години

Току-що минах от там и изобщо не видях такова кръстовище. Или то не се намира на Сахаров и Ляпчев, които впрочем май и не се пресичат или ГЕРБ почнаха да откриват несъществуващи неща. Последното също няма да ме учуди.

80

Кина Забраваната

преди 11 години

До 100Не знаех, че като дойде нов кмет и пренарежда града като конструктор "Лего". :) Я да ни кажеш при Софиянски отде минаваше тая улица, че съм забравила нещо... :)))

79

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ има кмет в София от 10 ноември 2005, но според Кина досега са минали три години, а не 6 години и осем месеца.