15

gazo

преди 11 години

do 'do Di Caprio'ne se opleshiviava ot mnogo testosteron a ot D-testosteron, koeto e razlichno. Az pia tabletk koito go blokirat i grivata mi raste kato nevidiala

14

Рудолф Хес

преди 11 години

Тоя въпрос за себе си съм го решил отдавна. Всяка събота си бръсна главата и не ми пука за разни тестове и подобни галфонщини. Хигиенично е.

13

Анонимен

преди 11 години

за кво ти е тая коса

12

до Di Caprio

преди 11 години

А ти може би си типичната българска жена? Имаш ли осемнайсет момченце? като ти гледам мисленето май нямаш. Ако косата е мазна, сплъстена и цъфнала признак на какви гени и какво здраве е това? А що се отнася до умните жени, едва ли познаваш такива че да даваш генерално мнение. Бегай си припомни малко генетиката да видиш че се оплешивява от много тестостерон и затова плешивците са най-големите е*ачи.

11

Анонимен

преди 11 години

Аз вече знам дали ще ми остане коса. Отговорът е не. К`во да правиш, много тестостерон, много нещо. Така сме ние, истинските мъже, удряш машинката нула номер и си шест. Жените също се кефят - по хигиенично е от някаква мазна четина. А да - и съм 195 паунда горница. Кеф!

10

KKK

преди 11 години

Не така са мислили в древен Рим, а уж си диКаприо :)

9

Di Caprio

преди 11 години

Типичният български мъж - плешив, потен, небръснат и по цял ден се оплаква от живота! Косата е символ на здраве, по-добри гени.. Не съществува умна жена, която би избрала гола тиква ( плешива или бръсната) пред една добре оформена класическа мъжка прическа!

8

Плешив

преди 11 години

Дядо ми по майчина линия си умря с гъстата и леко прошарена коса на 75. Дядо ми по бащина, прадядо ми и баща ми са/били плешиви. Познайте аз имам ли коса?

7

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, това за дядото по майчина линия отдавна го отрекоха учените. Няма как да се знае от кой точно си наследил гена. Генетиката е проста наука, може да се поразровите малко.

6

кънчо

преди 11 години

вместо да си впрягат мозъците в глупости,по-добре да ги изпозват за нещо градивно

5

димо

преди 11 години

така или иначе няма да го предотврати...

4

Анонимен

преди 11 години

И за много по-малко пари ще им кажа същото, като разбера дядото по майчина линия дали е плешив ;) .

3

Анонимен

преди 11 години

Има един безплатен тест, доказано е че дали ще имаш коса или ще си плешив мъжа трябва да види дядо си по майчина линия. Ако не е жив да види негова снимка, ако бащата на майка му е кубе да се подготвя от рано, че и той ще е плешив. Естествено има шанс да забави процеса тъй като може да води много по-добър живот от този който е живял дядо му, може да полза и добра козметика която допълнително да забави процеса с някоя друга годинка, но в крайна сметка ефекта на края пак ще е кубе.

2

Анонимен

преди 11 години

Аз пък нямам коса и ми е сто пъти по добре , някак мъж с коса ми изглежда доста плашещо.

1

Анонимен

преди 11 години

Отново мега малоумното заглавие!!!