55

Анонимен

преди 11 години

Връх на безсрамието и цинизма!

54

brigante

преди 11 години

ще дават порнография! този 'що не е в затвора?

53

Nikolina Mladenova

преди 11 години

Не, благодаря, батко! Аз търся по-богат и по-***!

52

Анонимен

преди 11 години

Това механично прехвърляне в ефир на разни американски формати, предназначени за техните полирани мозъци, турски сериали, *** и скучни филми със сценарии на ниво 12 годишно средностатистическо американче, чалгарниците, натрапваната ни блудкава и пошла "потребителска култура" тотално отблъскват от телевизиите хората.

51

TooN

преди 11 години

Хайде стига с тази чалга по телевизиите!!! Пфууу!!! Аман вече!!! Сега и тошковото Тоше ни навират в муцуните... А си мислех, че TV7 е малко по-различна ТВ в концепция от другите - лъгал съм се!!!

50

ПРЕД ПЕНСИЯ

преди 11 години

ХАЙДЕ БАТЕ, ТОЧНО СИ ЗА МЕН.ДАЙ СИ ТРИТЕ ИМЕНА И АДРЕСА И СЪМ ТВОЯ , ДОКАТО БЕДНОСТТА НИ РАЗДЕЛИ

49

Анонимен

преди 11 години

Какъв милионер е тоя ***? Преди двайсет години, когато още е имал от дядовите парички може и да е бил, но сега всичко е изядено и изпито. Тоя е същия като ония лигли - Парис Хилтън и Ким Кардашиян, известни с това че са известни, но онези наистина имат някакво покритие, докато тоя бивш внук, бивш син и бивш човек и в собственото му село не го знаят. Ай сиктир.

48

Няма ли

преди 11 години

Няма ли най-после да се отървем от тези *** -- очевидно парите на Живков продължават да смазват масмедиите.А въпросният малък Тошко изглежда е копие на дядо си -- *** с *** дебелашки хумор, чудесно пасва на програмните виждания на телевзиите.

47

уффффф

преди 11 години

Аман от Живкови и сие,не ви ли писна от тях

46

милионери?

преди 11 години

Да видим кои ще се унизят да се "кандидатират"... освен АКО не им платят за УЧАСТИЕТО!Нито онзи Сираков- дядо над 60 години имаше НЕЩО ПРИВЛРКАТЕЛНО, нито този.Че нямат и пари.Нито им гледам предаванията, нито Слави, нито турски сериали.Пълна загуба на време.Но нали тв служителите искат заплати.. и измислят глупости.( гледах преди 5 години по немска тв такова предаване. Бяха млади, красиви, и не бяха наследници на бившия режим...)

45

Анонимен

преди 11 години

Значи ще се лее простотия от предаването.Тодор Славков носи традиционните надменен хумор и поведение на богопомазан, каквито имат фамилия Славкови.Простащината в България прогресира аритметично...

44

Анонимен

преди 11 години

МИЛИОНИ ИМА ,,,тОШОВО НАСЛЕДНИЧЕ В ЧУЖДИ БАНКИ...ЖИВЕЕ СИ КАТО СИМЕОНЧО

43

а

преди 11 години

Престанете да ни натрапвате това нахално семейство Живкови !

42

Ани

преди 11 години

Много злоба има във вас да знаете.Позволявайте да ви мачкат и тайничко завиждайте, вместо да направите нещо, за да оправите живота си. Не се крийте в дупките си, а излезте вкупом и покажете , че нещата, които се случват не ви харесват. Не вярвам Тодор Славков да ви е проблема.

41

Анонимен

преди 11 години

Абе батето му е оставил доста мангизи.

40

Мистър Пръц

преди 11 години

Дърт козел търси млада върба за лющене!

39

едва ли

преди 11 години

едва ли толкова много девойки се интересуват от тази карикатура

38

Таничка

преди 11 години

Дъртофелник си търси млада прислуга.После и той ще се изреди по всички предавания да врънка, че не бил намерил.Пуу отвратителен е.

37

Erhan

преди 11 години

Hem va e,a komunistite tolkoz godini, hem 6te gledate i to4ite ligi kak tozi "potomuk" se zabavlqva s VASHITE pari :) ***!

36

вал

преди 11 години

перфектен мъж за всяка жена - агресивен и с комплекси, сигурно ще се кандидатират уникални изпълнения :)))) В представите ми тропа с ръка по масата в кръчмата и си вика ракийка и му играе мечка на синджир