470

д

преди 11 години

Бойко Борисов трябва да бъде премахнат това е единствения изход от тая смотана мутренска ситуация, която вече над 20 години тормози България, като гледам само мръсни *** по улиците направо ми се повдига!

469

kamadev8

преди 11 години

mafiata uprawliawa i w ispania,italia,portugalia a za russia hich i da ne komentirame

468

666! СУПЕР...

преди 11 години

...СКАНДАЛ...ЦЕЦО СЪДЕН...!...ДОНЧЕВА ЧЕРВЕНАТА БЛЕК САБАТ...!

467

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАЦКО ДНЕСКА ИУТРЕ ШЕ СИ БЕГА ПРИ ХИЛАРКА...ЭТА СКАЗАЛИ ОРАКУЛИ ИЗ БЕЛОИ ДОМЕ И ИНДЕИЦИ ИЗ КАПИТОЛИЯ...!

466

666! СУПЕР...

преди 11 години

boristodorov56...ТЬИ ОГОРОМНОЕ КРАСНОЗНАМЕНОЕ ГАВЕДЬОИ...!

465

Анонимен

преди 11 години

колко съдебни лекари общо има в България ? Колко е заплатата на един съдебен лекар и има ли млад лекар, който ще изхрани семейство/тричленно/ с нея.Ето защо няма да има разкрити убийства, няма да има наказани за изнасилване.

464

Анонимен

преди 11 години

Докато дознателите минават като стадо бизони през мястото на произшествието няма да се събере нито едно годно доказателство. Докато не научат , че на човек, починал на улицата задължително се прави аутопсия - няма да има разкрити убийства.

463

НИКИ

преди 11 години

АЛО, НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ. ДОКОГА ЩЕ НИ БАЛАМОСВАТЕ, ЧЕ ПРАВИТЕ НИЩО.

462

Анонимен

преди 11 години

Добро утро Брюксел. Това че мафията ни управлява се вижда. Сега да видим как ще спасяваме БДЖ -поредното парче от баницата, което управниците ще подарят на чуждите ***

461

Анонимен

преди 11 години

България 2012 - страна на мафията, проституцията, дрехите и колите втора ръка, безработицата, ***, клошарите, мизерстващите пенсионери. В Африка има поне 10 държави, които са по-добре от нас.

460

akud

преди 11 години

има два вида доклади, хубав и лош. но най-важно е БЪЛГАРИЯ да е ЕДИННА и да продължава напред.

459

Yes!!!

преди 11 години

Горките еврочиновници едва ли са предполагали, че с негативната част от доклада си ще предизвикат такава бурна радост у комуно-населението на държавата България. И през ум не им е минало, че като кажеш на едни хора - вие сте основната съставка на престъпността в Европа (ужас, ако е вярно, дай Боже да не е) и това така ще въодушеви и зарадва стадо-населението.... Критикувайте ни още, моля! Ние хълцаме от кеф! И след 99 доклада винаги ще е така в държавата България! Честито!

458

akud

преди 11 години

доклада е обективен и много правилно показва кой най-много спира България , а това е съдебната система. обществена тайна е какви плащания стават за всички оправдателни присъди, за СЪДИИТЕ В България голямата престъпност е ЗЛАТНА МИНА, те са тясно свързани и оплетени с мафията

457

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДНИТЕ НА ПОЖАРНИКАРСКИЯ БАНКЯНСКИ БАСКЕРВИЛСКИ УДУШВАЧ СА ПРЕБРОЕНИ...СКОТЛАНД ЯРД Е ПО ПЕТИТЕ МУ...!

456

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НА БАЦЕ МУ СЕ СПУКА АМЕРИКАНСКИО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕЗЕРВАТИВ ...!

455

stoian79

преди 11 години

DRAJKATA,DRAJKATA NA TESLATA DRAJKATA KAK VLEZE MAJKATA NA TESLATA DRAJKATA V GERBERSKITE DUPETA I TO BEZ VAZELIN.

454

666! СУПЕР...

преди 11 години

Думата МАФИЯ е италианска. ДУМАТА БАЦЕ БАНКЯНСКА...!

453

матрял

преди 11 години

опаааа - тез хорица що говорят, че "матряла" едва ли не е недоволен от боко и "групата" му - те правят ли си сметка, че цецко може да им спретне една операцийка под кодовото име "критиците" и да ги "натръшка"-после може и да ги оправдаят но важно е да оповестят по новините, ако това не помогне "дянчето" след като си намести очилцата и си хапне пица ще реши да им премести ведомството във врачанско или в с.Мечка те тогава ще ги видим кво ще "пишат"...а м/у другото боко пропуснал ли е да ги "купи"?

452

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ЕУРОГЪЗ...ДИВОТО ЗОВЕ НА БАЦЕ МУ СЕ СЕ*Е

451

Езикознание за всеки

преди 11 години

Думата МАФИЯ е италианска. Пръвоначално е име на организирана престъпна групировка в Сицилия, за това би следвало да се пише с главна буква - Мафия. В други италиански градове се използват други имена - Коза ностра, Камора или Ндрагета, но Мафия е придобила най-голяма популярност по света. Тази дума вече е съществително има и общо прието значение.По цял свят думата МАФИЯ означава - срастване в едно цяло на огранизирана престъпност, политика и държавна власт плюс връзки с икономика и финанси!