39

God

преди 11 години

Отишъл си е един млад човек. Какво значение има как? Какво трябва да се случи, за да покажем малко състрадание към чуждо нещастие? Да бъдем хора. Лека му пръст на момчето. Няма по-голямо нещастие от това родител да погребва децата си.

38

баба Иванка

преди 11 години

Ех какви *** имало тука.Абе вие за кви се зимате бе?Наркоман бил,кривоглед бил,добре че умрял та да го видите.Е,видяхте го ама вие кат *** никой няма да разбере щото сте ***,никому не известни комплексари.

37

Nikola

преди 11 години

Що за отшелнически живот с толкова алкохол и дрога?

36

KIKO

преди 11 години

RAZXAITEN ZIVOT VODI DO TOVA !!!!

35

Анонимен

преди 11 години

Вижте, не сме запознати какъв е бил животът му, какви са били проблемите му и т.н. и нямаме право да го съдим. Така, че по-добре да кажем само едно: Да почива в мир! И да направим нещо мило за хората около нас, защото никой не е вечен и не се знае дали някой ден няма да съжаляваме за пропуснатите възможности да зарадваме близките си хора.

34

Анонимен

преди 11 години

Тест

33

Анонимен

преди 11 години

Не знаем дали е бил "разглезен милионерски син" нали така? Много хора не разбират че да си дете на известни родители е брутално бреме и повечето не оцеляват. Дори да оцелеят физически, рухват психически. Поставете се на тяхно място, представете си за малко какво е и ще разберете. А точно българи да връзват кусур на някого че бил "пиянка" е върхът на лицемерието. Стегнете се, бъдете пичове и кажете "лека му пръст на момчето", добър или лош, няма го вече.

32

Анонимен

преди 11 години

Такава смърт за холивудските актьори трябва да се класифицира като естественна смърт.Някак си по-безобидно звучи.

31

mlad6ito

преди 11 години

По подобен начин да си отнемеш сам живота е грехота, защото живота е безценен дар, еле пък като си някакъв разглезен *** милионерски син. Има толкова бедни хора които са отговорни пред близките си и се борят с живота, "тежко бреме било понеже е син на Сталоун" айде моля ви да не ви казвам какво е тежко бреме!!!

30

Бахх ...

преди 11 години

Винаги съм знаел, че аскетизмът е основен атрибут на отшелничеството. Не съм и подозирал, че отшелниците се наливат с алкохол, пушат като комини и замезват с дрога.Това ли е съвременният аскетизъм?

29

Хехе

преди 11 години

Ние българите сме все наопаки. Цялата западна преса още веднага писа ,че в стаята са се валяли толкова алкахол и хапчета ,че е ясно от какво е починал. Как тяхната преса може смело да изказва мнение ,а нашата се чуди как да завърти новината така ,че хем да кажат нещо ,хем нищо да не кажат??! Жал ми е за бащата като за всеки човек загубил дете. Но ми е *** как величаят Сеидж колко бил работлив и умен ,пък той се надрусал ,смесил с алкохол и претовареното му сърце не издържало...

28

байо от село

преди 11 години

Няма по- силен от цар АЛКОХОЛ. То и ние на село си пийваме, но всичко с мярка.Хич пък тъй бивали, до оливане.

27

бобо

преди 11 години

да,видяхме имението,много отшелническо наистина

26

Анонимен

преди 11 години

Един наркоман по-малко....

25

Aлов

преди 11 години

И той бил кривоглед с физиономия на психично болен като баща си.Семейство ***.Добре,че умря та да му видя снимката.

24

ПОТЕН КОН

преди 11 години

Умолявам ви да уважите паметта на талантливия ми син-ПИЯНКА ЛИ Е НЕ МИ ГО ХВАЛИ,ЧЕ Е ТАЛАНТЛИВ!

23

Анонимен

преди 11 години

Еее и вие като почнете, друсал бил пил бил пушил... и по жени ходил все пак е на 35..Може и кола да е карал.Със сигурност е гледал телевизия и е имал компютър.Може и да е хапвал повечко солено или мазничко.А може и да си е легнал с мокра глава.Иначе ако не беше правил всички тези нещо със сигурност щеше да живее вечно.Просто хората са смъртни.В един момент умират.Никой не е останал :)И по добре... като се замисля кви *** има.

22

муспи

преди 11 години

И ние можем да се похвалим с отшелници - Стоичков и Бербатов, царя и княгинята, Боко и Цецо...

21

Моментално

преди 11 години

хер Флик да назначи проверка дали тези фасове са били от кутии с бандерол, истински ли е бандерола и пушил ли е на обществено място! Да се глоби баща му ако е пушил контрабандни цигари и/или си е позволявал да пуши и в парка. Минимум 90 кожи да му се смъкнат! МВР да направи активно мероприятие и занюха всички фасове. Кръв ако ще да пикаят, но трябва да ги изкарат контрабандни тези фасове и цигарите. Бюджет има за връзване. Бонуси, мероприятие по подмазване и после избори. Пари трябват!

20

Анонимен

преди 11 години

Бени Хил и той е живял отшелнически живот, но това ли е най-важното? Хайде стига уеб-импресии от съдбата на хората, защото май вярно има справедливост...