114

Илюминат

преди 11 години

А вие не мислите ли, че някой пуща "новина" и започва да води статистика ( колко е умен българина ) ? Технологиите за контрола на времето, се владеят много отдавна. Никола Тесла е допринесъл много, но за него не можеш да прочетеш в никой български учебник или само е споменато някак си името му.

113

Анонимен

преди 11 години

Оф тоя режим ще спре ли да драпа,не разбра ли че си отива.Положението в Иран става все по-лошо,ембаргото води до небивала инфрлация и недоволството расте с всеки изминал ден. Но какво се учудвам, и Кадафи се пънеше като куче на мост ама му резнаха главата. Иранците заслужават свобода в соето поведение,както казва известният ирански писател К.А. режима в Иран унищожава иранската култура и език. Как може долу да чета,че днешната иранска власт имала нещо общо с Персия?

112

Анонимен

преди 11 години

В иран климатът е пустинен,мисля че сушата е нормална.То тука отвреме на време има суша,сега в пустинята няма да има...стегнете се

111

Килъра

преди 11 години

Наистина има такива технологии, така че не е изключено.

110

Анонимен

преди 11 години

СТИГА С ТОЯ ХААРП-АМЕРИКАНСКИИМА ХАРП РУСКИ,КИТАЙСКИЗАСРАМЕТЕ СЕАКО Е ТАКА *** С КЛИМАТА,АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЯХА ДА СИ РАЗКАРАТ УРАГАНИТЕ, ТОРНАДАТА ,ПОЖАРИТЕ И Т.Н.

109

Читател

преди 11 години

Тази статия я публикувате на n-ти път вече, при това едно към едно! През месец!Интересен подход на редакцията Ви!Каква цел гоните?Лично аз вече я чета за трети път за последните 6 месеца!Моля, не подценявайте толкова много читателите си!

108

Анонимен

преди 11 години

До 136 забравяш, че те са виновни и за хемороидите ти в ***

107

EU citizen

преди 11 години

Когато човек е индианец, трябва да си зае мястото, за да му е добре и да живее дълго на Земята. А ся захапи дървото, да ти дойде акъла в главата. --------------- Tulski, цитираш ме? Каква чест за мен!

106

Анонимен

преди 11 години

добро утро

105

Анонимен

преди 11 години

ортоксалните евреи също.Светът е под голяма измама!

104

Анонимен

преди 11 години

Нов световен ред,замслен от векове,форсира се след премахването на Мустачков,който е знаел и се опитал да го предотврати.Алис Бейли описва"Планът"в "Екстернализация на Йерархията",създава институции,вижте връзката им с ООН.Това не е конспир.теория.Тя пише,че антихриста,когото нарича"Христос"е бил на страната на съюзниците.Времето наближава той и йерархията да се разкрият на света с някакви предложения.Ще има нова сатанинска религия,ред и правителство.Християните ще се обявят екстремисти .

103

Рудолф Хес

преди 11 години

Денкен ду ви ист е цигойна. Хамериканише цигойна. Риштиш заген.

102

АМИ , ДА 127....

преди 11 години

..ГОРЕЩИНИТЕ ГИ ПРАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ---КОЙТО НЕ ГИ СЛУШКА И ТИЧА ПРИ РУСНАЦИТЕ И ***, МРЕ ОТ ЖЕГАТА ...ХА,ХА,ХААА...АКО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ---СЛУШКАШ ХАМЕРИКАНЦИТЕ---ИНАЧЕ МРЕШ!!!ТЕ СА ВЕЛИКИ ...ВИЖДАТ И ЗНАЯТ ВСИЧКО!!!*** КАГО ТЕБЕ --НЯМАТ ЩАНС!!!

101

Томас

преди 11 години

Да не мислите, че горещините в България са случайни?

100

до 121

преди 11 години

Хаха, а ти явно гледаш само порно на компютъра... На събора в Рожен(2000г.) Имаше някакви уреди, които щяха да разбиват облаците, за да не завали(ако евентуално имаше такива). И това на някакъв си "*** събор", без дори да го крият от хората. Като се има в предвид, че от 90-а до 2000г. едва ли в армията са се инвестирали много пари, значи вероятно въпросните "машинки" бяха от комунистическо време. Днес сме 07.2012г. Както сам казваш информация има много. Ми тогава разгледай я...

99

124

преди 11 години

450 000 заселници(250 000грешно)

98

до 118

преди 11 години

Ами ще имат като откраднаха земята и крадат от палестинската вода и им пробиват цистерните с вода и им изкореняват маслиновите и други овощни дръвчета ,а което остане няма с какво да поливат.250 000 еврейски заселници на Зап.бряг и Източен Йерусалим ползват вода колкото 2.3 милиони семитски палестинци-законните обитатели имат достъп до това количество.95% от водата в Газа е замърсена .

97

...

преди 11 години

добър ден

96

ОЛИГОФРЕНИ

преди 11 години

еИ *** НАРОД БЕ КАКЪВ ХАРБ какъв харпун бе простаци , американците бели виновни . ФЛОРИДА ИЗГОРЯ ,КАЛИФОРНИЯ ИЗГОРЯ ,ЕДВАМ СПАСИХА ТЕНЕСИ кви глупости говорите бе кои ви промива мозъците вие сте по прости и от тия със дамаджаните от снимката . Не може да имаш комп. и да си толкова *** и дезинформирам ,това е невазможно вие сте някаква пародия на хора бе прости ,бедни ,парцали

95

Анонимен

преди 11 години

В Иран жените магарета ли са ? Не виждам и един мъж.