15

Еlektra

преди 11 години

СДС,ОДС,ДСБ и още знайни и незнайни "загрижени" за правосъдието. Ще повярвам в промените когато тези "загрижени" бъдат осъдени всички до един, начело на Костов.

14

Анонимен

преди 11 години

Народа ТРЯБВА да си избира прокурора!

13

ДНК до 15

преди 11 години

***.

12

Бивш Син

преди 11 години

ДСБ и Бай Иван от Долни Боров Искат реформа във Висшия съдебен съвет в Бълтария и смяна на конституцията на САЩ - Разликата е че Бай Иван от Долни Богров и на 5 ракий а ДСБ са природно *** Феномен

11

питащ

преди 11 години

Кой е този Травестит на снимкта ?

10

нали!

преди 11 години

ДСБ искат ---сМешни реформи.....23г!

9

дедо гуйчо

преди 11 години

ДРУГАРКО САКАШЛИ ПА ДА СИ НА ВЛАС? АКО САКАШ ОБЕЩАЙ НА НОРОДО ЧЕ ШЕ ИЗГОНИШ МОНОПОЛЕТЕ КАКТО НАПРАИ ДРУГАРО ОТ БАНКЯНСКО. ТОА НАРОД САМО ОТ ЛЪЖИ РАЗБИРА. КОЛКО ПОЕЧЕ ЛЪЖЕ ЕДИН СЕЛСКИ ТАРИКАТ ТОЛКО ПОВЕЧЕ НАРОДО МУ ВЕРВА. ЗАТОА ПОЧВАЙ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ЛАКАРДИИ ДРУГАРКО ЧЕ ИНАЧЕ ЖИВИ СТЕ УМРЕЛЕ. ИНАК У ДРУГИО ПАЛАМАНТ НЕМА ДА ИМА НИКОЙ ОТ ДЕ СЕ ЕЙ БЕ. НАРОДА ЧЕ ОДИ ЗА ГЪБИ НА ИЗБОРЕТЕ И СТЪКМИСТИКАТА ЧЕ КАЖЕ ЧЕ НЕКОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ СЪС 99 НА СТО ОТ ГЛАСУЕЩИТЕ У МУТРЕСТАНИЮ. АМА НЕМА ДА СИ ТИ ДРУГАРКА.

8

нали!

преди 11 години

И ДСБ,...след 23г.......?И.Й.Костов,....."БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА".....!Политикът без ---АВТОБИОГРАФИЯ!

7

ДА

преди 11 години

Необходимостта от ремонт на Конституцията е повече от очевидна. И този ремонт трябва да обхване не само принципите за избиране на всички висши магистрати. Крайно време е да бъде уреден законово анахронизма - да заемат публични висши държавни и публични длъжности кадри и агенти на бившата комунистическа ДС !

6

не син

преди 11 години

Тея освен,че разбиха съдебната система както и всичко в страната пък и не знаят че са затворници !

5

член

преди 11 години

Движение за свободи и брава.

4

Марти

преди 11 години

Винаги ми е било интересно кви са тия квоти.Президента с квота,парламента с квота,правителството с квота,а в крайна сметка иде реч ужким за независим орган.Че как ще е независим като е на квотен принцип?Същата работа и със СЕМ и с Констутуционния съд.Само преките избори са решение.Съдиите да си избират ръководния орган,както адвокатите си избират ръководство.А прокурора и шефа на полицията на общинско и областно ниво да се избират от хората.Това май е решението.Иначе само слушаме Цветанов как бил свършил нещо,ама това нещо е едно голямо нищо.И не само Цветанов,де.Всички политици са еднакви ***

3

Анонимен

преди 11 години

На мен най ми харесва системата в САЩ, където главният прокурор на даден град е изборна длъжност, като кмет. По този начин хората сами си избират прокурора по каквито признаци им харесва, примерно колко престъпници е пратил в затвора.

2

иво

преди 11 години

Абсолютно -ЗА. ВСС за пореден път с решението си доказа , че трябва да бъде НЕЗАВИСИМ.И не мога да си представя , че каквато и да е Политическа власт ще има квота в избирането му.Оставили сме живота на корумпирани политици , но правото-НЕ

1

Анонимен

преди 11 години

То ДСБ хубаво искат, но са го ударили на гербаво искане - това и това да се примени, ама защо, какъв ефект ще се очаква - лош или добър, има ли по-добър или по-оптимален вариант с по-добър ефект, кое точно от резултатите на сегашната система се очаква да се промени към добро, и кое - към лошо... това са странични въпроси.