200

123

преди 12 години

Абе ГЕРБ аджийски нещастиник, вашият вътрешен министър не можа да обясни/по точно не пожела с подкепата на другите крадци и милиционери в парламента/ несъответствие между доходи и материално състояние, а ти си тръгнал да пишеш глупости по форумите!Този ***, облечен с власт, е срам за съвременна България!Ще стане всичко ясно след доклада за България!!~!

199

Анонимен

преди 12 години

Гледашлицето на тази жена и се чудиш, какво я е принудило цели 4,5 години след произнасянето на присъдата да не напише едни мотиви и да вкара в панделата седем изнасилвачи и бандити?Странно какво имотно състояние е декларирала дамата и съответства ли то на получаваните от нея доходи??вВ БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ВИСШИ МАГИСТРАТИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ОБЯСНЯТ НЕСЪОТВЕТСТВИЕТО МЕЖДУ ДОХОДИ И МАТЕРИАЛНО СЪСТОЯНИЕ.От тях ли е и въпросната съдийка ?Ако да значи нещата са безусловно ясни.

198

Анонимен

преди 12 години

Не герб със псевдо министрите ,а на цецо персонално е заслугата в борбата с престъпноста.Бойко му дава рамо негласно защото защото туко виж се заровили в нечистото му минало.

197

Анонимен

преди 12 години

Евала Тодорова! Всички интелигентни и свободни хора те подкрепят в борбата ти срещу милиционерската хунта!

196

Анонимен

преди 12 години

Не само съдия Тодорова, трябва да бъдат уволнени всички съдии/ вкл. и от ВКС/, които бавят дела, има съмнения за корупция или решенията им по дела са незаконни. Сега съдиите са недосегаеми, при незаконни решения не носят отговорност, а ние пращаме обещетения/ от данъците/след като пострадали от незаконните им решения, или забавено и съсипано дело, осъдят България в Страсбург. Чакаме още уволнени съдии/ и прокурори/ и осъдени, но на ефективни, а не на условни присъди!!!!!

195

Анонимен

преди 12 години

Боже, доживях да видя уволнен съдия за некадърнос както и осъден съдия за корупция (варненската административна съдийка). НАЙ СЕТНЕ. мислех че ще си умра преди да се случи такова чудо.Браво ГЕРБ продължавайте да друсатебдървото за да изпадат гнилите круши. Пак ще гласувам за вас.

194

Иан

преди 12 години

Господи прости ги , *** от герб не знаят какво правят , щото аз няма да им простя , яко ритане ги чака , много малко им остава на просташката ***.

193

възмутен

преди 12 години

Какво хрисимо и самарянско излъчване има лицето на тази жена.Как да вкара в затвора седем изверга гаврили се с децата на нападнато семейство.Сърце не и дава. Спазила е и християнските закони - не съди за да не бъдеш съден.Оставила е нещата в ръцете на Бога.Той да ги съди.Защо тя да си създава кармична обремененостЗАЩО ЛИ НАИСТИНА ТАЗИ ЖЕНА НОСИ КРЪСТ КОЙТО НЕ Е ПО СИЛИТЕ И ?Тя не е Атила за да каже: "АЗ СЪМ БИЧ БОЖИЙ"А каква си тогава Тодорова - случайно попаднала на неподходящо место

192

vessela

преди 12 години

GERB, GERB I SAMO GERB I 4ERVENITE *** AUT ZAVINAGI.

191

storm

преди 12 години

Както виждам проблема не е осъзнат ! Кой да го обясни - др.Вишински ли ?Въпроса е -Дали да се легализира диктатурата или не ! И ние в диктатура ли да живеем или не !Разбира се не работническо -селска , а олигархично-полицейска .

190

ПИТАЩ

преди 12 години

И КВО ПРОЙМ СЕГА?Да я върнем да си довърши делата, щото е поела ангажименти и към други бандити.Абе това съда да не се е превърнал във фабрика в която на някои им плащат за да произвеждат присъди освобождаващи от отговорност лица които трябва да са в затвора?ИЗОБЩО ЗА КАКВА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА СТАВА ВЪПРОС.Някакви клоуни с черни тоги се разхождат като богове и раздават така както намерят за добре.НЕ ИМ ТРЯБВА ЗАКОН, ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ СА ЗАКОНА

189

Анонимен

преди 12 години

интересно,как глупавите и неграмотни европейски съдии успяват, да съвместят съдийство и преподаване в институти и университети? може би защото,тъка се повишава качеството на образованието,или средното натоварване в процесуалата дейност е по-малко?кратко казано *** европейци,те и без това пак са в криза,а ние сме отличниците на ес.

188

ДО 210

преди 12 години

НЕЩО ДА НЕ БЪРКАШ - "СЛАБА", ЩОТО ДРУГИ РАЗПРАЯТ, ЧЕ Е БАЯ ОЯДЕНА, НЕ ЗНАМ .... ТАКА ЧУВАМ .... ВЯРНО ЛИ Е .... КАЗВА ЛИ ТИ НЯКОЙ ?

187

osata

преди 12 години

Много способна личност - съвместява съдийство, преподавател, председател на Съюза на съдиите и кой знае още колко дейности! Интересно как успява и в кои часове да работи като съдия и преподавател? Най-малкото това би означавало да не е на основното си работно място куп часове, за да може да преподава и изпитва!Странното е друго - защо едва сега ВСС забелязва нейните очевадни пропуски и нарушения в работата й. И още - колко са останалите такива като нея, които работят на 2-3 места едновременно?

186

.....?

преди 12 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПОМИСЛИ:"ПОНЕЖЕ И ----ДРУГИТЕ ,ЗАТОВА И АЗ",....ПРОСТО НЕ ВЪРВИ !

185

само в Бг

преди 12 години

Съд. система в Бг ,......това е БЕРЛИНСКАТА СТЕНА за Бг ,....по пътя към -----ЕВРОПА !ЕВРОДОКЛАДЪТ ,ВЕЧЕ ----23г.,ЗА Бг,като 1-ва константна точка:"СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА в Бг"

184

само питам ?

преди 12 години

А бай дядо,--- Лазар Груев -----кога ?

183

ПОДОЗРИТЕЛЕН

преди 12 години

Тая шия ,май не е от ---туршия!?

182

....?.....205

преди 12 години

Защо ли се отърваха /Съд.система/,...от Константин Пенчев ,който бе единственият ДЕМОКРАТ И ОТЛИЧЕН МАГИСТРАТ---- в Бг?

181

ДО 204

преди 12 години

АМИ ЧАКАХА СЕ ДА СТАНАТ ПО ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ, ДА НЕ ПАДА ЦЕНАТА - И НЯМА ДА ХАБЯТ ДЕЛА Я!!! ИКОНОМИКАТА ИКОНОМИЧНА ..... ДЕЛО НА ВСЕКИ.....