15

Анонимен

преди 11 години

Щом могат да минат без АЕЦ - евала. Ако на нас ни спрат АЕЦ'а , цената на тока ще стане непосилна за плащане от 2/3 от българите. Всички пенсионери в градовете ще измръзнат и измрът.

14

baba

преди 11 години

Desetki sa do 100 negramotnizi..nad 100 sa stotizi xiliadi..ne mojesh na 170000 dushi da kaje6 che sa desetki..Ama tq i auditoriqta na ,,kompetentnite" komentirashti e na tova nivo..Sram!!

13

Анонимен

преди 11 години

До 15 извинявай но коментара ти е *** , ами ако американски инвеститори построят Беляне , не че ще го направят , в икономиката има логика , не е въпроса когато се сключва подобен договр само в цената , но и във възможността някой да плати тази цена въобще , а цената на тока от евентуална бъдеща централа няма да има нищо общо с тази от Козлодуй , защото дори стажант счетоводител ще ви каже че Козлодуйската инвестиция се е амортизирала сиреч изплатила , а новата някой трябва да я плати и това

12

Анонимен

преди 11 години

Единственият, който печели от отказа ни от АЕЦ са американците от AES с двата пушливи ТЕЦ-а в Марица-Изток. Те много добре знаят, че с ВЕИ държава не може да съществува, поне не в близките 20 г. и единственото, което може да им попречи да командват държавата България в един момент е наличието на АЕЦ! Това беше и единствената задача на американския посланик Уорлик - да спре Белене. Само пълен *** може да си помисли, че един посланик се е загрижил за здравето на българския народ!

11

Спас

преди 11 години

Когато лай^ното ви позеленее от цените на зелената енергия, защото ще трябва да се научите да се граните с трева и листа, искам да съм жив и да гледам! Скоро ще е, ще съм! Когато останете без ток, защото не духа, не грее слънце или нещо друго, искам да съм жив и да гледам как Боко слага наколенките и отива да проси ток от новите АЕЦ на Турция и Румъния...

10

Питко Любопитков

преди 11 години

За мърлявата ни вече 7 милионна държавица само от автокатастрофи умират по над 2000 МЛАДИ БЪЛГАРИ, ЧЕСТО ДЕЦА! За десет години некой може ли да сметне колко са? И колко са жертвите от катастрофата в Чернобил?Защо не заквичите за забрана на автомобилите?Всяка година десетки хиляди само в българия умират от болести, причинени от лоши храни, алкохол, цигари, дрога, мръсен въздух...! Защо не квичите срещу алкохола, цигарите, гов^ната в храната, наркотиците...?

9

Анонимен

преди 11 години

Браво 11 в май-синтезиран вид им го каза на защитниците на Беляне , само бих добавил че за 27 години станаха 2 крупни авариив ядрени централи , едната преобърна наопаки мирогледа на Горбачов , сам си го признава в интервю и срути колоса СССР, втората авария разклати дори непоклатимата Япония , питам се ако не дай си боже се случи нещо в Козлодуй , какво ли ще остане от България и къде са еколозите и природозащитниците когато става дума за ядрена енергия сигурно слагат подписи пред СУ-то за нова.

8

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че цените на ел.енергията произведена от ВЕИ се понижават всяка година, а тези от АЕЦ се повишават. Тази тенденция ще се запази в следващите десетилетия и прахосването на 20 милиарда евра за Белене би било най-голямата глупост на нашите политици.

7

Tap i grozen

преди 11 години

Да го бяха направили преди голямото земетресение и цунамито. Сега вече е малко късно.

6

Анонимен

преди 11 години

170 000 душиса много повече от "десетки хиляди"

5

Анонимен

преди 11 години

Никой не ме е питал дали искам да живея като заложник на тик-такащата атомна бомба в Козлодуй. Никой не е питал народа дали одобрява тази авантюра която може да коства живота и здравето на милиони БЪЛГАРИ. И днес шепа червени лидери нагло събират подписи за референдум с въпрос дали сме искали бъдеще на ядрената енергетика - нечувано!!!

4

Анонимен

преди 11 години

Още едно доказателство, че шумкарите ни дърпат назад.

3

Анонимен

преди 11 години

Възхищавам се от немците и японците и мисля че техния отказ от АЕЦ е много добре обмислено решение. Предполагам, че в близките години и останалите развити страни ще се откажат от изключително опасната и *** атомна енергия.

2

Анонимен

преди 11 години

А Р.Овч., Гоце и СерГЕЯ питаха ли ги?

1

Анонимен

преди 11 години

Искам референдум за отказ на България от ядрената енергетика. Нека да запазим земята на дедите си за нашите деца.