159

гого

преди 11 години

До ИваМен жените не ме манипулират. И много побесняват, когато не успяват. Та ти като попадаш само на мухльовци, тях си и манипулираш. Никога няма да разбереш какво е истински мъж.

158

Анонимен

преди 11 години

Леле що за глупости. Автора на саттията сериозно е объркал интелигентноста с организираноста. Така ще дам няколко научно доказани неща и всеки от вас може сам да ги прочете, има достатъчно информация. Естествено информация която авторите на статията не са прочели. Интелигентноста на човек не може да се повишава след определена възраст, може да се повишат знанията, да се повиши натренираноста или организираноста в следствия на изпълнение на рутинни задачи. Коефициента на интелигентност показва степента на логическо и абстрактно мислене. Той е вроден и доразвиван до 20г. възраст и след 20г. започва да спада, естествено това не значи че оглупяваме, просто започваме да се справяме с някой неща по-трудно. Интелигентността е два вида кристална и флуидна, флуидната е тази която се развива до 20г и след това спада а кристалната се развива във най-ранните детски години, така наречените важни първи 7г. и остава константна през целия ни живот. Тоест няма как отглеждането на децата и граденето на кариера да повишава женската интелигентност, по простата причина, че когато започва да развива кариера и да гледа деца, доказано физиологично тя е преминала възраста когато е имало шанс и възможност да развие интелекта си. Няма да задълбавам за абстрактното, обемното и други възприятия, които са вродено по-развити у мъжа и без усилия им позволява много по-лесно да работят с машини, да карат коли, самолети и т.н.

157

55

преди 11 години

Тази статия е толкова ***, че едва ли може повече. Единственото нещо, което прави е да провокира някакви абсолютно непознати хора да се карат помежду си....Какъв е смисисълът изобщо?

156

до безкрайност жена

преди 11 години

Той и баща Ви го е сложил на майка Ви.Моят я е любил и са сътворили мен.Схващате ли гледната точка, изказа и смисъла на думите?Продължавайте да "го слагате".От слагане...100 процента мъж не се става. Слагането е за табуретки, подметки, и тем подобни...-минетки.И тук идва любимата ми 100 процентова мъжка дума: "напомпя".Сигурно и с това се става сто процентов мъж........... то и гуми и гумени кукли се помпят.Схващате ли разликата в изказа и думите?

155

100% МЪЖ

преди 11 години

Истината е следната..може жените да ставате по-умни..но накрая мъжете ви го слагаме ! :)

154

Анонимен

преди 11 години

Аха - аха да се съглася, че са по - умни и направят някоя простотия ...

153

33358

преди 11 години

От толкова много умни жени министри и политици виждате къде се намираме.

152

100 % жена

преди 11 години

Истината е,че жените са прости, защото търпят още по-простите си мъже. Голям процент от нацията ни е изключително проста за съжаление. Като се огледам около мен колко прости жени търпят простите си ***, които се мислят за страшни мъжкари, особено ако са на две ракии ... Направо ми се плаче, а вие за интелигентност ми говорите.

151

Шофер

преди 11 години

Елате да ги видите по Софийските булеварди колко са интелигентни :)

150

мен

преди 11 години

Искам някой да ми каже жена, която е допринесла за развитието на чоевеството. Моля без такива, като Мария Кюри и Лейди Дайана, които са просто жени на мъжете си.Благодаря!

149

Бо

преди 11 години

При нас с жената е обратното напук на изследването! Жена ми изкуфява с по-голяма скорост от мен!

148

Анонимен

преди 11 години

По големи цици = по умна женаЦицлес = *** женаСиликонки = изкуствен интелект

147

Истина

преди 11 години

Истината е , че колко си по-*** се мислиш за по-велик. Умният и ученият винаги страда ,че нещо незнае. В сички тестове за "интелигентност" са измислени за ***.

146

до 176

преди 11 години

На днешно време има материал да съчиниш каквато си искаш изродска статия.Оглеждаш се, кое ще е по-така провокативно и ... давай !Но това не е журналистика.--Абсолютно си прав. Намерих въпросното изследване и там не се споменава, че жените имат по-висок КИ от мъжете. Затова пък въпросната статийка е публикувана в жълата преса и е писана от жена. Нищо изненадващо, нали.Нопмни ми на един амер. филм. Героинята канеше приятелките си да си вземат огледала и да мастурбират заедно, гледайки си ...

145

до 181

преди 11 години

Доцента още в началото заложи на жените. И тези "кокошки" наистина се справиха първи и без особени затруднения. Доцента после каза, че този необясним парадокс се подтвърждава всяка година, а той преподава повече от 20 години. ;) --Уважаема госпожо гений, първо научи български език и тогава се прави на Айнщайнка. В няколко изречения имаш няколко граматически грешки. Не говоря за фактическите. Женските претенции за интелектуално величие са просто смешни.

144

психиатър

преди 11 години

И как разбрахте, че мъжете са комплексирани, по това, че са по-умни от жените ли?Дори не знаете какво означават думите.

143

до Гогинцето

преди 11 години

аааа, моля, моля! И под и над Слънцето съм, защото то е толкова велико, умно, ненаситно и обичащо, че иска да види мен, в цялата ми...комплексност. Отвсякъде. Не е като всички мъже. Нищо ново на хоризонта.

142

Истината е че

преди 11 години

Целият съвременен свят е изобретен от мъжете - науката , изкуството , технологиите. Няма женски имена в математиката ,сред великите физици, астрономи. Нютон , Айнщайн, Тесла , Кеплер, Коперник, Галилей. Жените служат за друго - те са това нещо дето вдъхновява мъжете да правят откритията , да посвещават на тях поезията или рисунките си. Те са вдъхновението от което имаме нужда. На мен специално всичките ми колежки в университета зубреха точни науки, но никога не можаха да хванат смисъла.

141

Анонимен

преди 11 години

В университета на контролна по електротехника правихме сглобки на аналогови интегрални схеми. Групите бяха: едната само жени и две само мъже. И шоуто започна... Доцента още в началото заложи на жените. И тези "кокошки" наистина се справиха първи и без особени затруднения. Доцента после каза, че този необясним парадокс се подтвърждава всяка година, а той преподава повече от 20 години. ;)

140

ива

преди 11 години

много мъже са писали тук и всички смятат, че е невъзможно, една жена да бъде по- интелигентна от тях ;) явно, насаденото с векове мислене, че жената по презумция е глупавичка, не ще се промени. живейте си с тази идея, а ние- жените ще продължаваме да ви манипулираме както си искаме ;)