12

Анонимен

преди 11 години

От поне 2 години дълга на Италия е над 2 400 000 000 000 / трилиона / долара Да им имам инфото на англичаните А в Италия сами ще се закопаят ,има над 80 вида данъци на заплата от 3000 евро данъка е близо 1400 .Това какво е ако не обир ,а и работодателя ти плаща още над 1200 Тоест струваш му 5000 евро на месец За това и бягат като луди от Италия всички фирми .за това и безработицата вече е близо 25 % За това се бачка на черно и в Южна Италия има масово заплати по 500-600 евро

11

Къци

преди 11 години

Хехе... ако всички печелеха за яхти, кой щеше да бачка? Като си мошеник и направиш пачки започваш да се имаш за нещо повече. Накрая и ти свършваш в метър на два, а това дето си натрупал го пръсват или глезените ти деца, или жена ти си купува млад тъпкач, или "приятели и партньори" късат и бегат като хиени.Не им завиждайте за яхтите - никой не знае под палубата какво става... хаха!

10

анонимен

преди 11 години

щом имат толкова пари за яхти, със сигурност имат и акъл да ги скрият. Сега ще хванат на босия .... а който им завижда, да не си губи времето, ами да започва да печели пари

9

Апис

преди 11 години

Врътката е, че като минават данъчните и те видят на яхта ти правят проверка на парите как си я купувал, а така като не те видят на яхта и няма проблем :D Има яхта - има проблем, няма яхта - няма проблем хехе :))

8

Хиха

преди 11 години

Нещо не схванах за данъците. Какво общо има местонахождението на яхтата, щом е италианска. Че да си преместят и колите тогава, щом им е такава системата :))) За пристанищните такси разбрах, оакали са се с този щурм.

7

DARK

преди 11 години

До 7 Какво всички трябва да сме им благодарни че им работиме за смешни пари и , че укриват данъци и не искат да участват във потдръжката на държавата но искат да сключват договори за милиони и милиарди с нея.Толкова ли си сляп.Не искам да повеждам война а да ги принудя да направят това което са задължени по закон да направят като всеки нормален гражданин във всяка една държава!!!Иначе не са нищо повече от престъпници неразличими от джепчийте по улицата.

6

?

преди 11 години

За какво им са тези яхти, не знам. Сигурно на някои ще им се стори *** въпрос.После следва самолет, малък............а после?Космодрум

5

До DARIK

преди 11 години

И какво ще стане като поведеш война с богатите в ЕС? Ще отидат в Азия, Латиното и островите и няма да видиш дори малкото което плащат сега.То става очевидно от статията, ама няма кой да разбере.

4

DARK

преди 11 години

Европа трябва да приеме обща стратегия за борба с данъчните измами и несъбраните данъци.И да се води борба с богатите *** които укриват или не плащат данъци на територията на цяла европа.Така няма да има къде да отидат.

3

4око

преди 11 години

1,9 трилиона ,ако е колосален дълг,то тогава на янките 16 трилиона не знам какъв трябва да е...

2

Анонимен

преди 11 години

Огромна част от богаташите са долни измикяри! Нека се крият като кучета! Ха, ха, ха...

1

Тялото

преди 11 години

Трябва и малко мозък, освен амбиции. Ние най-добре си знаем с наш Белчо.