11

adn

преди 11 години

и, защо трябва да го достигнем? Сигурно за да може някоя мутра да му се увеличи дохода. Водата е национално богатство и принадлежи на всички. Защо трябва някой да ми бутилира водата?

10

Анонимен

преди 11 години

В "развитите" държави никъде(абсолютно никъде) няма чешмички или извори в градовете където човек спокойно да пийне прясна студена вода! Изобщо няма безплатна вода! Само в шише или в обществено заведение или тоалетна. ТОВА Е ЛУДОСТТА на "развитите" и капитализма! Всичко за пари! В бъдеще очаквам въвеждане и на данък въздух! А минералната вода не е хубаво да се консумира често! За всеки ден - ИЗВОРНА вода! А тия на запад за да вървят на майната си(*** бройлери-роби)

9

МАНГО

преди 11 години

ЩЕ НАПИША НЕЩО ,АМА ЩЕ ГО ПРЕМАХНАТ ПОРАДИ НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА ЧАО...

8

Анонимен

преди 11 години

Хм, не знаех, че и затова имате план. Или просто парите вече сте ги похарчили, пък сега сметките ви не излизат, щот матряла, нещо не ще да плаща по 1лв на едно пластмасово шише.Всъщност, точно заради вас *** такива, един по един изчезват общодостъпните извори и чешми, с които господ ни е дарил.Аз минерална вода ще купя, когато ми цъфнат налъмите!

7

Анонимен

преди 11 години

Дано и да не успеем никога. Минерална вода не се пие, защото е много хубава, а защото чешмяната е лоша.

6

Анонимен

преди 11 години

Основна причина за това е че повечето чешмяна вода все още става за пиене. Но и тази неприятна ,за търгашите от Девин и Банкя, останка от социализма е на път да бъде поправена от Б.Б. и народната власт.

5

дедо гуйчо

преди 11 години

АБЕ МОМЕ КОЙ ШЕ ВИ ПИЕ ХИМИАТА *** МОМЕ? БЕЗАЛКОХОЛНЕТЕ СУ САМО ВОДА И ОЦВЕТИТЕЛИ *** МОМЕ. ТОА СИЕ ЖИВ РАК *** МОМЕ. КАДЕСА ОНЕА ИСТИНСКИТЕ? ОРАНЖАДАТА ЛИМОНАДАТА ШВЕПСА КАДЕСА *** МОМЕ? НЕМАГИ ОТИ ЗА НИХ СЕ САКА ДА СА НАПРААТ ОТ ИСТИНСКИ ПЛОДОВЕ. НАЛИ *** МОМЕ? АПА ОНО ОТ ДЕКА ШЕ ГИ ЗЕМЕТЕ ТЕА ПЛОДОВЕ НАЛИ ТРЕБЕ ДА ГИ ВКАРАТЕ ОТ ЧУЖБИНАТА *** МОМЕ. АЕ ПИИТЕ СИА ВИЕ МОМЕ ДА ВИЕ СЛАДКО *** МОМЕ. А И ТАКВИА ДА А ПИАТ ДЕКА НЕ СА ВКУСВАЛЕ ИСТИНСКАТА ЛИМОНАДА И ОРАНЖАДА.

4

Анонимен

преди 11 години

Затова ли всички чешмички изчезнаха от улиците?????

3

ОТРОВИ

преди 11 години

Спрете да продавате отрови!Минералната вода е вредна! Който не вярва да провери сам и да се убеди от личния си опит: Вземете 5 литра минерална вода и съд за дестилация. Дестилирайте водата и вижте какви отлагания остават. Сега ще разберете какво ви се случва на сърдечно-съдовата система!Тези минерали не са органични и съответно са вреден товар!!!Освен това тази вода я получавате в пластмасови бутилки, които са доказано отровни. Потърсете в нет-а, има мнооооого инфо по въпроса...

2

Петрова

преди 11 години

Къде мога да се обърна за да получа отговор на следния въпрос: "Какво стана с минералната вода на кв. Княжево? Водата, която тече на спирката на трймвай 5 и при банята на Княжево не е същата минерална вода , която познаваме и ползваме десетилетия? Коя е отговорната институция за това?

1

Анонимен

преди 11 години

То и заплатите им не можем да достигнем, но никой не пише за това!