19

Анонимен

преди 11 години

Ако един обикновен човек не си върши работата или я бави - го уволняват ... ако един съдя върши същото - забогатява ?Как става тая работа ?

18

Анонимен

преди 11 години

ОТ 20г. има спешна, належаща, крещяща нужда от реформа в съдебната система.А на сълзите на магистратите отдавна никой не вярва.

17

hagen

преди 11 години

"Доверието към съда е критично ниско", отбелязва в интервю за "Стандарт" националният омбудсман Константин Пенчев.Останалото е шменти-капели.

16

Анонимен

преди 11 години

А НЯКОЙ ДА ВЯРВА В НАШИЯТ СЪД И ПРОКУРАТУРА......С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МАФИОТИТЕ И КРУПНИ ИЗМАМНИЦИ....НАШИЯТ СЪД РАБОТИ КАТО ПАПАТА ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО-СРЕЩУ ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ ОПРОЩАВА ГРЕХОВЕТЕ....

15

jo

преди 11 години

Щом съдията *** пари от мафиоти-престъпници,трябва да изчезне от съдебната система. Всички им знаем ,,професионализма,, на тези корумпирани съдии.

14

Анонимен

преди 11 години

Там всички са за уволнение. Дела се влачат с години.

13

Анонимен

преди 11 години

В момента основния въпрос който трябва да стои пред медиите е поскъпването на ел.енергията и защо. Кои фирми и лица са построили фотоволтаични централи?? По закона за достъп до информация изискайте списък и го публикувайте. Всичко останало е отклоняване на вниманието включително и случая с уволнената съдийка.

12

Анонимен

преди 11 години

Ае стига сте я изкарвали жертва тая П*ча бе! Писна ми от нея. Не само трябва да бъде уволнена. Трябва да бъде забита на кол. Ненаяла се! Да е за урок на другите, та да се постреснат малко. А

11

Анонимен

преди 11 години

Калпави са законите-много вратички и дупчици,умишлено оставени.Магистрати се хващат единствено за запетайки,а не и според лично усещане и чувство за морал-както е в САЩ.Не харесвам САЩ,но съдебната им система е бетон!Няма по-голям от съдията там,всички треперят от него и той си го е извоювал това отношение с почтеност.Какава е тая глупост с политически квоти във ВВС-съдебната власт е независима от останалите три.Когато депутати гласуват работещи закони,и съдиите няма да могат да мърдат.

10

Анонимен

преди 11 години

А сега проверка на имотното състояние на тази жена!!!

9

gruh

преди 11 години

Независимо от какво е продиктувано уволнението, то е справедливо с оглед работата на Тодорова. Ако го преразгледат ще се докаже безнаказаността в системата.

8

Анонимен

преди 11 години

Никой, по-умен от Борисов и Цветанов няма място в тази държава.

7

Анонимен

преди 11 години

Тази жена е много нагла!!! Щом един съдия не си върши работата го уволняват. Аз така разбирам посланието. Всс вършат работа на комунистите не на герб и надявам се европа да се ороентира в обстановката

6

до 6

преди 11 години

И аз вечера в един форум попитах защо нито една медия не се е разровила вече в имотното състояние - на въпросната дама и семейството й и ми нацъкаха минуси.Ми да й издигнем паметник на "репресираната" ***!

5

Анонимен

преди 11 години

Интересно какви доходи има.Бас държа -заплата няколко хиляди.И последните 10 години си е купила неща за няколко милиона... Както всичките ни политици.И те се плюят взаимно.И после що не ни искат в ЕС.Белите хора расзъждават по следния начин. "Вижте им политиците- мутри,престъпници,мафиоти изобщо всякакъ вид хора които в нашите нормални страни вместо в резиденциите именията и дворците биха стояли в затворите"А тия 30 години си ги избират за шефове.. представете си ги кви са.

4

Яко

преди 11 години

В римско време император Калигула / в превод "Ботушчето"/ назначил коня си за сенатор.В друго историческо време император Тиквата / в превод "ББ"/ назначил Пудела Си за министър.Няма да правя сравнение между кон и Пудел, но приликите между Калигула и Тиквата са очевидни - себеобожествяване, некадърност и*изъм.Затова нищо в Абсурдистан не ме изненадва - "Няма такава държава"...

3

алекс2

преди 11 години

Вярно че тая фараонка не е за уволнение...за убиване е

2

Parcuc

преди 11 години

Всички сте *** - дано се изядете един друг.

1

доверие

преди 11 години

Как да имат хората доверие, като се поставя въпрос -да се оневини човек виновен, за да не получи наказание престъпник? Аргумента,че не е само Тодорова виновна, че Цв.Цветанов също е ***, че досега магистрат не е наказват така...са верни, но по същество...са пълни глупости... Докато няма наказателна отговорност и за магистрати за въприпятставен на правосъдието ...нищо няма да се промени....Само си помислете съдия в САЩ да не напише 4 г. мотиви към присъдата....схванахме ли колко сме жалки?