15

Баба

преди 11 години

КОЛКО ХУБАВО ЩЕ БЪДЕ АКО СПРАТ КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ В ЦЯЛАТА СТРАНА

14

Анонимен

преди 11 години

Затова ли вчера към 11ч имаше още цели редици тирове в движение , посока Русе - Търново?

13

Бай Трендо

преди 11 години

Явно спира цялата държава - тежките камиони аут, влаковете се кретат с 60 км./ч. Защо? Кой е отговорен за това? Знаете ли, че през 50 - те год. българка - машинист у нас е развила с парен локомотив и товарна композиция 140 км./ч. Технологиите напредват, но транспорта става все по бавен и муден. Растат ограниченията на скоростта, сякаш пътят и железницата са място за разходки. Времето е пари, но за чиновниците това не е от значение - те си вземат заплатите, ядовете и неприятностите остават за нас

12

IVAN

преди 11 години

ti si pulen ***,niamash nikakva pradstava ot transport i predi da kazesh neshto po dobre prebroi do 10(za da imash vreme da pomislish).

11

АЛЕК

преди 11 години

СПИРАНЕ НА ДЕИНОСТА НА ГЕРБ КАТО ОПАСНА ЗА БГ

10

Анонимен

преди 11 години

в кои държави не се движат товарни автомобили / не са Тирове, ТИR е режим под който се вози/ и ги качват всички на влакове , или си пишеш ей така ?

9

ОПААААА

преди 11 години

В Европа правят магистралите от гума. Едни зелени изглеждат и като стъпя на тях волвото ми залепва с 190В БГ от *** ли ги правят? Браво за това ли рязахте лентички 5 години?

8

Анонимен

преди 11 години

Асфалта е некачествен в Бг!Пък за магистрала Тракия без коментар.Кърпеж,кърпеж и пак кърпеж.Ще се оправим след 1 век

7

Тираджия

преди 11 години

А аз в гърция си карам и на 52* на слънце в тира има термометър,като си карам тира отворил съм прозорците карам по къси панталони гол до кръста,и съм пуснал пердетата отсрани на прозорците,че само да си подадеш ръката и за 10-20мин.се изпича и боли яко,инак тира не грееше чудна работа а съм фул 40т.това от Лариса насам към Солун и после идва Кулата,там никой не спира тировете нито пък някъде по европа спират тирове заради жегата,тук при нас им омеква фалшивия асфалт така викат милиционерите..

6

дедо гуйчо

преди 11 години

АБЕ ОТИ НЕ СПИРАТ КАМИОНЕТЕ У АРАБСКИТЕ ДРЪЖАВИ БРЕ? ЕМ ТАМОКА ТЕМПЕРАТУРЕТЕ СА С 10 ГРАДУСИ ПО ВИСОКИ. АМА ТОМОКА ИМАТ ПАТИЩА И АСФАЛТО НЕ СЕ ТОПИ КАО ТУКАШНИО. НА СЕНКА Е 55 ГРАДУСА У АРАБИАТА А НА СЛОНЦЕТО Е НАД 60. И АСФАЛТО НИ МРЪДА НИ ШАВА. И КАМИОНЕТЕ СИ ЛЕТАТ ПО АСФАЛТО ПОСРЕД БЕЛ ДЕН. АМА ТУКА ИМАМО МАСТОРЕ ДЕКА ГО ПРААТ АСФАЛТО КАО ГРИС АЛВА. ОТИ АКО ГО НАПРААТ КАО У АРАБИАТА ПОСЛЕ НЕМА ДА ИМАТ РАБОТА И ЧЕ ИЗМРАТ ОТГЛАДИ. А ТАКА ЧЕ СИ ИМАТ РАБОТА ОЩЕ 100 ГОДИНИ БЕЗ ПРАЗНИЦИТО.ТЕ ТАКА Е

5

ИАП

преди 11 години

разтопи се асфалто на магистралата ,става море ,не е шосе ,и пръска настрани смола

4

нели

преди 11 години

И каде са тия определени места шофЬорите животни ли са

3

Az

преди 11 години

Пожелавам на умниците - управници да постоят няколко часа паркирали извън пътното платно при 40 градуса навън и над 50 градуса вътре в колата,без тоалетна и вода наблизо!

2

Анонимен

преди 11 години

Пътник ами ти очевадно не си запознат с много работи и очевадно не си прочел статията за това прочети я и тогава коментирай.

1

пътник

преди 11 години

Чудесно. Току-що пропътувахме пътя Русе - София и видяхме само пътуващи камиони. Не видяхме представители на КАТ