34

Ъц...

преди 11 години

Ааа, акулата я уважавам само изсушена и с изпотена биричка под сянка на плажа!

33

hit

преди 11 години

основната причина за нападението може да бъде уринирането в неопрена!..........това дразни обонянието на хищника!......

32

ФАШИСТ

преди 11 години

направо си го е хапнала , цял целеничък

31

Разбирач

преди 11 години

Погледнато отдолу изпод водата, дъното на сърфа прилича на плуващ тюлен. Може да бъде сбъркано и с някоя голяма риба ...Това е причината сърфиста да загине, а този на водните ски да не бъде нападнат.

30

до 40

преди 11 години

а пък изгнили-като....съвсем няма да ядат,гаранция,хахахаха

29

до 40

преди 11 години

а пък бочето и сие в обора-да нахраним кравите с тикви,щото сергея е човек и акулите ще го хапнат ама тикви и пъпеши-нема да ядат

28

mindo

преди 11 години

Навремето тренирах плуване. След като излезе филма Челюсти доста се оглеждах в басейна :)

27

да да

преди 11 години

Като малък при едно вълнение до мен доплува една черноморска акула,чрез която оборих тезата,че не можеш да тичаш във вода.Уважавам всяка твар,но винаги се оглеждам и под водата.Стреса никога не съм забравил и имам едно на ум в чужди морета.

26

акванавт до 15

преди 11 години

"Преди да изядат нещо те първо го "опитвали" и ако е човек го оставят. За това повечето сърфисти се отървават"Според друга теория се отървават заради стратегията на акулата да нанесе един удар и да се оттегли за да се обезкърви и изтощи жертвата. В това време човекът се спасява с помощта на другите, а акулата е изненадана, понеже в нейния свят не виждала подобно нещо. Т.е. прецакана е, а не че не яде човешко.

25

man

преди 11 години

хората са избили милиони акули, кой е по-лошият?

24

хехе

преди 11 години

а когато *** нападнат и убият човек кое по-точно да затворим?господ ни даде земя без отровни влечуги и паяци,без акули и крокодили-рай-а ние я напълнихме с *** и ***-дам

23

Анонимен

преди 11 години

Явно днес.бг знаят и за смъртоносни нападения без фатален край:)))

22

Един

преди 11 години

Аааахахахаахахахахахаахахахахах : "смъртоносните нападения са рядкост: средно 15 на година, най-малко едно от които е с фатален край." без коментар :)

21

Анонимен

преди 11 години

Не е виновна акулата.

20

Тюлен

преди 11 години

Това да плуваш във водата и до теб да се движи нещо огромно и кръвожадно си е голям ужас. Още повече да не знаеш откъде ще ти дойде.

19

Сърфист

преди 11 години

Е поне сега има една гладна акула по-малко....

18

Анонимен

преди 11 години

Вместо да отделят 11,7 милиона евро за изучаване на акулите,можеха просто да задължат всички сърфисти да сложат на сърфовете по едно компактно устройство,което гони акулите,ама на,кой да се сети,че от няколко години има такива устройства.

17

анонимен

преди 11 години

Никакво място няма за сравнение със скитащите кучета, това че има човешка жертва и животно убиец не е признак за сравнение.Тук е градска среда просто. И ясно./но и в двата случая човешкият фактор глупост е налице/

16

Анонимен

преди 11 години

Един сърфист по-малко.

15

варненец

преди 11 години

В Австралия важи поговорката "вода газиш , жаден ходиш" ! Освен акули, там има и смъртоностни медузи, от които умират десетки плажуващи на година ! Много от най-красивите плажове в света са там , но уви затворени за хора...