48

Никоя

преди 11 години

По-просташки текст под снимката не можахте ли да сложите? Пустосват? Що не написахте направо, че жените от снимката псуват наум? Баси и тъпите ***, дето списвате тук :(

47

Machiavelli

преди 11 години

Tва и на балканите се случва, особено в Албания, Косово, Македония и т.н.Познавах лично 3 момичета докато живеех в Италия и лятото бащите им ги пращаха в родината им, щото им били намерили съпруг и месец след сватбата задължително бебе.Пълни ***.

46

Анонимен

преди 11 години

малиии шо са грозни смрадливките!!

45

.

преди 11 години

Голяма новина. В Индия и на мюсюлмани, и на сикхи, и на индуисти,и на джайнисти, всичките им бракове са такива - уредени/разбирай по сметка/.

44

Анонимен

преди 11 години

то щот си ***,споко

43

Уорлик

преди 11 години

Не съм расист, но тези жени ми се виждат непривлекателни... Предпочитам българки, или ако много го закъсам - италианки!

42

Анонимен

преди 11 години

Oxxx niakoi da im kaje che tehnite smrudlivi bulki niama koi da gi pogledne,kamo li neshto poveche!!Da izleznat ot selo i da vidiat v gradovete kakvi indiiki ima i togava shte sa spokoini che tehnite vulkodavi niama da gi pipne nikoi......omruzna mi kadetoima musulmani vsichko da varvi nazad

41

Анонимен

преди 11 години

селото Асара в щата Утар-Прадеш, в което преобладава мюсюлманско население - това обяснява всичко

40

о0

преди 11 години

Изгнанието е малка цена да се отървеш от такива дървени глави.

39

Blue_sky

преди 11 години

Простотията ходи по хората ! Смисълът на живота е в щастието, а щастие без любов няма.Свободата пък е нещо за което всяко живо същество трябва да се бори , за да може да живее по свои правила.

38

XXL

преди 11 години

до 70: Прости ми, но как *** *** като теб няма как да знае кои теми за кого са. Проблемът всъщност не е, че си избиваш селските комплекси в Интернет. Проблемът е, че след като си роден ***, ще си винаги такъв, с всичките последици за околните. В Интернет е някак си по-безопасно за такива недоразумения като теб. Тук поне само ще те напсуват, докато тези около теб едва се сдържат да не те убият и да те лежат. А иначе е супер ф-и-е-н-ш-ъ-н-с-к-о да пишеш с главни букви - винаги забележим.

37

XXL

преди 11 години

до 68: Това не ти е селския ресторант или полето, че да се правиш не интересен. Тук си просто поредния ***. Никаква устичка не можеш да затвориш. Ти си един *** седнал зад комютър и незнаещ къде се намира. Щял да пребива. Смешки. Знам ги такива герои на масата, ракията и простотията. Мисли си, че като каже на някой, че ще го бие и той ще млъкне. Отделно, че болница на теб ще кръстят.

36

XXL

преди 11 години

до 63: Нямам никакво намерение да се скривам, а да ти тровя нервите и живота. Звучиш брутално селски и тъпанарски. Супер сладко е да се гавря с такива елементарни селяни като теб. Колкото повече ги дразниш, толкова повече се побъркват, защото си мислят, че някой трябва да им мълчи и да ги слуша. Никой не ви слуша, никой не се съобразява с вас. Ако не ти изнася отиди и се застреляй.

35

полудевам полечка

преди 11 години

*** тия верно много изостанали.У нас е така от много години.

34

tr

преди 11 години

нещата се виждат различно от различен ъгъл. Като почнете да правите едни ми обобощения и да го подкарате на зиг-заг - ту през просото, ту през лука, направо ставате смешни!

33

XXL

преди 11 години

Какви са тези подвеждащи снимки? Тези момичета на снимката са хиндуистки, а не мюсюлманки. А че мюсюлманските диваци избили около 80 милиона индийци по време на ислямизацията на Индия през средните векове, са ***, е извън всякакво съмнение. Но просто сменете снимката с актуална. Освен това силно се съмнявам, че някой ще остави нещата ненаказани. Не може някаква банда облъчени с религията на педофила Мохамед да казват на хората как ще живеят.

32

Smetka !

преди 11 години

I v Balgaria dosta 4esto praktikuvat takiva "obi4ai" !

31

Feda

преди 11 години

Съгласен с 57 без да има какво да допълня.

30

..

преди 11 години

Дейли мейл преекспонират какво прави едно село в страна от 1.3млрд население. Това е страна с 2 пъти повече население от ЕС и площ колкото 2/3 ЕС. Това е мащаб който ние е БГ не можем да разберем - все едно цяла европа е една страна, с разликата че в индия езиците и азбуките, религии са много повече отколкото в нашия модернизиран континент.По същия начин Дейли мейл може да пише за тричането на кучета в България,или за неонацистите-просто малки групи хора които са далеч от модерното общество

29

До Ястребовски

преди 11 години

За 100 долара хубава българка ще намериш толкова, колкото и хубава кола... да не говорим тая, дето за тея пари единствено може да ти говори диалектен български е толкова българка, колкото и индийка... някак си намекна, че българките са ***, което Е ТАКА, с условието, че няма народ, чиито жени, че даже и мъже да не се продават. Нъл тъй:)