125

Анонимен

преди 11 години

Имам само 1 въпрос. На кого му пука за този доклад? На мен изобщо. Кога ще се вземем в ръце като държава, трябва ли да слушаме някакъв доклад от господарите си през 3 месеца, вече стана досадно. Препоръки, критики... от някакви бюрократи без работа дето дори не ги знам кои са. Те не махат мониторинга, защото после тези мижитурки ще трябва да им търсят друга работа, целия Брюксел от това се храни. Не знам каква е бюрокрацията тук, но там е плашеща.

124

Анонимен

преди 11 години

Цветанов заби нож в гърба на Борисов!

123

Анонимен

преди 11 години

Леле каква смешна статия и днес .бг веднага я подхвана сатнишко пак ше черпи нали

122

Анонимен

преди 11 години

Кога ще потърсим сметка на БКП = БСП за всичко сторено през тези 45 години ,нима не се знае колко престъпления е извършила тази партия срещу собствения си народ.За червените като този със Свинската устичка на първо място е партията майка и после никои друг ,нали другари ???На теб сергейчо не мога да ти пожелая нищо хубаво ...Дано ти се случва същото което направихте на Народа ни за цели 8 год. Най-некадърния премиер си ти и в учебниците вече го пише Проклетник такъв ..

121

Професора

преди 11 години

...и една банда мошеници и малограмотни хора няма да сложат краят на България,колкото и да се стараят.Да герб ще влязат в историята-като най-крадливата,най-необразована,най-некадърна и най-нагла хунта,управлявала България в цялата й история досега.

120

wolfkohen

преди 11 години

Бойко, колкото и да ги мачкаш лошите, те все се появяват някъде, като *** са...

119

Професора

преди 11 години

Европа може само да каже,че има данни за връзки между мафията и правителството,но не може да махне Борисов от власт.Това ние трябва да го свършим,въпреки цензурата в националните медии,въпреки репресиите на МВР и Цветан Цветанов,въпреки грабежа на монополите,които искат да ни направят роби,въпреки готвените фалшификации от страна на Герб на предстоящите избор и въпреки захаросаните слова на Борисов и стъкмените социологически проучвания.Българите са оцелели над 1500 години въпреки всичко!!!

118

Анонимен

преди 11 години

Правителство от банда престъпници, начело с главния гъзолизач на Маджо. Освен да ни приемат в нещо като Шенгенско изправително заведение (разбирай затвор)?

117

rono

преди 11 години

Боко вади ни бе, майната им на тиа *** лежачи

116

пухчо

преди 11 години

въпросът не е дали ще влезем-това е единствения обективен начин да чуем истината, защото като слушаме бойко и министрите му и продажните медии, изпадам в раздвоение на личносстта- аз знам, че не съм добре, те повтарят непрекъснато колко сме добре

115

лукчо

преди 11 години

Е,като не влезем-"голем праз" !!!

114

Анонимен

преди 11 години

Да дойдат танковете

113

пффф

преди 11 години

Само не разбрах защо ми трябва тоя разпадащ се ЕС и как членството ще подобри живота в България. Историята отново се повтаря - сто и кусур години по-късно, едни други съвременни *** хукнали из Европа да си търсят нови господари.

112

селио,селио

преди 11 години

139 , Съди ги садъ ,след като им повдигне обвинение прокоратурата , . На такива *** като теб трябва да им се забрани да гласуват .

111

РЪМПЕРОИ

преди 11 години

Абе къв ЕС . Това някаква организация на пропадналите ,корумпирани , фалирали държави ли беше . Я тигъра да ни вади веднага от тия измислени сдружения

110

до 138

преди 11 години

е като избрахте борисоФ,пуснаха ли еврофондове?или борисоФ осъди някой от 3 ната?или осъди хора кат мистър 10 процента?или мавъра?ами като ги осъди,тогава ще го изберем пак,а ако спре да източва НЗОК за да краде от строеж на пътища-3 то качествени,пак може да го изберем,а ако осъди хидроинженера -тогава с две ръце ще го изберем-дано,ама НАДАЛИ!резултатът е РЕЗИЛ!Тотално изпростяване и връщане на мутренските години и поведение!И освобождаване на *** от ВСЯКАКВА отговорност-това е твоят....

109

IQ146

преди 11 години

Европейските институции, преди да се "шокират" от "миналото" на Борисов, е добре да се "пошокират" малко от настоящето на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ в историята на България! КРАДЦИТЕ от тройната коалиция! И да си припомнят, че на България бяха СПРЕНИ еврофондовете - без аналог в европейската практика. Да обяснят ЗАЩО ни спряха еврофондовете. Като обяснят ЗАЩО ни спряха еврофондовете, тогава ние, българите, ще им обясним ЗАЩО избрахме Борисов! И ЗАЩО пак ще повторим!

108

Антикомунистов

преди 11 години

До 131: Чудиш се защото ***! Кой да си губи времето да ти обяснява?!

107

Анонимен

преди 11 години

*** и *** продажни са тия, които пишат такива статии!

106

MANAF do 117

преди 11 години

aide marsh v Rusiq tapako , o6te Stambolov go e re6il tozi vapros