12

stryper

преди 8 години

До Анонимен"От твоята камбанария е ерес" :)Ерес-1. Отклонение от догмите, проповядвани от официалната църква.2. Прен. Разг. Отклонение от общоприетите, обичайните правила и норми.А всъщност протестанството е придържане към евангелията и учението на Христос , апостолите и ранната църква.Докато католицизма и православието заемат доста неща от езичеството и изопачават доста неща от Библията.Та в тоя смисъл,tвоята камбанария си е ЕРЕС,но както виждам ти си невеж в това отношение.

11

Deni

преди 11 години

E, каквото и да се говори, бандата разцепи всичко живо на Феста! Композиции, свирене, вокали, текстове- супер! И аз съм протестант и се кефя, че има много такива музиканти, които се вдъхновяват от Исус Христос. Mога да изброя много такива, които са световно известни- пр.- POD, Brian Head Welch, Skillet, Mortification и т.н.

10

Волф

преди 11 години

Stryper си свирят класически хеви метъл от 80-те години,въпреки,че някои ги каращисват с глем групите.Който не ги харесва,си е негова работа!Готина банда!

9

Анонимен

преди 11 години

Не съм ги слушал от дете, ама в крайна сметка какво пречи едни музиканти да бъдат християни? Толкова ли е страшно в днешно време човек да е християнин?! Друг въпрос е, че са протестанти. Което от моята камбанария се нарича ерес, и докато не натрапват начина си на вярване в Христа, нека си свирят.

8

ХАХАХАХАХАХ

преди 11 години

ХАХАХАХАХАХ, кажи нещо за себе си да ти се посмеем, сигурен съм е в ъбъндънс.. имаш комплекси, потърси квалифицирана помощ!

7

Анонимен

преди 11 години

tez sa 4algari.da jivei grindcrustnoise coreto,powerviolecaaa.dole pozerite

6

Андреа

преди 11 години

Кости ли ги продуцира ?

5

-

преди 11 години

За жалост покрай яките метъл групи у нас идват и такива нелепници. Е, лошо няма разбира се - който им се кефи сигурно ще си изкара добре на концерта :)

4

Анонимен

преди 11 години

Мале, мале тая година ще бъде тегаво на Каварна.

3

Анонимен

преди 11 години

Гледам ги и не мога да реша кой изглежда най-абсурдно. Дали елфът отдясно, дали имитацията на Кърк Хамът по средата или Христо Мутафчиев с русата перука отляво.

2

Анонимен

преди 11 години

От 20-22 години слушам такава музика. Но като видя такъв плакат и ме напушва на смях.

1

Анонимен

преди 11 години

О, Джизъс !