30

..

преди 11 години

Растежа в Русия се движи само от природните ресурси, които са обект на кражби от бюрокрацията и олигархията. Икономическият им модел е продънен, и както се сещате, никой не емигрира в Русия заради свободата и възможностите там, а напротив - руснаците емигрират в чужбина.

29

rusnak

преди 11 години

naistina dobra novina ,radvam se

28

наблюдатель

преди 11 години

много ясно, тези организации следва да се държат под око и винаги са се държали, просто сега ще ги задължат да показват статута си на платени гласове на чужди интереси, което е правилно.Тук един пита дали юдеите ще бъдат задължени да носят жълти звезди. Това е напълно правилен подход - да престанат другите да се правят на едни от нас, защото това са лъжци и техния бог е бащата на лъжата,а овците са ***. Най-расистката държава е изсраел,защото палестинците нямат граждански права а са родени там!

27

а

преди 11 години

Русия все повече се утвърждава като "демокрация".

26

Бай Трендо, до 29

преди 11 години

Много ми е смешно, като чета за фалшифицирани избори в Русия. Защо в избирателните ни секции не се въведе пълен видеоконтрол, както е в Русия. И какво е виновен Путин, че 2/3 от гласоподавателите гласуваха за него. У нас такава убедителна победа никой не може да постигне, защото всички политически лидери - шашмолози имат само един бог - кражбите, измамите и корупцията, всичко това на N - та степен. Руската икономика се нормализира, а нашата е толупо - плюскаческа, удар и бегом на "Резбарска"...

25

Сълза и смях

преди 11 години

До 29"Послушни медии"? Всички медии в Русия плюят Путин, в такъв случай можем да се запитаме кого слушат...

24

..

преди 11 години

Уви, Русия върви към политическа система на страна от третия свят - фалшифицирани избори, натиск над опозицията, несменяеми лидери, тайните служби на власт, и държавния капитализъм цъфти - ако си дружка с Путин и върхушката си милиардер, ако сгрешиш, всичкото ти богатство заминава. НПО-тата не могат да бъдат усмирени да показват цялата тази реалност въпреки послушните медии. Затова и този закон.Сигурен съм че с времето ще минат към микро-дарения за да се издържат,както се кандидатира Обама

23

Анонимен

преди 11 години

''В Русия НПО-тата станаха чужди агенти..........'' Че те къде не са?

22

Анонимен

преди 11 години

Това трябваше да се направи и у нас със соросчетата , които в момента ни управляват и се вижда как.

21

Анонимен

преди 11 години

Щом се финансират отвън, те са защитници на интересите на държавата, която ги финансира. Какво толкова сложно има за разбиране ?!

20

до имигрант

преди 11 години

Да не намекваш че има някаква връзка между евреите и неправителствените организации ли ? Хайде доразкажи си версията демонократе, искаме да я чуем. Каква връзка има закона за НПО-тата в Русия и евреите ?

19

Анонимен

преди 11 години

Бавно но сигурно вървят към диктатура, този мъничкия човечец наистина е опасен , не знам дали разбирате това днес, дано не го разберете никога

18

имигрант

преди 11 години

До: ФАКТ (номер 13)Путин направо сам на себе си си го нацепи - мисли си че живее в 1917 година вместо в 2012!!!

17

имигрант

преди 11 години

В скоро време да очакваме ли всички граждани на Русия от еврейски произход да бъдат задължени да декларират своя еврейски произход и да носят жълти звезди на реверите си?И да бъдат вписани в специален регистър със специален статут на "юде" или "мишлинге"?Егати нацистката държава!

16

БАЧКАТОР

преди 11 години

Ето затова в Русия няма и няма да има педерастки паради и *** няма да са с безгранични права както е у нас . Благородно им завиждам на руснаците.

15

Анонимен

преди 11 години

така ще продължава докато не се распаднат по щати един за друг

14

Анонимен

преди 11 години

сега протестите със всякаква разна *** сбирщина подпомагана финансово от капиталистическата *** да разтърси крепкият фундамент на господин путин умря.

13

Анонимен

преди 11 години

путин красавчик

12

Бай Трендо

преди 11 години

Даааа, поредния тежък удар на Русия срещу империалистическите държави. Както правилно отбеляза 4, това отдавна трябваше да стане, за да не могат чуждите разузнавания да имат благодатното прикритие на специално изградените за целта НПО. Получените средства от чужбина за руските НПО са с пределно ясен произход - фондации, НПО и др. под, зад които по правило стоят империалистическите разузнавателни служби или оцелели елементи от епохата на пещерния антикомунизъм и колониалната ера. Успех!

11

ФАКТ

преди 11 години

Путин направо го нацепи на дъртата на Хилари и на черния на Обама.