15

Фрасната

преди 11 години

Освен нея още 1 237 455 тийнейджърки показват перфектните си дупета във ФБ. И к'воооо?

14

Уорлик

преди 11 години

Този Румен Петков голяма гадина излезе! Заради него обиколих софийските кръчми с де що има компаньонки и се излагах постоянно последните три години, заради него на половината от снимките в нета съм подпухнал, заради него постоянно давам интервюта и хората ми се смеят,заради него си внуших че съм голям актьор и се снимах в сериал, та сега всички ми се подиграват... Внимавайте с него!

13

Анонимен

преди 11 години

Аз пък се чудя защо под "перфектно дупе" се разбира малко и тясно такова, т.е. подобно на мъжкото или детското, а на жените с нормален ханш като Дженифър Лопес се подиграват? Странни разбирания за красота има в днешно време.

12

Анонимен

преди 11 години

Бе колкото и хубав да е, се *** си остава.

11

Художник

преди 11 години

Знаете ли как се прави бяла точка на черен фон...?Вземате едно голямо негърско дупе, набивате му една краставица до половината .... и я отчупвате.....

10

Анонимен

преди 11 години

Е, на 23 години какво дупе да има???

9

Анонимен

преди 11 години

пълно дупе с краставица

8

naistina hubavo dupe

преди 11 години

Izvinjavam se za jenskata si nekompetenstnost, ama tazi devoika e operirana ot dupe! Az lichno ne vijdam takova... ili ima prekaleno mnogo perushina v kadura? :-D

7

Румен Петков

преди 11 години

Не си Уорлик, като гледам - повече ми мязаш на Румен Петтков

6

Уорлик

преди 11 години

Вместо да си губи времето в Туитър да вземе да мине през посолството! Е, черното и бельо може да контрастира с някоя бяла магистралка, но обикновено това се харесва на моите посетителки!

5

toB

преди 11 години

Ходи си намери жена бе *** ***.

4

.).

преди 11 години

Кандис *** е избора на редакцията по случай неделния ден, който принципно се отдава на религията , която имаме едни стотици години , виж какъв хубав микс обаче , между това което вълува тоя мъдър народ и религиозното , *** с ангелски крила :) Приятен ден ви пожелавам и кураж на тия , които ще ви четат простотиите днес.

3

чичо Тиквичка

преди 11 години

Новина на годината! Продължавайте в този дух...

2

Анонимен

преди 11 години

Ааа камина ама не гори само за украса е.Ако гори то в нея свети изкуствен лед диод дето имитира огън.За другото се грижи климатик.Само ромите в Бантустан и некви подобни се лефят да фърлят *** и дърва в огнището и да се наливат с пиене потънали в мас и лой.Ше измръзнат иначе.

1

Кабули

преди 11 години

1 - Това "сладко" дупе да си го наврат в устата тези, от Dnes. bg.2 - Фидосова се погледнала отзад и припаднала.3 - Та кого му пука за гъзовете на разни ***, *** такива!