7

zetxx

преди 11 години

kato zwunq i pi6a meil sled towa, to go pi6a like a boss.

6

ФАШИСТ

преди 11 години

думичката "НЕ" в моят речник отсъства !неприятно ми е когато някой се опитва да ми обясни нещо и започва да жестикулира с ръце и гримаси с лице - , на такива хора им липсва обща култура и несвойствени за тях неща които се опитват да ти внушат , че знаят - ПРИЯТЕН ДЕН ! :)

5

Анонимен

преди 11 години

Печелят пари мошенниците, като ви карат да им правите трафик на сайтовете. Ходете да четете в "тялото" за да могат да се нагушкат с кинти.

4

Цветомир

преди 11 години

Полезна статия. Благодаря за нея, но според мен съветът за не" е новото да" не трябва да се дава на "българския колега", защото "не" в повечето случаи означава "бягам от отговорност, да не би нещо да не успея да направя и затова по-добре да съм пасивен". Не смятате ли?

3

Анонимен

преди 11 години

Абе като ще пишете статии, пишете ги тука, какво е това - отивай да прочетеш останалото другаде?! Толкова ли нямате трафик в това "тяло", закрийте го тогава, вместо насила да замъквате хората там с всяка втора статия.

2

4око

преди 11 години

Eй сега влизам в тялото да прочета останалото.Ще се върна след малко,

1

Анонимен

преди 11 години

Ето защо днес не" е новото да" - a новоте "лево" не е ли "десно" а новото бело черно а новото напред назад- аре стига безумия.Кой говори наопаки? Освен разни префърцунени жени дето и себе си не могат да разберат..