94

ДОБРЕ ДЕ АКО УВОЛНЯТ

преди 11 години

КАКА ПЕНА ЧИСТАЧКАТА, ТАКА ЛИ ЩЕ СКОЧАТ ВСИЧКИ ДА Я ЗАЩИТАВАТ КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД, ЧЕ ТАЗИ ТОДОРОВА ДАЖЕ НЕ СИ Е ВЪРШЕЛА И РАБОТАТА ЗА КОЯТО Е НАЗНАЧЕНА! ЩО НЕ СКАЧАХТЕ 4 ГОДИНИ , ЗА ДА СИ НАПИШЕ МОТИВИТЕ, А СЕГА КОГАТО И ПОТЪРСИХА СМЕТКА, ЧЕ НЕ РАБОТИ????????????? А?????

93

мдааа

преди 11 години

Чакайте малко, природозащитници скачат да защитават съдийка, ЛОЛ, другари защитават същата съдийка, дано съвпадението да е случайно, ама след хилядите декари изсечени гори НЕзаконно пред последните 10тина години, аз не знам за издадена присъда, май не са случайни хора тези ПРИРОДОзащитници". Колкото до самата новина, хмммммм ВСС, назначен от безизвестния и разхождащ се на свобода Красимир чернИЧКИЯ" уволнява съдийката, която се зачепи с МВР шефа, мхм. Гоце е гоУем! Отрано ги почна.

92

познай

преди 11 години

Сега вече очаквайте и дисциплинарното уволнение и на Каратанчева

91

Анонимен

преди 11 години

Хм... не е ли работа на Хелзинкския комитет да защитава жертвите, а не престъпниците??? Хм... съдия, който манипулира присъда в полза на престъпника, жертва ли е? Според Хелзинкския комитет Цветанов защитава престъпника, защото не е доволен, че съдийката е направила услуга на престъпника? Абе нещо в тая работа не у ред, някаква мътилка има и някак не изглежда да я мъти, тоя който не е доволен от оправдателните присъди на престъпниците...

90

Анонимен

преди 11 години

Да бе, тия дето прецакват Цветанов и МВР с всякакви оправдателни присъди, изведнъж хукнали да му помагат. Ами нещо не мога да го повярвам. Пък и тая рябота около съдиите си е доста мътна, никой не ги контролира, правят си каквото си искат, политиците ги ругаем, под лупа ги гледаме, а съдиите? Някой знае ли какво и как става? Тая пуснала свой човек, обаче Хелзинския Комитет изведнъж видя в това политика, а не е ли политика да замиташ престъпления и то от съдия?

89

Анонимен

преди 11 години

веднага се разбра кой я покрепя , пак БСП начело , хората направили "масовата "привитизация , само че тя се оказа за тяхни хоратогава СДС и финансирания от евреина Сорос Български хелзински комитет и той е Български колкото *** от столипоново са българи , а съдийката така и така е лапала подкупи , време й бе да лапне дървото

88

лупи

преди 11 години

И каква е политическата поръчка за човек,който не си е вършел работата? Нормално, ако някой не работи да бъде изгонен. Всъщност това не е ли съдийката, която бавеше с години десетки дела, а накрая освободи разбойници,които бяха търсени от цяла Европа? Със сигурност има друг,който ще свърши по-добра работа от тази.

87

краси

преди 11 години

Основната причина за ниския жизнен стандарт ,огромната престъпност -икономическа и криминална се дължи на КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА система!!!

86

цеци

преди 11 години

получи се "цветановизация" на съдебната система

85

Лекар

преди 11 години

Членовете на БХК трябва незабавно да бъдат освидетелствувани от ТЕЛК. Не се шетувам.

84

Спонги

преди 11 години

Ако все още някой има съмнение за това, че в България има диктатура или е умствено недоразвит или е на ББ ясла.

83

uzunski

преди 11 години

Всички съдий който излезнат на протест да бъдат уволнени !Прочистването на мафията в България да започне от съдийте !

82

Анонимен

преди 11 години

"Отстраняването на съдия Тодорова е политическа поръчка" - ха, добър ден и заповядайте !

81

Анонимен

преди 11 години

"Природозащитниците са заканват"А бе, кучкари, нали ви е природата приоритет, откога станахте компетентни по въпосите на съдебната система? Аре у лево, продажни сополи!

80

Анонимен

преди 11 години

Нормално да скочат червените. Сега няма да има кой да им пази спонсорите, на които помогнаха със законите си да ограбят държавата.

79

KRASI 4ERNIQ

преди 11 години

6TE VI NAZNA4A DRUGA DRUGARI,SPOKOINO

78

Анонимен

преди 11 години

6TE UVOLNIM I DSB NA SLEDVA6TITE IZBORI

77

DSB

преди 11 години

SAMO NIE SA6O DIKOV I KOMUNISTITE HARESVAME BEZZAKONIETO

76

Анонимен

преди 11 години

значи излиза, че ако работиш в една частна организация и не си вършиш работата - могат да те уволнят дисциплинарно.в същото време, един съдия ако не си върши работата и поради това са накърнени правата на хора (защото имало дела с изтекла давност, значи някой е ощетен) - не може да бъде уволнен. аз като данъкоплатец искам не само тази, а всички съдии, които умишлено или не, не си вършат работата - вън ...

75

Анонимен

преди 11 години

UTRE NA KONTRAMITING!!!