217

АнТоНиМеН

преди 11 години

до InfernoСъвсем просто е приятелю, нямаме технологиите, парите и още повече кадрите, за да развиваме нещо подобно. Големи са ни мераците само. Единствено доброто управление/следене по договора и по-висок процент за БГ ще бъдат достатъчни за наше удовлетворение.Надявам се и цената на предлаганият газ у нас също да бъде ниска. Всичко е толкова просто , имаме ли друг избор ?

216

666! СУПЕР...

преди 11 години

...АБЕ ТАЯ osi4kata Е МНОО ЛУДА ДА НЕЕ НЕКОЯ ФАШИСКА...!

215

Станишев

преди 11 години

Черно Море е на БСП, каквото и да има там ние сме го положили за благото на поколенията.

214

Румен-Пияндето

преди 11 години

Ако намерите наполовина изпити бутилки от алкохол,да ми ги върнете...ако може и да ги пробвате преди това,че в някой съм п*кал...навик ми е.

213

Мишо

преди 11 години

до 260, богнострокулумЧовеко, много си прав! Икономическа окупация... Директивите... Малка доза реваншизъм от страна на Великите, казваш. Това обяснява много неща, които ни се случват, особено след членството в ЕС. Ами германската фондация "Фридрих Науман", която подкрепяше ГЕРБ на изборите, а днес броят темите табу, които ББ наложил в печата! Табута има, но те са стари, колкото нашата "демокрация". Да не забравяме и презокеанските окупатори, които днес са сменили бомбите с тяхните корпорации!

212

Станишев

преди 11 години

Там няма петрол,а само пясък и морска вода.Правителството търси НЛО от Втората Световна Война паднало от приятелски огън на комунистически миноносец.

211

до 267

преди 11 години

Няма, няма, а колко тона петрол се изляха в мексиканския залив преди две години бе умник?

210

dsadsa

преди 11 години

do 257Nishto nqma da stane s "kurortite" ni, na4inut na dobivane e bezopasen. Celiqt Karibski basein e nadup4en i pretupkan s platformi, no tova ne prechi Karibite da sa edna ot nai-populqrnite destinacii.

209

"ОБРАЗОВАТЕЛНА&

преди 11 години

" образователна " МАФИЯ !!! Моля, " най- образованият " министър- председател да обясни на обществото, как стана, така че при 50 % двойки по литература и математика на НВО за учениците след 7- ми клас, имаме като резултат най- високия минимален бал за последните 20 г. в Бг !??? Вие от това правителство сте уникални МАФИОТИ, след като не пожалихте дори и " образователната " сфера тук !!! А пропо, на какъв език се разбира този на снимката с французите ?

208

до 263

преди 11 години

Учил ли си география,дали си виждал картата на света и каква малка точка е тя.Не може да искаш толкова малка държава да се е специализирала във всяка една област на икономиката и бизнеса.Давам ти пример..Заради незначителни находища на нефт до Долни Дъбник и Долни Луковит,се построява завод за преработка на нефта за милиарди левове.Сега от този завод не е останало нищо,всичко е нарязано и предадено за скрап...заедно с нефта има природен газ,но той се изгаря в атмосферата,щото толкова ни е акъла

207

до Василев

преди 11 години

знаеш ли как му дреме на Путин за ***... "02.07.2012 Руският газов гигант Газпром планира да изгради две нови разклонения на газопровода "Северен поток" и едно от тях може да достигне до Великобритания, съобщи БГНЕС."

206

Inferno

преди 11 години

Яд ме е, че всичко се дава на чужди "инвеститори". Ние да не сме гъзоръки, че не можем сами да си ги разработваме - злато, газ, природни богатства. Защо БГ фирмите се унищожават поголовно, а се дава рамо на разни корпорации, които правят каквото си искат.

205

Анонимен

преди 11 години

260DANO SI WQRVA6 PONE TI INA4E...TRQBVA DA GO POVTORI6 100 PATIZA DA STANE ISTINA,KAKTO GO EKAZAL EDIN 4ERVEN WOJD SPRE4UPENA 4ERVENA PETOLA4KA.

204

Анонимен

преди 11 години

NE NA FRENSKATA "TOTAL"MODERNIQ LQV BALGARSKINAROD E ZA SKAPATA KREMALSKA"DAL NEDAL--KREMAL WZEL"

203

богнострокулум

преди 11 години

в случая Б.Б. навярно има думата, толкова ,колкото полския му колега в преговорите с Хитлер и Сталин. Разликата е, че сега окупаторите на европейските държави са Германия и Франция, вместо Германия и СССР и ако преди окупацията е била военна, сега е икономическа. А на Бойко му е пределно ясно колко лесно могат да "освободят българския народ от един диктатор-бивш рекетьор" ако нещо се опъне на директивите спуснати от Германия и Франция

202

Анонимен

преди 11 години

IZKAME SI KREMALSKI 6ISTOV GAZ.NEKA KREMAL DA PUSKA BOMBITEI ZAPO4NE DOBIVANETO PO"OTKRIT SPOSOB"KREMALSKI.

201

Анонимен

преди 11 години

Бях чел някъде, че според официалните данни, приходите на България от концесията на златните находища у нас са малко над 2 000 000 долара годишно...къщата на съседа ми струва около 1 000 000 лева заедно с двора и съоръженията в него...При това на България се плаща процент от добива само на злато, сребро и мед (така било според договора), а всички съпътстващи ценни химични елементи са един вид бонус за концесионера.

200

БойЧО

преди 11 години

АКО ОТКРИЯТ НЕФТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С КУРОРТИТЕ НИ? С ПРЕХРАНАТА НА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА? НАЛИ ТОВА БЕ ПРИЧИНАТА ДА НЕ УЧАСТВАМЕ В НЕФТОПРОВОД ОТ БУРГАС ДО ГЪРЦИЯ.

199

ЕХ ТАЯ КОМИСИОННААА

преди 11 години

А комисионната такса, която България ще получава в зависимост от количеството газ, ще е между 2 и 30%, ако са големи находищата. Ние имаме всички уверения, че находището е голямо. В съседна Румъния намериха около 80 млрд. куб. метра. ТО ЗА ДЪРЖАВАТА КВА ГОЛЯМА КОМИСИОННА, МАЛИИИЙЙЙ, *** ТУЙ ЦЕЛИ 2 ПРОЦЕНТА ВЕ, *** МНОГО БРЕ, АМА КВА ЛИ ЩЕ Е КОМИСИОННАТА, ЗА ТИЯ ДЕТ СА УРЕДИЛИ КОНКУРСА, МОЖЕ БИ НУЛА

198

Анонимен

преди 11 години

NEKA GAZPROM,NEKA GAZPROM.CELIQ MODEREN LQV BALGARSKI NAROD IZKA SAMO I EDINSTVENOSKAPIQ BRADSKI GAZPROM !!!...