10

Анонимен

преди 11 години

4, има значение кой ги говори тези неща! Когато държават и учените обещават нещо е едно, а съвсем друго е когато бизнесмен ги обещава! Бизнесмените много добре могат да си направят сметка какъв интерес ще има към дадена услуга на дадена цена.Сега пътуването с космическия кораб на брансън струва 200 000 долара, но до 10 години цената може да падне до 20-30 000 долара и дори малко по заможните българи биха могли да си позволят разходка до космоса!

9

Анонимен

преди 11 години

Ще полети с децата си за да процъфтява бизнеса му. Аха, ще е същия полет като до луната...

8

Тайконавт

преди 11 години

до 7:Ще видим, в момента сме много далеч от "около 100 хиляди души" в "космоса", както НАСА наричат суборбиталните полети напоследък.А пътуването до Марс, връщане на Луната и други не са сее сбъднали не порати техническа невъзможност, а заради липса на интерес. На никой не му дреме за изследвания на космос, дълбок океан, подледникови езера в Антарктида.Давам ги като пример, защото първото ако е скъпо, второти и третото се прави за жълти стотинки.

7

До 8

преди 11 години

Двете думи са синоними и са правилни и двете.

6

Цигани-Турци.бг

преди 11 години

В*З*И*М*А! Не се научихте на правилен български, мама ви куха да ***!

5

Анонимен

преди 11 години

Ходете си в космоса и не се връщайте. Дано пришълецът ви отвлече.

4

Тайконавт

преди 11 години

"...до края на века в Космоса ще полетят около 100 хиляди души..."А преди 25 години подобни неща се говореха за миналия век, нещо от сорта "до 2000-та година ще стигнем Марс, колите ще летят, ледовете ще се стопят и Ню Йорк ще е наполовина под вода".

3

извънорбитален

преди 11 години

"извънорбитален" ??? Що за ****ти пишете статиите бе ?

2

HARI

преди 11 години

Уродлива история !

1

байчото

преди 11 години

Е тоя е истински пичага, знае как да си прави бизнеса, как да живее и как да си харчи парите. Не е *** като тоя новия милиардер, шефчето на фейсбука