290

SAVCHO1950gdg

преди 11 години

НОРМАЛНО Е ВМИРАСАНИЯТ И ЗПОТЕН *** ВЕСО ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНЕН ОТ ТОВА МЛАДОТО *** !!!

289

Градинар

преди 11 години

Излезе, че момата фалшифицирала текста на "Агент Тенев". Пак изпълзя поредната калинка върху клюмналия гербер. Май всичко в ГЕРБ е фалшиво- фалшив пожарникар, фалшив физкултурник, че и фалшив президент си сложиха. Сами пачките, които откраднаха са истински!

288

:))

преди 11 години

Сигурно това е и мистериозната дама до Борисов- тя си призна по ТВ, че го харесва, /той- нея- защо не? Като цяло е много смешно :) Смешна песен, смешно момиче, смешни коментари....Малко ми е жал за нея, но пък знае ли човек докъде може да стигне по този начин...Всеки си има трикове

287

Ален мак

преди 11 години

Що не си направят един конкурс "Ален гербер".

286

НАРОДЕН

преди 11 години

ИЗГЛЕДАЙТЕ КЛИПА БЕЗ ВКЛЮЧЕН ЗВУК !ЕГАТИ САМОДЕЙНАТА ИСТОРИЯ !МИСЛЯ, ЧЕ ГЕРБЕРЪТ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНО ЦВЕТЕ .ГМО !ТАКА ИЗЛИЗА, ЧЕ И ТЕКСТА Е ГМО !ДА ОСТАНЕШ ЛИЧНОСТ НЕ Е ЛЕСНО !ПЕСЕНТА ЗА ДЕТЕЛИНИТЕ НА ЛИЛИ Е СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО !ПЕСЕНТА НА ЕМИЛ ЗА ТРЕВАТА Е ПАК ТАКА !ИВАН ТЕНЕВ ДОСТА СЕ Е ИЗЛОЖИЛ !

285

mavrodiev

преди 11 години

ТРУДНО Е ДА СИ ПОЕТ !НО ПО-ТРУДНО ЕДА БЪДЕШ ... ВЪРТОЛЕТ !!!

284

storm

преди 11 години

Ба си гъзолизачите ! От тук нататък ще им е лесно :)

283

Анонимен

преди 11 години

Може да се пее и за кукувицата:Да бъдеш кукувица не е лесно,да имаш вяра не е леснополиташ и внезапно изглупяваш/х2/Да бъдеш кукувица не е лесно/х2/

282

hmpf

преди 11 години

(пр.)Да бъдеш цвете не е лесно,да даваш обич не е лесно,поникваш и внезапно разцъфтяваш.Да си кокиче не е лесно,да имаш вяра не е лесно,поникваш и отново разцъфтяваш. (x2)Да си кокиче никак не е лесно. (x2)Да бъдеш цвете не е лесно.

281

hmpf

преди 11 години

(пр.)Да бъдеш цвете не е лесно,да даваш обич не е лесно,поникваш и внезапно разцъфтяваш.Да си кокиче не е лесно,да имаш вяра не е лесно,поникваш и отново разцъфтяваш.Да си кокиче никак не е лесно.Не искам сухи вейки, голи клони,а жив бял цвят, надмогнал снеговетеда ми напомня, че през всичките сезонипо пътя не са страшни ветровете.Да си кокиче никак не е лесно,поникваш и отново разцъфтяваш.Така минават пролет, лято, есен,но затова животът продължава.

280

hmpf

преди 11 години

Жалко, че такива хубави гласове се продават на преходни политически интереси.Мелодията е чудесна, но се пее предимно за кокичето. :) Предлагам ремонт на текста:Соня ИвановаКокичеДа бъдеш цвете никак не е лесно,поникваш и внезапно разцъфтяваш,а после трябва да се бориш честносъс зноя, със студа, да не избягаш.Така кокичето със чашка бяласлед битка неуморна цвят разтваря.Преборило се с бури, със вятър леден,на всички красотата си раздава.

279

666! СУПЕР...

преди 11 години

"Да бъдеш гербер на тесно не е лесно!", пее Соня Иванова в ГЕРБерската песен

278

Анонимен

преди 11 години

крайно време е тези "песни" и "поезия" да влязат в учебниците по пеене. може и в матурата

277

АГЕНТ 007-ГОЦЕ

преди 11 години

Едно е сигурно другари и другарки: ГЕРБ не биха платили за такова нещо. Централният въпрос, който трябва да си зададем тогава е - кой го е направил? Ха сега да ви видя колко знаете _I_

276

Анонимен

преди 11 години

Докато вярата в промяната беше спонтанно изразявана от целия народ, то подмазването на певците и поетите пред БКП и ГЕРБ е чист клиентелизъм

275

Анонимен

преди 11 години

Соня Иванова - българската лейди Гарга

274

666! СУПЕР...

преди 11 години

...КУДЕ МИ Е НОЖИЦАТА...?

273

Хари

преди 11 години

Песента е ужасяващо пошла, и като мелодия, а да не говорим като текст, макар да не е точно чалга, но е явление от същия сорт. А да пееш таквизи "шедьоври", с които да се слагаш на властта, си е духовна проституция. Направо си е готова за магистрална работничка - нали сега все магистрали се строят - ура!.. Тия гербери са уникални ид*оти.

272

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ЛЕКА НОЧ ВЕЛИКИ БУЛГАРИ...УТРЕ ОШТЕ ПО ШТАСЛИВИ И АСФАЛТИРАНИ...!

271

Анонимен

преди 11 години

Имаме ГЕРБ /гастро - езофагеална рефлуксна болест / киселини, оригване, тежест под лъжичката и гадене