40

Анонимен

преди 11 години

Българското правосъдие в действие - изпяли са си дружките, дали са им по една "огромна" глоба и сега ги пускат.Ама ако си измамил държавата с 1000лв... Край - 10 годинки не ти мърдат.

39

ОТДАВНА ,....в Бг

преди 11 години

ПодиграФка с народа *** ,....................................че ги търпи!

38

23г.преход

преди 11 години

Всичко в Бг, опира до Съд. ситема ,а ТЯ ----отсъства !?За това няма ред в държавата ....Е, И....?

37

Анонимен

преди 11 години

За кокошкатаЗа прошкатаИ за милионите и законите нали я знаете??НЯма анти-мафия,няма тънга-мънга.Когато кеша говори БСИЧКИ мълчат!

36

anonimen

преди 11 години

Do 47,ami Cici da doplati razlikata stom e taka

35

до 43

преди 11 години

Не бе пич,щетите са предполагаеми,демек ги има само в тъпата глава на Цуци.Ако той е казал 8 милиона то значи иде реч за не повече от 80-100 хил.И при това тепърва трябва да се доказва това нещо,а щом и пред спец. съда не е минало,то сметай че всичко е измислено.....

34

www

преди 11 години

ТОЧНО ТАКА - НЕ ЗАКАЧАЙТЕ СПОНСОРИТЕ .. УМРЯЛА ДЪРЖАВА .

33

Анонимен

преди 11 години

Когато депутат влезе в затвора, тогава и Фози може да влезе.Човека си е направо с депутатски имунитет и здрави протекции.Депутатите са му признателни, а и още ще им е нужен.

32

хаха

преди 11 години

За да ги пусне спец съда,гордостта на Премиера-Слънце и Вице-премиера Пудел,то смятайте какви смешни доказателства са събрали милиционерите,хаха...

31

anonimen

преди 11 години

Naneseni vredi za 8000000 leva,Garancia obsto 70000 leva,nerde Jmbol nerde Stambol

30

duhku4e

преди 11 години

ЦИРКЪТ СИ ВЪРВИ,А КУЧЕТАТА НЕ ЛАЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

Графа

преди 11 години

Плащам гаранция и дим да ме няма. Не ме търсете из Европааа!

28

кн

преди 11 години

Недей така, 39 - Фози всички го знаем още много преди Боко и Цвъци да се появят на хоризонта.

27

математиката

преди 11 години

Кой ги "хваща",....и кой ги "пусна".....много трудна задача в Бг ,вече 23г.,никой не я е решил!

26

Анонимен

преди 11 години

Всичките им показни арести са такива, те си ги хващат и те си ги пускат.

25

М

преди 11 години

БРАВО!!! Така се бори престъпността и корупцията!

24

Анонимен

преди 11 години

и с какво тоя новия съд е по-различен от другите ? пак ги пускат

23

Анонимен

преди 11 години

Ами съдете ги сега Цецовците за неправомерно задържане и уронване на достойнството! Дайте всички да ги съдим тези нещастници, които се подиграват с 95% от народа, само и само да начешат егото си и да разчистят терен за собствените си безобразия! Нека да съдим и Боко за лъжа, нали отричаше разговора за покойния Мишо? Лъжлив негодник!

22

Анонимен

преди 11 години

ЗАГЛАВИЕТО ви е ГРЕШНО - не "Антимафия освободи Фози и Манджуков" а "БЪЛГАРСКИЯ НАЕЗАВИСИМ(подкупен) СЪД освободи Фози и Манджуков Цигараджиите"

21

Анонимен

преди 11 години

Какво ще кажете за бързината на МВР- "Поредната пушилка на МВР пикчърс на Цветан Цветанов върви към катастрофа. Сцесъда пусна под парична галанция четиримата задържани при гръмогласната акция цигараджиите. Според МВР групата е трафикирала над 20 000 000 къса цигари, а предполагаемите щети за бюджета били 8 000 000 лева.Митничарят Владимиров Фози излиза под парична гаранция от 20 000 лева, Манджуков 30 000 лева, а Борис и Асен Поборникови от по 10 хиляди лева. Магистратите са категорични, че няма опасност тримата да извършат друго престъпление, тъй като в материалите по делото е установено, че контрабандните цигари без бандерол от тировете са иззети в края на месец август 2011 г. и началото на месец септември 2011 г. Т.е. арестували са ги извършено престъпление след ЕДНА ГОДИНА!Искането за мерките за неотклонение Задържане под стража е близо година по-късно и през този период, обвиняемите не са знаели, че са обект на разследване и не са извършили никакво противозаконно деяние.