109

Д.Гочев

преди 11 години

Не, няма смисъл да влизаме в еврозоната, понеже вече ще сме задължени като страна от еврозоната да даваме пари на мързеливите гърци.

108

хаха

преди 11 години

Казва истината, но от неговата уста звучи само като "америка ми нареди да говоря против ЕС защото нещо не се разбират последно време"....

107

Анонимен

преди 11 години

Тоя откри топлата вода.БРАВО

106

mlad6ito

преди 11 години

тя еврозоната не е за държави като България не знам как ще е готова като той самия казва че няма да имаме изгода, даже напротив.

105

/m

преди 11 години

От влизането в еврозоната, ще получим достъп до евтини кредити от ЕЦБ, което би трябвало да понижи лихвите на бамките и да създаде възможност за повече инвестиции.

104

Ува

преди 11 години

Е,събуди се у него,а и в "коментаторите",отново генетично заложеният бай ***-няма келепир сега в тая работа.Абе,дундьовци,щом сме тръгнали с Европата трябва да вървим с нея и в добри и в лоши времена.По това ще ни оценяват нашите партньори в ЕС.Че то е като в брака.Въпреки всичко,ние също трябва да понесим солидарно трудностите на момента.ЕС е нашият голям исторически шанс най-после.А този трябва да го изритаме там,откъдето е дошъл.

103

опааа

преди 11 години

НЯМА ИЗГОДА ОТ СТРОГ МОНИТОРИНГ щОТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗТОЧВА РЕЗЕРВА И ДА СМУЧЕ НАРОДА

102

Анонимен

преди 11 години

От 2009 година до 2012 година обаче много неща се промениха", разясни Дянков Има ли вече паричен резерв в България или всичко е в БАНКИТЕ И В УПРАВЛЯВАЩИТЕ???Да наистина се е променило, скоро бюждетните служители, пенсионерите и безработните някой месец няма да имат превод. А тогава какво ще става???

101

Анонимен

преди 11 години

Пърдянков наистина е лъжец, само се върти като ветропоказател. Довчера приказваше колко е важно да станем част от еврозоната, сега, като стана ясно, че не го искат там, взе точно обратното да говори. Е, как да вярваме на подобен мошеник, за когото самите му действия доказват, че лъже????

100

Анонимен

преди 11 години

Дянков наистина няма изгода от еврозоната /гроздето е кисело, а? / Пък и в еврозоната няма да му позволят така да отклонява европейски средстав, както и безконтролно да пилее държавния резерв /събиран от други преди него/

99

Анонимен

преди 11 години

Така е! А от Шенген още по-малко!

98

ala bala

преди 11 години

Ами той лева де факто е евро бе,Дянков.Нали сме вързани или овързани и аз не знам,какво сме за еврото от доста години.Друг е въпроса че у повечето сънародници няма ни левове ни евро,заради такива "специалисти" като тебе.

97

някой си

преди 11 години

защо де е лошо в еврозоната?който е папал без да си плаща да му мисли.ние само ще спечелим.най малкото ще падне скапания валутен борд и системата ще с е промени тотално.

96

Лисицата :

преди 11 години

Нямаме изгода от еврозоната, знае си ДянковЕ даа , гроздето е кисело ....

95

Мишо

преди 11 години

Това е вярно. Нещата в еврозоната смърдят. Учудва ме, че точно Дянков казва единствената свястна приказка от години насам. Ще гласувам за партията, която гарантира, че ще ни измъкне от ЕС!

94

румен221

преди 11 години

- Америка печата световните пари... и за нея не може да има икономически проблеми... - РЕШАВА ГИ С КУРСА НА ДОЛАРА И СТОТИЦИ КУБИЧЕСКИ МЕТРА ДОЛАРИ...- Европа е същата, но в по-малък мащаб...- Китай може да играе същата игра..., но С ПРОИЗВОДСТВОТО СИ и предпочита да работи в мащаба БРИКС, и така го докарва като горните двама играча...- ДА МУ МИСЛЯТ БЕДНИТЕ... И ТАКИВА КАТО НАС (с финансови министри като Дянков)... ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА "МЪЖЕ"...

93

ТАТО

преди 11 години

ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ Е НА ХОД. НЕ НИ ТРЯБВАТ ШЕНГЕН ,ЕС,ГЛАД И МИЗЕРИЯ.СТИГА СМЕ СЕ ИЗЛАГАЛИ ПРЕД СВЕТА.

92

Анонимен

преди 11 години

за какво ни е евро , цените които са в лева ще станата в евро , и това се знае от всички

91

ЛЕВ

преди 11 години

кАКВО евро бе , вие да не сте полудели, видяхме ги ГОЛЯМИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ,ПРЕУСПЯЛИ ,СУПЕР РАЗВИТИ ГОБЕРНИИ ДО КАДЕ Я ДОКАРАХА . Вече не е 2007 и много боб изядохме от тогава .

90

Анонимен

преди 11 години

NIE SME SI SIW--KREMALSKI TROQNSKI KONS TOTALEN PE6TEREN KOMUNIZAM