41

Анонимен

преди 11 години

Wizzy и как разбра че е "най-евтината пласмаса".Не напразно цял Свят се подиграва с вас- "уникалната порода"(както ви нaрече *** Кук)

40

Wizzy

преди 11 години

Чакай, чакай. Да не искаш да кажеш, че възможно най-евтината пластмаса, от която е направен корпусът на S3 е по-качествена от анодизираният алуминии и закалено стъкло , от които е направен 4S? Недей така, излагаш се.

39

Анонимен

преди 11 години

Че си много *** си личи отдалече. Не се сърди на хората, че ти го казват, а се позамисли, докато придържаш с две ръце 20 инчовия си телфон към главата;)

38

Антонимен

преди 11 години

Производствената цена на 4S(части + 8$ труд) е 183$, от които 33 за корпус => 142$ за части. Samsunng Galaxy S2 струва 248$ от които 22$ за корпус и 8$ труда =>218$ за части, което прави 54% по скъпи части в момента на сравнението. При S4 оскъпяването на корпуса идва не от качеството, а от мястото на производство. При това S2 е излязъл 9 месеца преди 4S. Нямаше да знам за нискокачествените части на шитнята, ако не бях масово убеждаван от собствениците и колко съм *** че съм си купил андроид.

37

Анонимен

преди 11 години

Та връзката между телефоните и к*****е каква е всъщност, че нещо не ти схванах логиката МАКе? Дизайна на iPhone няма нищо общо нито като материали, нито като изработка с тайванската ти марка. Понякога се чудя дали се чувате какви глупости плещите. Я го дай тоя 3 годишен HTC да го видим как изглежда

36

макита

преди 11 години

Ти между "Е" и "И" разлика правиш ли? Кой е казал че съм македонец? Напиши в гооглето ника ми и може и да видиш нещо... Необразована айфонска зган... Много обичате да си натамънявате нещата... Къде си изтървал телефона си? От 30 санта върху матрака на леглото? Повечето от айфоните дето са били изтървани са със сменяни панели. Поне от тези дето аз съм виждал (около 35 - 40). Кой е казал че ще взема грозна женица? Ще я избирам да не е *** поне. А на айфон 4с дизайна му е копиран от 3 годишен HTC

35

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, друго си е да си вземеш грозна женица, дето никой не я ще. Ще ти е чисто новичка винаги :))) Между другото сравнението ти е супер неуместно, iPhone-a съм го изтървал 3 пъти и нищо му няма. Неподходящите материали са само по твое мнение, а и между другото ако наистина си МАКЕ, защо всъщност си пиша с теб - ти не си ли българин, който си внушава, че не е. Малко тъпо, А???

34

макита

преди 11 години

Вкус? Ваайй, готин, ти друг телефон освен айфон виждал ли си? Отделен е въпроса колко са издържливи. С тея корпуси от стъкло и алуминий дето кат го духнеш и се пукат? Ами как няма да ти се смея бе пич? То е се едно да се омъжиш за най - красивата и най употребената в селото и да се гордееш с това! Най - скъпото нещо на тоя телефон му е корпуса и той е направен от неподходящи за телефон маериали.

33

Анонимен

преди 11 години

Ще четете, разбира се!!! Някой трябва да ви натика малко вкус в главите, че с вашите китайски играчки работата е зле. Епъл е култ навсякъде по света, тук на почит е чалгата и е разбираемо защо има толкова почитатели на пластмасовите телефони, а хубавото се плюе перманентно.

32

Анонимен

преди 11 години

@28Що не коментираш статията а Епъл бе сайдере? Използваш момента за реклама ли? Само продавачи на айпад ли ги правят тези неща? Или просто трябва да четем за играчките ви ежедневно?

31

Анонимен

преди 11 години

Като почнете да говорите за Епъл и чалга на едно място, ми се гади. Защо в БГ злобата е толкова разпространена? Явно липсата на пари води до изкривяване на много аспекти от психиката на човек.

30

Вагнер

преди 11 години

Честито!Всеки ,който не се подчинява на Световните ТЕРОРИСТИ,е лош!

29

Анонимен

преди 11 години

Откъде накъде ще им продават айпади, бе... Да идат да си купят руски айпад, нали са им съюзници. То руското май се казваше "путпад"...

28

Анонимен

преди 11 години

Ама моля ви се, къде е НападателЕЕ, да дойде и да се изходи компетентно, гръмогласно и дълбокомислено. Моля да ни обясни колко сме прости и нищо не разбираме, а той колко е умен и учЕн.А иначе Апъл са си една лъскава чалга.

27

do 31

преди 11 години

"aме" ето го поредното слабоумно зомби, що така Бе ?

26

Анонимен

преди 11 години

Аме ето го поредния агресивен Андроид, що така бе?

25

сълза и смях

преди 11 години

До 29"Тренд сетъри"???Ти си достатъчно ***, за да не знаеш подходяща фраза на български...

24

Анонимен

преди 11 години

Mickey, фанатизираното ти плюене по Епъл е доста тревожно. *** айде по-спокойно ги приемай нещата. "Оня с поглед в бъдещето" създаваше униклани неща и хората усещаха това щом се докоснат до тях. Приеми, че Епъл имат качествени продукти и са тренд сетъри в i-технологиите. Въпреки всичко никой не те задължава да си ги купуваш. Много нездраво поведение и реакции имаш

23

Mickey

преди 11 години

Подобна бе статята, за китайчето!10 000 човека на година в Китай си продават бъбреците и то не за да държат парите в банка , а за да си купуват разни неща. Какви ли не продукти и услуги! И никой нищо не научава за това по Света. Ама накрая едно кирайче взело, че си купило и айПад(толкова му е бил акъла) с парите и гръмнаха БРЕЙКИНГ НЮЗ по цял Свят : СNN, BBC , вестници , списания , ....Ето това са "иновациите" на оня с "погледа в бъдещето", дето основа сектата "УНИКАЛНА ПОРОДА"

22

Анонимен

преди 11 години

И сега всички които са си купили за 50 лева акции на Епъл започват с рекламата на *** им :) Днес бг дава тон ежедневно. И едва ли Епъл им плащат за рекламата.Не ви ли се повръща от статии които са пуснати само заради наличието на думата Епъл в тях! Ако друга продавачи на друга марка го правят това - нямаше и да го чуете.