29

бай Шано

преди 11 години

пред друга врата трябва да ги оставят тези пари ,за да има ефект ;)

28

Ушево прасе

преди 11 години

Абе те родителите хубаво се опитват да помогнат, ама тия 25 хиляди няма да им стигнат, освен, ако не са само 1-ва вноска. Човека взел милион и половина, а тия се опитват да минат тънко. Не стават така нещата, по- щедри трябва да бъдат, ако искат да стане работата.

27

g

преди 11 години

Da gi be6e ostavil v Bankq

26

Подочул

преди 11 години

Не е мъж, а е жена.Не е с мустаци, а е с брада.И не ги е оставила, ами си ги търси.

25

тАрикат

преди 11 години

до 16 (ако мине насам):Естествено, че не съм тАрикат, момче. Никога не съм бил и никога няма да бъда - ненавиждам тарикатщината. А дребните тарикатчета, ламтящи за "далавера" будят смях и малко презрение в мен.

24

anonimen

преди 11 години

Tova e Diado Koleda

23

аз

преди 11 години

аз пък търся на мен кой да ги остави

22

Раник56

преди 11 години

Този човек е само изпълнител на поръчка . Не е изключено да е заплашен и шантажиран с нещо /най -вероятно със смърт на близък човек / . Подхвърлените пари говорят достатъчно ясно - те го уличават допълнително . Хитрите адвокати ще се облажат отново .Този за ,който е откраднал парите никога няма да излезе на Бял свят . Нито парите ще се появят .

21

mlad6ito

преди 11 години

Браво Жоре имаш стимул да си излежиш 3-4 години, които ще ти дадат. После буквално ще си милионер! Само не знам как ще опазиш близките си от МВР-то, нали не мислите че ей така се е предал?!

20

към 26

преди 11 години

Извинявам се за грешката, - ДО а не от Хилъри Клинтън.

19

хайде, бе

преди 11 години

23, четивото ти е интересно. В общи линии има доста истини.Но по начина, по който е написано, в никакъв случай това не може да бъде официален делови доклад.Преобладава художественото оформление, което ме кара да мисля, че това четиво не е писано от Хилъри Клинтън.Ти имаш ли представа какво нещо е СЕКРЕТЕН ДОКЛАД ДО ЦРУ? Само пълен профан може да ти се върже.

18

анонимен

преди 11 години

А, ако са го принудили?!И са го накарали да мълчи, заплашвайки близките му.Фактът, че досега не е проговорил, ме убеждава все повече, че Георги е жертва!

17

monah681

преди 11 години

Glupavo...sina I ostavil pari,a tya otishla v policiata da gi dade...lujat za godinite...to za ubiistvo davat mnogo pp malko...blufirat..iskat samopriznania))Nyama da se prechupi tui...

16

КАРСТЕН ЯНКЕР

преди 11 години

тоя наистина играе роля и е в някаква схема с шефовете на Инкасо фирмата..

15

brigante

преди 11 години

ако не върне парите - 20г. зандан си е ужас, ама 'що не каже, че са му се обадили непознати и са го заплашили, че ще убият майка му, ако не ги открадне тези пари...примерно де :) сега таз' тъпотия ми щукна:) апък мафиоти ако са му обещали 25000лв , за да извърши обира, то тоз' е е^ахти тъпунгера бушон по веригата:) схеми мно' и може би ще стане ясно, и ще научим к'во е що е:) аз иначе го подкрепям т'ва момче и даже си мислех, че ще изчезне с парите, но т'ва може да стане само ако имаш солиден гръб на перачи на пари и те да ти осигурят коридор и % от сумата...другото е ей го на гледаме го този в зандана...прецакансумата едва ли ще я намерят...

14

:)

преди 11 години

Голяма държава сме, за кражба на пари дават до 20 години, за убийство дават пъти по малко/ако си известен и си признаеш даже няма и да лежиш/.

13

Анонимен

преди 11 години

15, непознавам човек да заспива гладен. И ниокой от вас не може да се оплаква, след като имате компютри и ползвате интернет. Няма как да има гладни.

12

до 10 от 8

преди 11 години

Реакцията ти е напълно неадекватна. Недей така грубо!По никакъв начин не искам да обидя тези изстрадали родители. Напротив!Ако наистина са дали спестяванията си , за да помогнат на сина си, това са честни и почтени хора, вярвящи в доброто, което не съществува.А за Георги от самото начало си мисля, че е жертва, а не обирджия.

11

Анонимен

преди 11 години

14Как се спи спокойно на гладен корем бе човек?

10

Анонимен

преди 11 години

На токата на полицая има сърп и чук :)Иначе жалко за случилото се.Не му трябваше да се почерня на това момче.Да заспиваш спокене, означава, че всичко е наред.