48

11

преди 11 години

Брейй, от тази спокойно ще изкарат две рании мас!

47

ЗАГЛУШИТЕЛ

преди 11 години

И другите партии и сформирования пускат СРС-та срещу герберовата търговия с гласове.

46

Тихомир Томов

преди 11 години

Всички граждани ще бъдат задължени на реверите си да носят символа на своята партия с вграден микрофон - гаранция за спазването на закона . Не се съмнявайте - вижте искрите по паважа след Ф горе на снимката .

45

НФБ

преди 11 години

коалицията между червената партокрация от Бсп и консорциума Герб/Ипон вече е факт1 постигнато е съгласие шпагите да се заровят и заедно да яхнат народа както по тошово време под ръководството на новия вожд стар познайник фюрера дон боко великолепни влезнал в букварчетата на първокласниците от първи клас...

44

до 49

преди 11 години

Ами така ще е защото останалите 50% бюлетини ще се окажат невалидни загубени или бог знае какво :)

43

Рудолф Хес

преди 11 години

Снимката е на мамут и група неандерталци.

42

Анонимен

преди 11 години

Ei xaxaxa vij si lubimeca:DАнонсът на "Здравей, България" беше, че Бойко Борисов ще гостува и ще обяснява дали ще прави или няма да прави коалиция с БСП... вместо да даде някаква яснота на предполагаемите си избиратели и да ги успокои, Бойко задълбава в подробности и обяснява...Do 51=GayТой освен да лъже и да *** друго не може... Какъвто лидера, такива и подръжниците мухахаха!

41

BOIKO

преди 11 години

Mani go toq 51...

40

Анонимен

преди 11 години

Do 51:Xa..da ti imam kefa:)

39

Fuckgerb

преди 11 години

Чак пък да не мигнат;)

38

Анонимен

преди 11 години

Тази дебелата и Цецко за хич ги няма

37

Анонимен

преди 11 години

каква е тая снимка бе

36

Дрън-дрън

преди 11 години

Тия смрадливци се оляха! Особено тия от снимката и шефа им!

35

Анонимен

преди 11 години

СЛОНИЦАТА ФИДОСОВА ЩЕ ВКАРА СВОИТЕ ХОРА ОТ РУСЕ. ИЗБОРНИТЕ УРНИ ЩЕ СА В СЛАДКАРНИЦИТЕ.КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ ГЕРБ, НАРОДА ЩЕ ИМ БИЕ ДУСПАТА НА ФИНАЛА.

34

до 39

преди 11 години

23, четивото ти е интересно. В общи линии има доста истини.Но по начина, по който е написано, в никакъв случай това не може да бъде официален делови доклад.Преобладава художественото оформление, което ме кара да мисля, че това четиво не е писано до Хилъри Клинтън.Ти имаш ли представа какво нещо е СЕКРЕТЕН ДОКЛАД ДО ЦРУ?

33

mashinacii

преди 11 години

доста хитър и заблуждаващ ход; обикновено машинациите стават след изборния ден, с подмяна на основни протоколи с фалишиви/наречени служебни/, които променят автоматично вота с няколко десетки хиляди гласа; дори българския съд признава служебните протоколи за нормални;време е след 25 години експерименти, да се проведат за пръв път едни реални, нормални избори, а не машинации и лъжи; лошото е, че това зависи от инициативата на хората, а не от политиците.

32

до 43

преди 11 години

Така е , положението е неприятно, но не бих го нарекъл отчайващо. Все пак това е България и хората тук дават 3 и 4 ти шанс. Абе не се отказват да те избират докато не ти уври акъла и да спреш да правиш магарии и далавери.

31

Киро

преди 11 години

Тотев учеше младите как се купуват гласове на избори и го направиха кмет на Пловдив!Сега явно се търсят нови Калинки със СРС :)))

30

Р.Овч.

преди 11 години

Тея от герп са гола вода, добре че имаме хамав електорат който се възмущава най-вече от 6-те апартамента на Цеко и не осъзнава че това са има няма 1млн лв. Ами че това са джобни пари за мен и моите колеги другари, ама айде нейсе дерзайте да ги свалим тези от властта, че вече работим на загуба далеч от еврофондовете.

29

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Сливенската партийна организация на БСП е силно възмутена от тоя закон...