160

възмутен

преди 11 години

Погледнете това:"След като гражданите имат пари за кола или имущество, трябва да имат и за здравни осигуровки. Така днес здравният министър Десислава Атанасова мотивира пред журналисти подготвяните поправките в закона за здравното осигуряване, които предвиждат гражданите да могат да сключват сделки с движимо и недвижимо имущество само срещу платени здравни осигуровски. Проектозаконът вчера беше приет на първо четене от парламента."Това е отврат! Гнусно, по манталитета на мутрите! Това вече минава всякакви граници! Ало-о-о, кикимората да не държи сметка на хората какво имат и какво нямат, ами да си прочете законите и конституцията! Тези съвсем вече взеха по мутренски да събират приходите в държавата, без никаква работа чрез непосилни глоби, измислени такси всякакви, сега и погазване на конституционните ни права.... Това е самоуправство! Тази да си взима дърмите и да се разкара веднага!

159

Анонимен

преди 11 години

Тия нормални ли са? Де Конституционен съд, де!

158

Томас

преди 11 години

гласуваш за гроб - не можеш да купуваш или продаваш кола или жилище - тия *** скоро ще направят това, за което Бог предупреди хората още преди 2000 години Откровение 13:16-1716 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.Ще направят така, че тоя, който няма белега на звяра на челото си или дясната ръка да не може да купува или продава - дори и храна. Тия номера с колите са само началото

157

Анонимен

преди 11 години

който не си е платил здравните, да не гласува на изборите!

156

Анонимен

преди 11 години

абе пробват - ако минеконституционния съд няма как да го пусне това, омбудсмана - същоще се залее съда в страсбург с дела от дискриминационен характер, от българи по тоя закон (ако стане закон изобщо)

155

Quo Vadis

преди 11 години

:) Да ви е честито управлението на ГЕРБ. Да сте живи и здрави да работите като животни за да плащате за бонусите на тея от здравната каса. Скоро очаквам да започнат да ползват агенции за събирания на вземанията като останалите бирници. Помнете и после пак идете и гласувайте за тях. Или просто не ходете - ще им е още по-лесно.

154

Смело, по герберски!

преди 11 години

Още по-твърдо да се пипа - нямаш ли здравна осигуровка , губиш правото си да ровиш в ***! Яда ви видя тогава!

153

възмутен

преди 11 години

Това е рекет бе! Откъде накъде ще ми забранят да си продавам собствеността. Върху тази собственост имам задължение към държавата в рамките на нейните данъци. Какво общо има здравното осигуряване към имота или колата ми! Хайде гледайте си работата. Само да имам някакви пречки за такава сделка, ще съдя държавата до дупка за пропуснати ползи. Писна ми да се упражнява рекет вече три години, а ние като овце седим и само се кахърим по форумите!

152

Анонимен

преди 11 години

Близо 50 млн. лева от здравните ни вноски са потънали и не се знае за какво са похарчени.Скандалното признание направи здравният министър Десислава Атанасова. Парите са дошли от Здравната каса в бюджета на нейното ведомство.Сумата е постъпила през първата половина на тази година, като средно на месец влизат по 8 млн.лв.

151

Анонимен

преди 11 години

Не плащам зравни осигуровки, никога и нито стотинка и няма и да плащам! Не желая с парите ми да лекуват *** ,а аз пак да давам на ръка. Не ми харесва всичко да е в един кюп ,от който си плащат бонуси и премии. Не искам да чакам с месеци за направление ,когато имам нужда от спешно лечение.така организираната здравна каса става само за кражби от определени хора и нямам намерение да участвам ,за да си пълни някой джоба!

150

Томас

преди 11 години

Другия път пак гласувайте за гроб - тикви с тикви такива. Питам аз какво става с моите здравни вноски, които са плащани до сега? (от известно време се отказах да ги плащам). Питам аз какво става с вноските, които са ми удържали за пенсия - какво става с вноските на родителите ми.Айде няма нужда с моите пари да хрантутите хасанчета - всеки да си знае какво е платил и какво е ползвал - когато спрете да крадете ще плащам здравни вноски - ако и налудничавата ви идея да не може човек да си изкарва лична карта ако не е платил здравни вноски приложите - и лична карта няма да си вадя.

149

сделка или не

преди 11 години

Стига вече с тези навици от социализма и солидарно комунистически рецидиви ! Трябва всеки българин да си се грижи сам за здравето като спестява и си плаща когато трябва, както за всичко останало и да си направи сметката, дали може да доживее и иска ли да получава пенсия плащайки си лично индивидуално за себе си осигурителните вноски! За спешните операции и по скъпи здравни профилактики,всеки има собственост и някакво имущество което да заложи или ипотекира за да получи спешен заем за лечение !

148

Кире

преди 11 години

добре, кажете ми не ни ли управляват ***? Толкова по-гъвкави начини има да се стимулират хората да си плащат здравните осигуровки, те решили да ни ограничат правото на собственост..И СЕГА КАКВО ИЗЛИЗА - БЕЗРАБОТЕН СЪМ ЗАРАДИ МАЛУМИЕТО НА ГЕРБ,КОИТО 3 ГОДИНИ СЕ ЧУДЕХА КАКВО ДА ПРАВЯТ - РЕЗУЛТАТ 400 000 НОВИ БЕЗРАБОТНИ И СЕГА НЯМАМ СРЕДСТВА ДА СИ ПЛАЩАМ ПО 30 ЛВ НА МЕСЕЦ ЗА ЗДРАВНИ, И СЛЕДВА - СТАВАМ БЕЗПРАВЕН РОБ НА ПАРТИЯ ГРОБ!!!

147

Макс

преди 11 години

Поредния рекет срещу безработните които едва свьрзват двата края .

146

dp

преди 11 години

Е ако това мине всеки свестен човек вече (ако са останали....) ще си замине.Какви осигуровки ще показвам при покупко-продажби бе, вие акълимате ли. А клетва за вярност преди всяко хранене няма ли да узаконите.Не съм вече млад но пак ще трябва да стягам куфарите ако това мине.

145

11 минуса

преди 11 години

На всеки изказал се срещу ГРОБ се слагат 11 минуса като начало, за д ас езамислят останалите!

144

Анонимен

преди 11 години

плащат хората, всичко плащат.за покупка за продажба, за осугуровки, за лични документи със (*** )занак, каточели старите не бяха хубави, парно плащаме дори да са разкачени тръбите,тока плащтаме, бензина плащаме без да се дърпаме, за номера на автомобил, а някои държави от европа си карат с 3 вида разли4ни валидни номера, без да ги задължава някои да ги сменят, ама ние плащаме за вси4ко без да питаме, нали така ни нау4иха от преди, ама сме ОВЦЕ , стадо бе...няма да се събудим никога..будали ..

143

anonimen

преди 11 години

Zapocva iako e.....e na Balgarskiat Narod,principa e sled men i potop,i sledvasta stapka danak vazduh,zastoto dishate

142

Me

преди 11 години

Тези кратуни съвсем изкукурихага..в БГ по конституция собствеността е неприкосновена и не може току така щото си си бърсал дупето примерно с тоалетна хартия на гербрер4ета, да ти пречат да се разпореждаш с нея.

141

рачко

преди 11 години

Да приемат закон за доброволно осигуряване. Искаш личен лекар и безплатно уморяване плащаш осигуровки. Не плащаш - избираш къде и кой да те лекува и си плащаш съобразно категорията на болничното заведение. В голяма част по света е така