154

jk

преди 11 години

Търговията с царевица на плажа си върви с пълна пара.Поне в Равда е така.Така че това е само поредния рекламен трик на Найденов - много приказки и нищо насреща

153

Анонимен

преди 11 години

Погнаха ***, щото ония не ги е страх да се гаврят с политиците ни. Оставете забавлението на народа!

152

за правописа

преди 11 години

Едно уточнение: Никога, ама никога не съм имал проблеми при четенето на англоезични сайтове, като: Ройтерс, BBC, CNN и много други.Там, ако става въпрос за Горбачов, го пишат: "Gorbachev". Когато става въпрос за перестройка, я пишат: "perestroyka". В българските сайтове всеки пише както му дойде: "О, неразумни и yurode! Poradi chto се срамиш да се наречеш Bulgarian?"

151

гольо

преди 11 години

и как ша прати инспекторка с 500лв.заплата да глоби зарад *** консиционера дет врата му се е разтегнал от златни ланци ,а...

150

Анонимен

преди 11 години

вчера бях на плаж и в морето плуваха даже и дамски превръзки ----чистота ина брега и във водата

149

Анонимен

преди 11 години

българия -европейска дестинация -ха ха ха ха

148

Анонимен

преди 11 години

ненормална работа

147

Анонимен

преди 11 години

абе едно време как имаше ицаревица ама имаше и много народ

146

Анонимен

преди 11 години

всичко оправиха че стигнаха до царевицата ......ми то няма хора по плажовете хората нямат пари за море

145

Анонимен

преди 11 години

Ами, че то верените царевици остатаха единствената българска стока по марето и този министър-баш европеец, реши, че точно тя му разваля имиджа...!

144

kkk

преди 11 години

Имам чувтвото че министър Найденов е иззел функциите на РИОСВ ( ХЕИ) и се занимава с незначителни неща. Отдавна трябваше да е излязъл със стратегия за развитие на селското стопанство в БГ, да предложи програма за стимулиране на родното производство и да намери начин да стопира прилива на калпави турски , македонски и всякакви други зеленчуци и месо.Държавните земи пустеят безстопанствени вместо да се дадат под аренда на хора които искат да правят земеделие но нямат земя и средства,пълна трагедия

143

Костов

преди 11 години

До 50: Ех, *** работа значи! Забранява се разносната търговия по плажната ивица, не се забранява продажбата на варена царевица, семки, гевреци и всичко останало което изреждаш по принцип.Чети преди да започнеш да пишеш.Проблемът явно е, че освен да го прочетеш, трябва и да го разбереш.

142

Българин

преди 11 години

166 ти четеш ли какво съм написал ????ДА СЕ РЕГЛАМЕНТИРА - тоест да има санитарен контрол и да плащат данъци.

141

викат ми кукуруса

преди 11 години

Не си прав министер Найденоф.Вече саревицата я варим не във железен варел а в лъскаф казан който краднах от един стол за ядене.Вече внимаваме за хигиената.Само един път малкото сиганче се изпикало в казана с саревицата.По късно научих като продадах саревицата.Повече няма да се случи.Като сваря саревицата я цлагам под леглото да изтине.Под контрол е .

140

башмайстора

преди 11 години

точно така трябва.да не ми се пречкат,аз съм крупен продавач на айран .три кубика на ден на плажа .по 2 лева.това е далавера

139

АЛИ

преди 11 години

Фандъкова да ходи в Турция

138

Анонимен

преди 11 години

Фъндъкова е разрешила строеж на ислямски духовен център с джамия, общежитие, магазини в Малинова долина! Честито потурчване!

137

ЦЦ калинка

преди 11 години

Земеделският министър Мирослав Найденов лично щял да продава царевица по плажа след като ББ го изгони от министерството

136

Българин

преди 11 години

Защо просто не регламентират тая дейност и не въведат ред и контрол, вместо да забраняват ??? Явно според ГРОБ *** трябва да работи само безработен, самотна майка на 10 чаавета или крадец, а ако се опита да си изкарва хляба по честен или що годе честен начин - *** трябва да бъде преследван безмилостно.

135

Анонимен

преди 11 години

Vun chernilkite