17

do 17

преди 11 години

Опитвам се да иронизирам бе смешен много ясно, че трябва да лежи до живот убиеца мръсен, а за Жоро той просто е ограбил най големите крадци, но забелязвате ли как един човешки живот е някак си нещо нищожно, а пак там ееехехех милион и половина за това задържане и така на татък. Нещо нещата почват да загрубяват в България.

16

x

преди 11 години

Значи момчето само дето е убило чичо си така, че няма му нищо, не е направило нищо да го пускат. Обаче Жоро Милионера леле. 600 години да му лепнаат *** с мръсниците най тежките мерки да вземат даже и семейството му с дето му в затвора при най-строгия режим та това си е Длъжностно нарушение ***. 10 поколения негови да лежат в затвора и да помнят, че началото е дал прадядо им с неговото горе долу административно нарушение

15

до 14

преди 11 години

Ти провери ли кой за кой е хвърлил?

14

до 7

преди 11 години

Абе турците имат доста голям принос с това ДПС, в нашта община където то е на власт цари голяма простотия, шуробаджанщина и мързел

13

asd

преди 11 години

Нападателят е криминално проявен, арестуван е за 24 часа .. i posle kwo na svoboda , ebaxti parodiqta e taq darjava..........

12

Мамантос

преди 11 години

Бог да прости!Да пази Господ!

11

Асенчо

преди 11 години

Абе вие българите хептен откачихте бе ,как е възможно човек да убие чичото си ?! Аз за родата си душата си давам ,а не да убивам бърчед ,чичо или въйчо ! Вие се уляхте бе ,то затова навремето за 5 жълтици брат брата е предавал на турците ! В кратуните ви все пари и имоти се въртят !

10

просто българин

преди 11 години

Като чета коментарите и ме обзема ужас. Ужас, че можем да станем, като някои страни с етническо напрежение...И се сещам за един наш цар Борис 3-ти..неговата съпруга много мразела етносите..и заповядала на царя един ден да заколи всички друговерци. Царят излязъл в градината и насякъл всички цветя, които царицата обичала. На въпроса:За какво? Той отвърнал: Твоята градина беше хубава с розите, нарцисите,невена и много други. По същият начин, тази земя е красива с различните си религии..

9

до тъпунгера 3

преди 11 години

Ами това не е новина ,както и твоят коментар не е изненада за критичното ментално състояние на повечето българи ! Щом искаш да четеш книги написани от *** ,прочети книгите на доц. Чапразов ,или ако имаш малко мозък научи немски и прочети някоя книга на проф. Чирков !

8

до 7

преди 11 години

не бе ,аз скоро научих ,че чалгата била виновна за всички престъпления и за мизерията и за икономическият упадък на страната ! ах тази чалга !

7

_Ястреб_

преди 11 години

За всичката проЗтотия в бантустана са виновни ***, или турците, или канадците, или марсианците.... но не и българите! No way!!! ;-))

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Е СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ "ВЗЕМЕ" ИМОТА !

5

жалко

преди 11 години

Жалкото е, че не само *** се колят..а все по- вече и българите издивяваме от безпаричието. Има много убити от българи..погледнете малко статистиката преди да съдете. Тази мизерия пречи на всички, не само на малцинствата, които са свикнали и без това с нея. Бъдете живи и здрави и не се колете за имоти..не си струва. В отвъдното никой, нищо не носи..освен своите добродетели и грехове, които е вършил тук.

4

Анонимен

преди 11 години

те там май са само канадци...

3

Аз

преди 11 години

От кога фактът, че *** е убил друг *** е новина !? Ще е когато някой от тях седне и напише книга например...

2

Анонимен

преди 11 години

Мангауууууууууууууууууу

1

мим

преди 11 години

Ежедневие в България!!!