18

До 19

преди 11 години

Къв комунизъм в испания те гони ве :D А иначе тия спасителни пакети са с цел да им остане все пак някаква икономика, за да могат с нещо да платят заемите. Ако ги оставят да се сринат, няма нищо да могат да си пиберат - за това им помагат. Това е все едно умиращ да го държиш на изкуствено дишане със скъпи медикаменти, надявайки се той да оцелее и после да успее да си плати за лечението.

17

BG-681

преди 11 години

Нека получават пари за да работят нашите *** българи емигранти че ако се върнат обратно ще гладуваме всички заедно!

16

19

преди 11 години

Вземи прочети досега колко милиарда дългове "опростиха" на Гърция и после разправяй, че "И внуците и правнуците им ще изплащат тези заеми". Заемите се изплащат от такива *** като нас българите, белите хора намират начини да си живеят на чужд гръб.Докато в БГ населението масово мизерства, гърците И СЕГА са ОК. И сега по хотелите в Гърция е пълно с българки слугини, работещи за 500 евро !

15

Анонимен

преди 11 години

Абе хора какви подаръци, какви чудесии?! И внуците и правнуците им ще изплащат тези заеми. Лошото е, че като цяло в развитието си България върви по стъпките на Испания. На тях са им трябвали повече от 30 години, за да се съвземат от комунизма.

14

До 9

преди 11 години

Предишните правителства оставяха след себе си резерв, без да взимат нови заеми. Сегашните "капацитети" не стига, че опоскаха резерва, сложиха ръка на сребърния фонд, ошушкаха здравната каса и са готови да взимат заеми. На това ли му казваш супер управление?

13

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ, ТОВА ГЪРЦИТЕ И ИСПАНЦИТЕ МНОГО ПРОСТИ БИЛИ БЕ - ДА ПОЛУЧАВАТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ! ЩО НЕ ПИТАХТЕ ДЯНКОВ ПРЕДИ ТОВЕ БЕ !

12

ДО 9

преди 11 години

Изобщо не си наясно с нещата. Комунистите крадат, но са по-образовани и дори те са по-добри ръководители от сбирщината ГЕРБ. В редиците на ГЕРБ са се строили Калинка, милиционер, Калинка, милиционер. Мразя *** и съм гласувал винаги за истинската десница на България, но истината е, че дори крадливите *** управляват по-добре от ГЕРБ. Засега ГЕРБ печелят наградата "Най-некадърно управление след 1989 г."

11

Нашите дупедавци

преди 11 години

И в Гърция, и в Испания е пълно с българи, които вършат мръсната работа. И в Гърция, и в Испания доходите са 5-10 пъти по-високи от тези в БГ. Е, честно ли е, тези две държави да получават подаръци, а България да тъне в мизерия ??? Май разликата е в политическата класа. Нашите дупедавци са в стойка партер 24/7, а гърците, испанците и т.н. отстояват интересите на държавата !

10

Анонимен

преди 11 години

Мързеливите взимат заеми - и в Гърция и Испания е пълно с хора, които не искат да работят и чакат на помощи. А вие, вместо да "завиждате", щото то хич не си е за завиждане, работете! Труда е двигател на икономиката, не заема.

9

До 9

преди 11 години

Не си прав. От 97-*** до сега нито едно правителство не е нарушило финансовата дисциплина - най-вече заради валутния борд и МВФ. Даже по време на тройната коалиция, финансовата политика беше най-стегната. По принцип не съм привърженик на социалистическата политика, която реално през последния мандат на БСП въобще не беше такава. имам доста добри познания в областта на икономиката и мога да ти кажа, че предишното правителство имаше много по-добри експерти. И това е напълно безпристрастно мнение.

8

анонимен

преди 11 години

че ние сме зле зле сме..но че нещата в Испания тепърва предстоят..виждам че на много им се прави майтап още...на времето всичко се изнесе на там..интересно как ще се върнат..нали няма келепир вече там

7

130

преди 11 години

Едва ли положението в идпания е по-зле от товау нас, но за тях и за Гърците и за всички има помощи и заеми /за да живеят човешси- вкл. да имат човешси заплати/ Само за БГ няма нито помощи- нито заеми, защото ние сме ОК- със заплатите си от по 130 евро! Мисля, че и Испания нямаше да иска заем, ако заплатите на народ им бяха като нашите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

eto

преди 11 години

Ето какво ще стане,Бойко ще падне от власт ще дойде пак тройната коалиция ще вдигне доходите на хората да се покаже вижте не можем,и така 1 година и после ще ревнат да им дават заеми че да спасят полужението и какво става ние ще плащаме заемите който ще вземат.Може да е всякакав Бойко ама не е ревнал да взема заеми от европа,а сега Гърци и Ипснци ще исплащат заемите години напред.

5

Анонимен

преди 11 години

Банките ще ги спасяват за сметка на обикновените испанци. Евала. Хората ще връщат помощта, докато дебелогъзите банкери ще си взимат ненормално високите заплати и бонуси.

4

Митко

преди 11 години

"Финансовата помощ" не е безвъзмездна помощ, а кредит с неприятна лихва, който трябва да се връща. Не мога да се радвам на човек, който е взел "помощ от приятел" от JetCredit, за да си погаси друг заем.

3

145464164164116

преди 11 години

Ние сме къде къде пред Испания, Ирландия, Италия Гърция и т.н.С Бойко дръпнахме много, само да не вземе да падне че какво ще правим

2

Анонимен

преди 11 години

Испания и Гърция получават, а на "цветуща" и "просперираща" България се обещава.

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

До 1-ви: Бойко не е...виновен,но може да ги...оправи,когато оправи първо...нас.