666

Дедо Шишарко

преди 11 години

Искате ли магистрали?Искате ли евросубсидии,които да връщате после?Искате ли неподкупни съдии и обективно праворазаване?Искате ли геноцид над Българите ?Искате ли високи пенсии и заплати от Дянков и сие?Гласувайте и подкрепете с вота си отново ГЕРБ на новите избори!!!!!!!Пък тогава се питайте-къде е България?

665

ГРОБ

преди 11 години

За Бога братя спасете България от този...

664

IQ146

преди 11 години

"Какво ми харесва в... Дянков?" Отговор на политически въпрос! Оставям без последствие воплите на *** комуноиди, на които Дянков рита копанката. Най-добрият е, защото е първия министър в най-новата ни история, който обвързва ХАРЧЕНЕТО на парите от бюджета с целите на самия бюджет и дали има пари в същия. Досега наблюдаваме трескаво суетене на овластените при досега с народните пари и освен КРАЖБИ друго не сме наблюдавали. Харесва ми, че казва - ще го уволня, ако не увеличи приходите. Харесва ми, че се хвали с това, че митниците са със 700 млн +, а не с това, колко са откраднали от митниците. Не случайно най мръснишките и подли атаки са срещу него! Долните КРАДЦИ разбират, че махнат ли го, КРАЖБАТА няма да може да бъде препятствана от не дотам интелигентния Борисов.

663

мм

преди 11 години

хер флик, и хитлер искаше да властва вечо-не успя, ти къде се напъваш.България е наша и не си я даваме на еничари като теб. Силата не е на викачите, а на правачите

662

мама не дава

преди 11 години

може, ама в друг живот-сега немам нерви

661

Българин

преди 11 години

За втори мандат ламтят най-големите крадци и мошеници, които само за 3 години управление се орезилиха повече, отколкото БСП и ДПС сумарно за годините на т.нар. 'преход'. ГЕРБ се оказаха по-голяма мафия и циганолюбци дори от БСП. Както и по-големи турски *** дори от ДПС (сам Борисов си го призна). Бедна, бедна Българийо, какви ли злини още те очакват.....

660

ринго

преди 11 години

нещастно лълчиво ...нищо не спечелихме с вашето управление дори един не можахте да напъхате в затвора от известните крадци на едро.*** с ваште мераци само напрежение докарахте в държавата само фуклявщина и пози от *** *** Боко и палячото Цецо.Реално сме много по зле от преди като не мажахте да гепите гепачите взехте по пет кожи да смъквате от обикновения човек.Твърдо против втори мандат на некадърниците от боковата клика

659

метлата

преди 11 години

Айде дано, дано, дано Българио да се събудиш и да видиш, че от всички досегашни в момента имаме най-мръсното, жалко, престъпно, уродливо-гнусно псевдоправителство, трупащо милиарди на наш гръб. Смърт за всички тях!

658

христоско славов

преди 11 години

NO MERSY

657

Анонимен

преди 11 години

имаш мандат ,да си ходиш там от където си дошъл и вземо и тиквата с теб,че харода вече не издържа от *** - министри

656

споко

преди 11 години

бъди спокоен МБМД ще ви дадат втори мандат

655

Димитър

преди 11 години

Току що прочетох ,че тоя на снимката,чрез хората на герб в парламента е прокарал закон,кайто гласи ,перафразирам-Който не се плаща здравните осигуровки да няма право да продава имущество и автомобили...Тъй като имам близък в чужбина попитох преди години, защо да плаща осигуровки в България като се осигурява другаде ,а и тук никога не е получавал здравна помощ.,,У нас е така,ще плаща и тук и там осигуровки''ми отговориха ,,компетентно''.Искам да знам тия лу.и ли са или аз наистина полудявам.

654

Анонимен

преди 11 години

Hora samo revoliuciata shte promeni durjavata ni, triabva da se proee upravlenska kruv che da se usetqt tiq izednici

653

Анонимен

преди 11 години

Гледайте канал едно.Смях, смях, смях.Тежката артилерия на герб мънка и се излага.Баси здравната министърка.Ама то да беше само тя такава.Ужас!

652

нквд

преди 11 години

криСТАЛИНа. Култ към личността на боко

651

НЕ на геноцида

преди 11 години

Тези не са у ред, или по-точно тези които пуснат глас за тях не са у ред.Еййй хора, огледайте се как живеете в последните три години.Това полицейско управление е ГЕНОЦИД за нацията.Кьорави ли сте какво се случва с вас, с живота ви, с цените на ток, горива, газ, лекарства, хляб.....Нима ще допуснем тази подигравка да продължи?

650

Анонимен

преди 11 години

Идва Септември,а може и 9-септември..)))

649

митева

преди 11 години

Сакън .... дори са предостатъчни.

648

Блин

преди 11 години

Ну,что ??? Етот пидер в очках охуел что ли???

647

да ама не

преди 11 години

колко енегия се губи нахалост-къде са тоягите?