180

Анонимен

преди 11 години

***!

179

777

преди 11 години

Подобни бяха събитията и в бивша Югославия. Не че преди намесата отвън не беше ужасно, но най-жестоките престъпления се извършиха, докато присъстваха мироопазващите сили. Всичко, което правеха те, беше да не позволяват на населението да се защитава от криминално- и военнопрестъпниците. При техен надзор стана клането в Сребреница. Да не говорим за масовото разрушаване на църквите в Косово: оцелели през векове турско владичество, те бяха поругани и унишожени под зорката стража на западноевропейци.

178

БАЧКАТОР

преди 11 години

Айде айде ,208 не ни ги защитавай толкова мюсюлманите, знаем ги що за стока са.

177

Анонимен

преди 11 години

Явно има заповед за изостряне на конфронтацията между ислям и христянство. С тази цел се облъчват с подходящите "новини" определени държави. Вероятно еврейската пропаганда ни натяга заради Турция. Турците решиха да вземат независимост от евреите и последваха неприятни сблъсъци. За това в момента българите ни подработват тънко и от далеч, за да ни настроят срещу турците по ислямска линия. Така се поставят основите на Разделяй и владей по още една линия. Това не отговаря на Българските интереси.

176

Анонимен

преди 11 години

Това е откровен театър за пари. Само преди месеци имаше съобщение за пребита жена с тояги в Саудитска Арабия. Не видяхме никой да се възмущава, да иска да ги напада. Това се случва в Кувейт, Катар. Но никоя медия не си позволява да им търси сметка. А защо ли. Вероятно защото са верните пудели на САЩ и Израел. Споменатите държави са гнездото на радикалния ислям със всичките му извращения. Тук се търсят други цели. Да се набере финансов фонд от всички, който после ще се източи към САЩ.

175

еееее

преди 11 години

А женените мъже ,които изневеряват някой съди ли ги изобщо ?! Който не иска да му изневеряват , да не се жени ! Жените също са хора и също изпитват желание да правят секс с други мъже ! Един мъж ако е умен ще предложи на жена си да правят секс заедно с други семейства и така ще избегне риска да бъде лъган и унижаван,така и двамата ще са удовлетворени !Егоистите и ревнивците винаги биват лъгани !УМ УМУВА ,УМ ЦАРУВА ,УМ ПАТКИ ПАСЕ !!!

174

Анонимен

преди 11 години

Да би мирна седяла- не би чудо видяла.

173

ret

преди 11 години

дива индия имаше някога такъв израз рррллл

172

Анонимен

преди 11 години

Радвам се, че глобализацията все още не е извратила нравите на някои места от планетата.Я спретнете там гейпарад.

171

Анонимен

преди 11 години

Е тия талибани сега настъпват към нашите граници и кандидатстват за българско гражданство. После Европа им е в кърпа вързана. Ето защо е крайно наложително да се ликвидират всички "гета" - местата, където тия "емигранти" могат да се укрият

170

Анонимен

преди 11 години

до 197 .Ако почнем от националните интереси първо шут отзад на колонизаторите в чужди държави.

169

ГРЕШЕН КОД

преди 11 години

DNES.BG - ЖАЛКИ НЕЩАСТНИЦИ! :)ИСКАТЕ ПОВЕЧКО ИМПРЕСИИ ЗА ПРЕД РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ ЛИ?..ИЛИ СТЕ ПРОСТО НЕКАДЪРНИ?ВСЕКИ ТРЕТИ ОПИТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА КОМЕНТАР - ГРЕШЕН КОД! - ХАЙДЕ ПРЕЗАРЕЖДАЙ СТРАНИЦАТА - НОВА ИМПРЕСИЯ! РЕКЛАМОДАТЕЛЯ ДА СЕ ЛЪЖЕ ЧЕ ВИ СЕ ПОСЕЩАВА ЖАЛКОТО САЙТЧЕ С КРАДЕНИ НЕЩИЦА ОТ YAHOO и YOUTUBE!....***! :)

168

do 192

преди 11 години

goljam smjah :))), sam si otgovarja 4oveka

167

до 193

преди 11 години

...Библията била писана от евреи за евреи...:) ...- Е много си кух бате! :)

166

афганистанец

преди 11 години

179 и льольото от 184(не 189)

165

афганистанец

преди 11 години

Да бе Ал 179 и 189,що да се наливат милиарди там,абе те и в С.Арабия правят подобни,но нали са съюзници та медията няма да прогърми.Жалко за жената,сгрешила,а за останалите диваци дето живеят в 13 век,поне има надежда да се цивилизоват а вие двамата комплексари нямате надежда за нищо защото сте в цивилизация ,а резутат-нанай!Льольо,пари се наливат за стратегическото положение,ако клекнат ще станат "добрички"като саудитците,които не дават на жените и кола да карат.

164

SS-Totenkopf

преди 11 години

до 190 : Османе,ти *** ли си или просто си решил да се излагаш тука ??!! Ти не знаеш ли,че Библията е писана от евреи и за евреи ?? Дали съвременните християни ги спазват тия простотии?? Не ! За разлика от дивите мюсулмани-фанатици и *** !!!

163

do osman

преди 11 години

ти сам ли си пишеш сами ли си отговаряш?

162

осман

преди 11 години

Исус Христос:ЛУКА 14:26 ако някой дохожда при Мене, и не намрази баща си и майка си, жена си и децата си, братята и сестрите си, та дори и самия си живот, той не може да бъде Мой ученикВ Библията, книгата Изход, пише следното: око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога Който удари баща си или майка си непременно да се умъртви Който хули баща си или майка си непременно да се умъртви. Как виждате прилагането на това в днешно време? Да отречем ли тези пасажи от Библията? Как обаче ще обясниш на тях спорните пасажи от Библията, които са трудни за разбиране и от големи хора: Исус Навин 6:21 И обрекоха на изтребване с острието на меча всичко в града: мъже и жени, млади и стари, ***, овци и осли. Летописи 21:14 И така, Господ прати мор върху Израел; и паднаха седемдесет хиляди мъже от Израел. Псалми 137:8-9: Дъще вавилонска, която ще бъдеш опустошена,блазе на онзи, който ти въздаде за всичко, което си ни сторила! Блазе на онзи, който хване и разбие о камъкмалките ти деца! Подобни цитати звучат страшно! Не бива да считаме, че нашите деца са глупави, че четейки Библията

161

Анонимен

преди 11 години

Отървала се е жената,вместо да и се изреждат непрекъснато гадовете от "семейството" -бременна,преди раждане,веднага след раждане,всички и по-всяко време, до 20 и повече пъти в денонощието,където и когато им кефне, дори при животните го няма това ..и за капак прелюбодействала ?!?!