140

Анонимен

преди 11 години

Този със сигурност е ***, другите етноси в България не крадат!!!

139

До 151

преди 11 години

В банките в чужбина въпросните бонуси и доста по-големи заплати на служителите се взимат без да има толкова висока лихва върху кредитите.. Така, че на тези пари може да е гледа и като на част от разликата между печалбата на нормална банка и обирджийска банка (каквито са повечето български банки за съжаление)

138

много кражби бееее

преди 11 години

кражба на един инкасо охранител,кражби на прехода,кражби от и на политици,ромски кражби и грабежи,кражби на ДДС от фирми,кражби,кражби и само кражби,ИЗВОД:1. явно има какво да се краде2.явно има от кого да се краде3.явно има кой безнааказано да краде4.явно няма никакъв контрол за да се краде5.явно няма закони, щом така се краде6.явно едни могат да крадат, а други могат да крадат - но ги хващат, сиреч, немоогат да крадат, демек, те не трябва да крадат7.за един/едни ще има присъди,а за друг

137

Анонимен

преди 11 години

Не толерирам подобно деяние. Не се възхищавам на такива ***, защото тази кражба в известен смисъл е и на моя и на Ваш гръб. Тези пари са заплатите на служителите на фирмата Х, а управителя на фирмата Х ще лиши служителите си от бонуси и други допълнителни плащания за месеци напред.

136

До GMC

преди 11 години

На фона на ставащото в България не би трябвало да се очудваме , че някой от нас са готови да адмирират подобни действия ! Всеки краде ,лъже ,участво в най-различни схеми и далавери , като за последно . Държавата ни цака от всякъде и с всичко - най-вече с цени на едро,дребно и средно ,хората са озлобени , отвратени и омерзени! Така , че лично мен това не ме очудва !

135

ФАКти

преди 11 години

Осъждането на този макар и нелицеприятен за някои човечец, на фона на БЕЗКОНЕЧНИТЕ кражби през последните две десетилетия, ръководени от шепа хора, би могло да се счита за началото на революция. ДА! Но не и в България!

134

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се отнеме лиценза на въпросната фирма, от която са откраднати парите, ако не се лъжа от същата фирма преди месеци откраднаха 2 милиона край Севлиево....логичното обяснение е, че фирмата не работи професионално, или сами си организират обири.

133

GMC

преди 11 години

От повечето коментари ме хваща страх за бъдещето на България.Излиза че кражбата е ОК стига да не те хванат.Тогава разбирам, че възмущението към крадливи политици, магистрати и др. не е всъщност възмущение, а завист - "ех защо не мога да съм на тяхно място".Банките били крадци.Може и да са, ама някой насила ли ви кара да взимате кредити за ненужни неща.Че съседа си купил плазма, а братчеда нова кола - дай сега едно кредитче, та да не сме по-назад.Както Левски е написал - "НАРОДЕ !!!"

132

Гошо

преди 11 години

Този човек защо се прави на герой?! Първо изкара една седмица и се предаде, а сега мълчи къде е скрил откраднатите пари. Дайте го една седмица на *** от Софийския затвор да му се "порадват", след което ще разкаже и майчиното си мляко!

131

Анонимен

преди 11 години

Българите имат странни разбирания: радват се на мафиотите и измамниците и ги оневиняват, че крадат, мамят и убиват, тъй като уж станали престъпници от мизерия? Същевременно за хората пострадали от престъпления, извършени от същите мафиоти и измамници, българите казват, че са виновни, защото са доверчиви? А от публикуваните в пресата и ТВ снимки е видно, че този обирджия е имал многократно повече възможности от повечето българи, които с неговите доходи изхранват семейство и гледат деца.

130

Макето

преди 11 години

Ей кадливио кат си краднал барем да си ги изкръкал и не да пелтечиш ся кат женска ами да кажеш кат маж убаво сън направил украднал съм от крадците ся ке лежим.

129

Анонимен

преди 11 години

До 152Не говори глупости!Като му гледам купонджийските снимки във Фейсбук,голяма "мизерия" ще да е било!Пожелавам всекиму такава "мизерия".

128

Анонимен

преди 11 години

Ne vqrvam banknotite da ne sa opisani.

127

Джо

преди 11 години

до Тулски 148Абе ***, ти ако знаеше "за какво става въпрос", нямаше да говориш за "извращения с дъщерички". Радвай се, че досега не си попадал на истински корави ко*елета, щото ако беше попадал, щеше да говориш по друг начин... ;-)

126

Inkaso man

преди 11 години

"Роднините на Енев са предали 25 хиляди лева на полицията, но няма данни това да са част от откраднатите средства от инкасо автомобила."Щом не са от откраднатите пари, значи са 1-ва вноска за благоприятно развитие на следствието, а оттам и на делото. Няма място за притеснение, това е рутинна процедура, особено, когато става въпрос за много пари.

125

Анонимен

преди 11 години

139, знаеш ли разликата между родово и индивидуално определени вещи? Прочети няколко закона и после се изказвай, поне малко да си подготвен.

124

do tulski

преди 11 години

abe tulski za6o se pravi6 4e gi razbira6 ne6ata. znae6 li kolko slu4aq ima s takiva krajbi i s krasiv krai. mnogo. vzemi pro4eti malko 4eti za Dionisio Rodríguez Martín(el dioni) nqmat razlika i dvata slu4aq

123

хлъц

преди 11 години

Тоя още не схваща,че не " РАЗГОВАРЯТ " с него,а го разпитват и съдят! И присъдата е 8 години ,но МИНИМУМ и то ако върне парите !

122

А

преди 11 години

20 години за кражба от крадци.. упс банки. Условни за убийства и никакви присъди за кражба от държавата.. В каква държава се родих, в каква?!

121

Костов

преди 11 години

До 135 последния анонимен: Не ти ли е трудно като си толкова ***?