777

аз

преди 11 години

Хич не се надявайте,че комунистите /Б.Б и сие/ще загубят следващите избори!То,че народът е *** мазохистична е ясно,но резултатите вероятно пак ще станат 99,9%като при тошо!Или пак ще плюнчат моливчето ,а бюлетините-в коша!А който има далавера от Б.Б.-е на държавна работа/близо един милион държ.служители,със гласувани 7 000 лв бонуси на мизерния ни гръб,отделно заплати,които крият и пр./ще пеят оди за нашият вожд и учител-ББ

776

Анонимен

преди 11 години

ДЕМОКРАТИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО ЛИ???1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР,ченге от ДС. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен,ченге от ДС. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси,ДС. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП,ДС. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,ченге от ДС 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп 12.Фандъкова член на БКП и дейно работила за ДС,КГБ

775

ббб

преди 11 години

бойкот никакво плащане на данъци,глоби и прочее,тука ние имаме задължения а *** имат права.......тикво много държиш на бай ***,нека те си плащат ток вода осигоровки с две думи да пълнят хазната..........ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ Е ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

774

ббб

преди 11 години

един дрипав пожар не можете да изгасте ве,камо ли да ръководите държава....

773

ббб

преди 11 години

тръгнали да дирят сметка на народа....я оня *** физкултурник да обясни от къде има толкова апартаменти,как може да живеете като крале а народа да мизерства.....това са най смотаните и неорентирани *** които са ни управлявали

772

Богът Слънце Боко

преди 11 години

В една лодка плували Исус, Бойко Борисов и папата. Лодката взела да се пълни с вода и да потъва. Тогава Исус казал "Аз ще продължа пеша" и тръгнал по водата.Бойко Борисов го последвал. Папата да не остане назад нагазил във водата, но потънал и се удавил.Исус: Трябваше да му кажем къде са камъните.Бойко Борисов: Какви камъни?

771

Чавес

преди 11 години

Най-добрите.....ШУТОВЕ- Цвъ Цвъ с Апартаментите, Калинка с Дипломата, Румяна Желева, Цецка от Плевенско, Миро с крадените салами, Вежди, който си попсува под герба на България, Малката Пица, Аню, "Тежката артилерия на ГЕРБ" от Дулово, Сергей "Професора от НБУ", Тотю от Враца, Мадъ Факъ от Бургас......

770

Анонимен

преди 11 години

ХАХХАА...слънчасал е!Минчо Празников пак позна, че тия дни слънцето ще е опасно.Особено за хора с психични и сърдечни заболявания.

769

RC7

преди 11 години

Аууууууууууу....баси наглата и проста Тиква!Те хората го плюят отвсякъде, *** мисли, че дъжд вали!

768

Анонимен

преди 11 години

Следващият премиер трябва да ги даде всичките му министри на съд до признаване на невинност. Колкото са добри, толкова добро да видят. Предатели нещастни. Сега пък тока ще увеличават

767

Анонимен

преди 11 години

Прав е Борисов, всичките му министри са за историята-Историята на БКП или как мутрите взеха властта

766

До отличниците

преди 11 години

ЩО ПАК СКОЧИХА ГОРИВАТА БРЕ ... МИНИСТРЕ ОТЛИЧНИК НА ИКОНОМИКАТА?ОВЧАРОВ ОТДАВНА НЯМА КАК ДА Е ВИНОВЕН!...или Станишев пак ви пречи.Нещастници!

765

Мдааа...

преди 11 години

Прав е Борисов, всичките му министри са за историята.Да знаят идните поколения как НЕ трябва да се управлява.как един министър на енергетиката може да изтърве цените на газта, на тока и на горивата в неконтрулируеми граници.Как един фин. министър може да упука за три години резерва, да опоска здравните ни парички и да наточи зъбки за сребърния фонд. как може да фалира дребния и среден бизнес, и за капак да изтегли кредит който народеца клет ще плаща.Цветанов...ох Боже...отличника имотник!

764

Златина Цекова

преди 11 години

ПП " Другата България " напомня за библейският цитат : " Гордостта е най-бързият път към падението..." Управляващите не е лошо да препрочетат и " Приказка за стълбата " ! На адрес : " drugatabulgaria.org ", ще намерите най-добрата здравна осигуровка у нас, наречена " Емигранти и фамилия ". Тя е евтина, гъвкава и може да се използва както индивидуално, така и от цялото семейство. Не губете време, възползвайте се сега !!!

763

анонимен

преди 11 години

хе хе..да бе..как не..майтапчия

762

до 950-бичмето

преди 11 години

Къде ги видя тези поддръжници на Станишев? Този лисугер никой не го е.....а. Тук сме реалисти и виждащи пропастта към която ни води герб и боко-диктатора. а тока не е 13% а 13,66 % обяви преди час семката по хоизонт.

761

майна ти райна

преди 11 години

добре,че всеки ден имаме повод да се веселим-иначе каква убийствена-в прекия смисъл реалност ни е намачкала.Бойко завежда отдела по смехотерапия-ама най-добре се смее този, който се смее последен-нищо, че дотогава ще бъде смях през сълзи-всекиму заслуженото.Има неща, които и парите на цветелинка не могат да купят-младите на орлов мост го доказват.

760

leonsio

преди 11 години

Те може и да са добри, ама ти им е...аш мамата! Какво разбираш от ВЕИ или АЕЦ? Делянчо, ако не му заповядваше никога нямаше да избере първото пред второто! Ама нали трябва каратиста да се нагуши! Апропо- на какво ли учеха источните изкуства, а, генерале? Всички са против теб, на българското татамито!

759

Анонимен

преди 11 години

А аз, Боцката, съм най-добрия от най-добрите! Жалко човече, ей!

758

фен

преди 11 години

Това ефрейторче много си вярва. Обградило се е с *** от село събрани министърчета, които като го видят му козируват. За честа на нацията този клоун трябва веднага да го свалим.